
سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی سخنانی در همایش بسیج اساتید که با عنوان «استاد در تراز انقلاب» در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: 40 سال ایستادگی و مقاومت انقلاب اسلامی با وجود این همه دشمن و کینه و توطئه دشمن چیز کمی نیست و به یک معجزه شبیه است. به گزارش فارس،وی اظهار داشت: مقام معظم رهبری، انقلاب را دارای ۵ مرحله میدانند و ما اکنون در مرحله سوم آن هستیم. فرمانده سپاه گفت: مرحله اول، پیروزی انقلاب و مرحله دوم تثبیت نظام بود که 40 سال طول کشید و مرحله سوم، اسلامی شدن دستگاههای نظام و جامعه است که سالهای زیادی زمان لازم دارد. جعفری با تاکید بر اینکه نمیتوان انقلاب اسلامی را از جمهوری اسلامی جدا کرد، افزود: در این 40 سال، انقلاب اسلامی دستاوردهای زیادی داشته است که از جمله آ»ها بیداری اسلامی و اثرات انقلاب اسلامی در منطقه و جهان است. وی ادامه داد: تاکنون پیروزیهای پی در پی نصیب جبهه انقلاب اسلامی شده است مثل پیروزی ملتهای لبنان و عراق و سوریه که در پی تبعیتشان از انقلاب اسلامی صورت گرفت. فرمانده سپاه گفت: پیروزی یمن نزدیک است و در روزهای اخیر شاهد شکست ائتلاف بزرگ امریکایی ها و اروپایی ها با کشورهای مرتجع منطقه در [بندر] الحدیده هستیم. جعفری اظهار داشت: شکستهای پی ذر پی استکبار که در مقابل انقلاب اسلامی صف کشیده اند از دیگر دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی است اما در داخل، درصد کمی از اهداف انقلاب اسلامی محقق شده و باید تلاش زیادی در این حوزه صورت بگیرد. وی اضافه کرد: عدالت اجتماعی و رشد مادی و معنوی جامعه با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، رشد اخلاق در جامعه، حل مشکلات اقتصادی معیشتی مردم که با دشمنی دشمنان و سوءمدیریت در داخل به معضل تبدیل شده از جمله مواردی است که باید برای رسیدن به آنها کار کنیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه سیاسی: بعد از اعلام خروج رسمیایالات متحده آمریکا از برجام، سران کشورهای اروپایی نظیر فرانسه، انگلیس و آلمان اعلام کردند درباره حفظ برجام مصمم هستند و قصد دارند دارند همچنان این توافق بینالمللی را زنده نگه دارند اما هر مقدار زمان گذشت بیشتر از همیشه ثابت شد که عزم اروپا برای حفظ برجام جدی نیست و تنها بدنبال منافع خاص تعریف شده خود هستند. هرچند فدریکا موگرینی بارها نسبت به از بین رفتن هشدار داد و حتی ابراز ناراحتی هم میکرد اما در عمل اتحادیه اروپا هم با اقدامات خود در زمین آمریکا بازی کرد. به گزارش «عصرایرانیان»، البته باید یادآوری کرد در بسیاری از موارد اروپاییها در اعمال فشار علیه کشورمان حتی جلوتر از آمریکا بودند.
به طور مثال مقامات فرانسوی بارها و بارها با تعریض وارد کردن نسبت به برنامه موشکی و فعالیتهای منطقهای ایران سعی بر اعمال محدودیت علیه ایران داشتند و آلمان و انگلیس هم همواره درباره توان دفاعی کشورمان مداخله کردند. حالا بعد از کش و قوسهای فراوان مقامات اروپایی اعتراف میکنند که توان مقابله با تحریمهای آمریکا را ندارند. هرچند شرکتهای اروپایی به تدریج در حال ترک تهران هستند اما به نظر میرسد با اعلام موضع رسمیوزرای کشورهای قاره سبز بیشتر از همیشه ثابت شده است که دلبستن به برجام برای کشور هیچ دستاوردی نخواهد داشت.
فرانسه بازهم پشتپا زد
در همین رابطه،برونو لومیر وزیر دارایی فرانسه دیروز(سهشنبه) با اشاره به خروج آمریکا از توافق هستهای با ایران (برجام) اعلام کرد که بیشتر شرکتهای فرانسوی نمیتوانند در ایران بمانند. به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، این مقام فرانسوی اعلام کرد که این فعالیتهای اقتصادی نمیتوانند تداوم داشته باشند چرا که باید برای محصولاتی که به ایران منتقل میشوند و یا در این کشور ساخته میشوند، پرداخت صورت گیرد و موسسات مالی مستقل به این منظور وجود ندارند. از روز هشتم ماه می(18 اردیبهشت) یعنی زمانی که «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا اعلام کرد که از توافق هستهای با ایران خارج میشود، اتحادیه اروپا در تلاش است تا نگذارد پیامدهای این تحریمها گریبانگیر شرکتهای اروپایی شود که با ایران همکاری دارند. 28 عضو اتحادیه اروپا هماکنون تدابیری تحت عنوان قوانین مسدودساز، برای مقابله با این اقدام آمریکا در پیش گرفتهاند تا بتوانند به همکاری اقتصادی با ایران ادامه دهند. با این وجود، اغلب کارشناسان اقتصادی این ساز و کار را بیشتر نمادین دانسته و معتقدند که از آنجا که تحریمهای ثانویه موجب میشود شرکتها بین بازار ایران و آمریکا یکی را انتخاب کنند، نهایتا این ساز و کار نمیتواند آنها را به ادامه حضور در ایران ترغیب کند.
تحریمهای جدیدتر
اما در شرایطی که برجام از بین رفته است حالا واشنگتن تحریمهای تازهتری را علیه کشورمان اعمال میکند که مشخصا دانش و فناوری ایران را هدف گرفته است. در اصل فضا به سمتی رفته است که تحریمها شکل تازهتری هم به خود گرفته است. «جان کورنین» از سناتورهای ارشد جمهوریخواه متممیرا برای لایحه بودجه دفاعی سال 2019 آمریکا ارائه کرده که هدف آن ممانعت از تحصیل اتباع ایران در رشتههای مرتبط با انرژی هستهای در دانشگاهها و موسسات آموزشی آمریکایی است. بر اساس متن این متمم که نسخه اولیه آن به رویت رسیده، این متمم با افزودن بندی به قانون «کاهش تهدید ایران و حقوق بشر سوریه» مصوب سال 2012، دولت آمریکا را از صدور روادید برای گروه مشخصی از ایرانیها منع میکند.
در صورت تصویب این متمم، وزیر خارجه آمریکا موظف خواهند شد از صدور روادید برای «هر فرد خارجی که شهروند ایران باشد... و به منظور شرکت در دوره آموزشی یک موسسه آموزش عالی... برای آمادگی جهت اشتغال در الف) بخش انرژی ایران؛ یا ب) علوم هستهای، مهندسی هستهای یا رشتههای مرتبط در ایران... به دنبال ورود به ایالات متحده باشد»، خودداری کرده و وزیر امنیت داخلی آمریکا هم از ورود این فرد به این کشور جلوگیری کند. این متمم اتباع ایران که حتی روادید دانشگاهی غیرمهاجرتی، فنی و حرفهای یا تبادل دانشجو یا مجوز کار در ایالات متحده را هم دارند از تحصیل در این رشتهها منع کرده است. در این بخش از متمم، وزیر امنیت داخلی آمریکا موظف شده است «وضعیت مهاجرت قانونی» یا «مجوز کار» هر تبعه ایران را که «پس از دریافت پذیرش، برنامه یا رشته تحصیلی خود را به رشتهای تغییر دهد که این خارجی را برای اشتغال در بخش انرژی، دانش هستهای، مهندسی هستهای یا رشتههای مرتبط در ایران، آماده کند»، باطل کند. لایحه دفاعی سال 2019 آمریکا همچنان در کنگره در دست بررسی است و هنوز مشخص نیست که این متمم که هفته گذشته به سنا ارائه شده، به لایحه نهایی افزوده میشود یا نه. دولت کنونی آمریکا پیش از این به بهانه مقابله با تروریسم و افزایش امنیت در این کشور، ورود اتباع چند کشور مسلمان از جمله ایران را ممنوع کرده است. در دولت پیشین آمریکا هم قانونی اجرایی شد که اروپاییهایی را که اخیرا به ایران سفر کرده باشند، از سفر بدون روادید به آمریکا منع میکند.
ترقی: دولت نباید به اروپا اعتماد کند
در همین رابطه حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «عصرایرانیان»، با اشاره به اقدامات اروپا در خصوص برجام اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در بیانات خود فرمودند که دولتیها باید در خصوص حفظ برجام از اروپا تضمین کتبی بگیرند اما از آن زمان تاکنون، در عمل اتفاق خاصی رخ نداده است و شرکتهای اروپایی با نقض عهد در حال ترک ایران هستند و مشاهده میکنیم که به راحتی قراردادهای خود را زیرپا میگذارند. وی ادامه داد: آنها بازی پلیس خوب-پلیس بد را طراحی کردهاند و تنها قصد دارند ماهیت نظام جمهوری اسلامیرا هدف قرار بدهند. در اصل قصد آنها این است که با تقسیم کار امنیت ملی کشورمان را تهدید کنند و به طور مشخص با اظهارات مداخلهجویانه حتی درباره امور داخلی کشورمان هم دخالت میکنند. عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامیتصریح کرد: انتظار ما از دستگاه دیپلماسی این است که قاطعانه در مقابل زیادهخواهی آمریکا و اروپا بایستد چراکه تاکنون خسارتهای فراوانی از ناحیه برجام به کشور تحمیل شده است و بیشتر از این نباید تعطلل کرد. وی خاطرنشان کرد: امیدوارم در فرصت محدود باقی مانده شخص رییسجمهور و وزارت امور خارجه رویکرد خود را در قبال اروپاییها تغییر بدهند؛ توقع ملت ایران این است که دولت از حقوق مردم دفاع کند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

عباس احمدی – کارشناس اقتصادی
سه ماه از سال گذشت و توجه به کالای ایرانی به دغدغه جدی کشور تبدیل شده است.توجه به شعار امسال نه تنها در ظاهر بلکه با باور و پیگیری مجدانه میتواند راهگشای بسیاری از مشکلات آن هم در شرایط جدید کشور باشد.شعاری که رهبر معظم انقلاب برای سال جاری انتخاب کردند، حقیقتا گرهگشا و نجاتبخش اقتصاد ایران است. وقتی اقتصاد کشور رونق بگیرد، به تبع آن سیاست و فرهنگ اجتماعی ایران نیز نجات یافته و متحول میشود، چراکه اقتصاد به عنوان یک سیاست و پشتوانه در همه ساحتها ایفای نقش میکند. وقتی بنای کار برای تقویت ایمان جامعه اسلامی و مؤمنین در نظر گرفته میشود، هرآنچه به عزت ایمانی و اسلامیآسیب وارد کند، مورد انکار و نفی اسلام و قرآن قرار میگیرد. امروزه خرید کالای غیر ایرانی و مخصوصا کالایی که به تقویت کشورهای دیگر کمک کند، کشورهایی که حتی برخی از آنان دشمنان قسم خورده کشورمان هستند انجام میشود. دشمنان نظام اسلامیمانند آمریکا، رژیم صهیونیستی، دولتهای استکباری جهانی و ارتجاعی منطقه بهویژه عربستان سعودی در ظرفیتها و ساحتهای گوناگون اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی علیه ملت ایران دائما در حال توطئه هستند. این دشمنان از گذشته تاکنون به روشهای مختلفی همچون جنگ، نفوذ و تحریم سعی در آسیب زدن به جمهوری اسلامیداشتهاند و تحریمهای اقتصادی خود را به عنوان یک اهرم بازدارنده علیه ملت و مملکت اسلامیایران به کارگرفتهاند، که بهترین راه برای مقابله با این اهرم، اقتصاد مقاومتی است. برای مقابله با اقدام و توطئه بایستی به توصیههای رهبر معظم انقلاب و مخصوصا به مفاهیم برجستهای که ایشان در زمینه اقتصادی مطرح کردند، مانند اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی عمل کرد. بایستی بیدارگری، مراقبت در انتقال پیامهای انقلابی، آگاهی بخشی و بصیرتافزایی در جامعه را با فرهنگسازی در زمینههای ولایتمداری و مردمسالاری دینی تقویت کرد تا فرهنگ حمایت از کالای ایرانی برای مردم جامعه نهادینه شده و در آینده بتوان رونق اقتصادی و فرهنگی کشور را شاهد بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه اقتصادی:گرانیهای توأم با رکود این روزها در بسیاری از بازارها در حالی رخداده که دولت در 5 سال گذشته جز آمار سازی، انکار، فرافکنی و توجیه برنامه دیگری برای کنترل این افزایش قیمتها نداشته و سعی کرده با لبخند! بسیاری از افزایش قیمتها را بر گردن حباب و بازار کاذب بیندازد.هرچند بخشی از ادعای دولت در زمینه دلالبازی و سفتهبازی در بازار صحت دارد اما درباره ادعای حباب در اغلب بازارها باید پرسید که این حبابها چرا پس از مدتها نمیترکد تا قیمتها به حالت قبل بازگردند.
به گزارش «عصر ایرانیان»، وضعیت این روزهای اقتصاد بهگونهای شده که دیگر صدای ثروتمندان را هم درآورده است؛ اقشار مختلف مردم از عملکرد دولت در اقتصاد ناراضی بوده و خواستار مدیریت قیمتها در بازار هستند.گرانیهای سرسامآور بازارهای مختلف اقتصاد ایران در حالی این روزها به دغدغه جدی مردم تبدیلشده است که متأسفانه هنوز دولتمردان گامیعملی در راستای برقراری آرامش در کشور برنداشتهاند.
نکته جالب در برخوردهای دولتیها با پدیده گرانی است. توجیه آنها نسبت به افزایش قیمتها شنیدنی است.گفتهاند در بازار حباب قیمتی وجود دارد.حبابی دانستن قیمتها واژهای کاربردی برای بسیاری از بازارهاست.زمانی که ارز گران شد برخی از مدیران دولتی از حباب سخن گفتند.زمانی که نرخ طلا و سکه بالا رفت رئیسکل بانک مرکزی از حباب قیمتها یاد کرد و زمانی که گرانی به سراغ بازار مسکن رفت هم مسئولان دولت حباب قیمتها را توجیه این پدیده در بازار مسکن عنوان کردند.
حبابی خواندن گرانیها آنقدر برای مردم عجیب و گاه خندهدار است که دیگر به دستمایهای برای طنزپردازان تبدیلشده است.همین چند روز پیش روزنامه قانون در ضمیمه طنز خود با اشاره به شکایت سیف رئیسکل بانک مرکزی از چند نماینده مجلس با زبان طنز از قول آقای سیف آورده بود که چون حبابش را مسخره میکنند از آنها شکایت کرده است.یا رسانهای دیگر با کشیدن تصویری از یک مرد – بهعنوان نماد مردم – در حبابی گرفتارشده آورده بود که این حباب چون خارجی است و جنسش خوب است نمیترکد.
بههرحال این روزها حنای توجیه دولت درباره گرانیها و بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور نزد مردم رنگی ندارد و آنها تنها شنونده آمارها و توجیههایی هستند که کاملاً تکراری از سوی مسئولان عالیرتبه دولتی مطرح میشود.
جلسههای بینتیجه
یکی از رفتارهایی که دولت از ماهها قبل داشته و تقریباً در این بخش خوب ظاهرشده برگزاری جلسات مکرری است که شاید به جرات بتوان گفت خروجی چندانی نداشته است.
نکته مهم در جلسات اقتصادی دولتیها نتایج تصمیمهاست؛ تا امروز هنوز اثر اجرای وعدهها و البته تصمیمهای اقتصادی دولت برای مدیریت قیمتها برای مردم قابللمس نیست. و برعکس میتوانیم بگوییم هر زمان دولتیها وعده کاهش قیمتها را دادند ورق برگشته و قیمتها بازهم نجومیشده است.
شاید بتوان بهعنوان نمونه به جلسه ستاد تنظیم بازار و ستاد اقتصاد مقاومتی اشاره کرد که این جلسات به محلی برای شعارهای تکراری رئیسجمهور و تیم اقتصادی وی از یکسو و تریبون برای وعدههای محقق نشدنی از سوی دیگر بدل شده است.
مثلاً رئیسجمهور روز دوشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار گفت:برای ما قابلقبول نیست که افرادی دلار 4200 تومانی بگیرند و با قیمت بالاتر در بازار بفروشند.این جمله رئیسجمهور یکی از بدیهیترین اظهارنظرهای اقتصادی است.سوءاستفاده از دلار 4200 تومانی برای هیچکس قابلقبول نیست اما بیان این جمله در یک جلسه رسمیتوسط رئیس دولت نشان میدهد وی برای حل مسئله هیچ پاسخی ندارد و تنها صورتمسئله را تکرار میکند.
همایشهایی بدون هیچ راهکار اجرایی
یکی از تازهترین نمونههای رفتاری دولت در شرایط اقتصادی کنونی برگزاری همایش سیاستهای پولی و ارزی در روز گذشته است.
همایش سیاستهای ارزی و پولی بهعنوان یکی از مهمترین همایشهای اقتصادی سال در حالی برگزار شد که کمتر اثری از مسئولان و مدیران اقتصادی و بانکی در آن بود. حتی معدود مدیران ارشدی که حضور داشتند در سخنانشان اثری از تحلیل و یا توضیح درباره شرایط فعلی اقتصاد و بازار ارز نبود.
بیست و هشتمین همایش سیاستهای پولی و ارزی دیروز در مرکز همایشهای صداوسیما کلید خورد و تا عصر امروز ادامه دارد. تجربه سالهای گذشته نشان داده بود که با توجه به اهمیت برگزاری این همایش هرساله مسِئولان ارشد دولتی و حتی بخش خصوصی در آن حضور پیداکرده و ابعاد مختلفی از جریان ارزی و پولی را موردبحث قرار میدهند. رئیسکل بانک مرکزی، رئیس سازمان برنامهوبودجه، وزیر امور اقتصادی و دارایی، معاونان بانک مرکزی، معاونان وزارت اقتصاد، مدیران عامل بانکها، مشاور اقتصادی رئیسجمهوری معمولاً از میهمانان هرساله همایش سیاستهای پولی و ارزی هستند و تا سال گذشته نیز در آن حضور پیدا میکردند، حتی شاهد بودیم که پیشتر در مواقعی معاون اول رئیسجمهوری برای این همایش به جمع سایر مدیران و مسئولان میپیوست.
اما همایش سیاستهای پولی و ارزی امسال ازلحاظ حضور مسئولان در سطح بالایی قرار نداشت و نه خبری از رئیس سازمان برنامهوبودجه و وزیر اقتصاد در آن بود و نه قائممقام و معاونان ارشد بانک مرکزی که معمولاً در روز افتتاحیه حضور داشتند. درعینحال که همایش با اینکه عنوان ارزی را یدک میکشد هیچ اثری از سید احمد عراقچی، معاون ارزی جوان بانک مرکزی و یا مدیران زیرمجموعه وی در این همایش نبود.
درهرصورت در روز اول همایش دیواندری - رئیس پژوهشکده پولی و بانکی - و همچنین ولیا... سیف – رئیسکل بانک مرکزی – و مسعود نیلی – دستیار ویژه رئیسجمهوری – بهعنوان سخنرانان اصلی حضورداشته و مسائلی را مطرح کردند، اما گرچه انتظار میرفت تا در چنین همایشی حداقل از سوی این مسئولان اقتصادی و بانکی موضوع روز و وضعیت نهچندان مناسب ارز و همچنین بازار مصرفکنندگان مطرح و در مورد ریشههای آن و راهکاری که پیش رو است توضیحاتی ارائه شود، محور اظهارات معمولاً به ثباتی که اکنون بر اقتصاد کشور حاکم شده و یا مرور جریانهای گذشته اختصاص داشت! روالی که البته چندان هم پیشبینی آن دور از ذهن نبود.
آمار سازی دولتی
شاید بیراه نباشد اگر دولت دوازدهم را آمار سازترین دولت تاریخ ایران خطاب کرد.این آمار سازیها از مدتها پیش رواج داشته .اما تازهترین آنها شاید آمارهای رشد اقتصادی و تورمیباشد که دولتیها از پشت تریبونهای خوشرنگ و لعاب اعلام میکنند.
در همین همایش پولی و ارزی دیروز، رئیسکل بانک مرکزی در سخنان مکتوب خود از عملکرد موفقیتآمیز اقتصاد ایران در زمینه برقراری ثبات در قیمتها و رشد اقتصادی ابراز رضایت کرد! وی همچنین به جریان بازار ارز در گذشته که دچار نوسان شده بود اشاره داشت و گفت که شکلگیری انتظارات در خصوص روابط مالی و آینده بینالملل موجب چنین شرایطی شده بود، اما سیف در مورد جریان فعلی بازار ارز و نرخهای بالای آن توضیحی ارائه نکرد.
دستیار ویژه رئیسجمهور یا کارشناس ساده اقتصادی
اما در بخش دیگری از این همایش مسعود نیلی – دستیار ویژه رئیسجمهوری در امور اقتصادی – سخنرانی داشت. هرچند که شاید جمع این انتظار را داشتند تا دستیار ویژه رئیسجمهوری در امور اقتصادی نیز در مورد وضعیت موجود سخنانی داشته و مسائلی را مطرح کند، اما او بهمانند زمانی که در دولت حضور نداشت در نقش یک کارشناس به بحث تحلیلی اوضاع اقتصاد ایران از دهه ۵۰ تا ۹۰ پرداخت و مسائلی مربوط به بودجه را مطرح کرد.
آمارهای نخنما شده
در بخش دیگری از این همایش هم پیمان قربانی – معاون اقتصادی بانک مرکزی – با ارائه گزارشی از بخشهای مختلف آمارهایی را اعلام کرد که مربوط به حوزه مسکن، وام ازدواج، تسهیلات پرداختی و اوضاع تورم و رشد اقتصادی بود که عمدتاً آمار جدیدی نبودند.
آمارهای دولت ساختگی است
درواقع این همایش هم مانند بسیاری از دورهمیهای دولتی محلی برای آمارهای عجیبوغریب بود.آمارهایی که وانمود میکند همهچیز خوب است.
بیژن عبدی ،استاد دانشگاه و کارشناس اقتصادی درباره آمارهای دولت در این قبیل همایشها به خبرنگار«عصر ایرانیان» گفت: چندی پیش یک کار پژوهشی انجام دادم.میخواستم ببینم نرخ رشد آمارها چقدر بوده و صحتوسقم آن چقدر است.بررسی کردیم دیدیم از سال ۸۹ - ۹۰ کمکم اختلافهای آماری زیاد شده تا اینکه هرسال دولت اعلام کرده نرخ رشد ما با سال گذشته مساوی بوده یا در مقایسه با سال پیش منفی بوده و امسال نرخ مثبتی داشتهایم. از این شیوه ارائه آمار متعجب شدم .نمیدانم چگونه به این آمار رسیدهاند و مبانی آن چیست.
وی افزود: پس از پژوهشهای فراوان به این نتیجه رسیدم که در حال حاضر آمار دادن در کشور کاملاً سلیقهای است .فرمولی که نرخ رشد را محاسبه میکند کاملاً سلیقهای طراحیشده است.دولت اگر دلش بخواهد یکبار یک شاخص را در صورت تغییر میدهد و یکبار در مخرج معادله.یکبار همسال پایه را تغییر میدهد. سالهای پایهای که برای محاسبه نرخ رشد انتخابشده هیچ منطق علمیو اقتصادی ندارد.
عبدی تأکید کرد:معمولاً در مسائل آماری وقتی بخواهند یک بازه زمانی مشخص را در نظر بگیرند، سالهایی که در اقتصاد شوکهای ناگهانی واردشده را حذف میکنند و یا اطلاعات بعد یا قبل آن مقطع را در نظر میگیرند. چراکه این سالها بههمریختگی دارد. اما در آمارگیریهای فعلی دقیقاً همین سالها را سال پایه در نظر گرفتهاند. بهعنوانمثال نرخ رشد سال76 که بدترین سال است بهعنوان سال پایه محاسبه نرخ رشد در نظر گرفته میشود.هرسالی که با آن سال مقایسه بشود نرخش بالاتر میرود. سال ۹۱ بدترین سال اقتصادی است و به سال پایه برای نرخ رشد تبدیل میشود.البته در نرخ تورم هم آمار ابداعی زیادی وجود دارد. مثلاً تورم سالبهسال ، 6 ماه یکبار ، نقطهای ، خطی و ... را محاسبه میکنند و یکچیزهایی از خودشان درمیآورند که هر کارشناسی متعجب میشود.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: تحلیلگران اقتصادی درباره آمارها دچار سردرگمیمیشوند. من اگر بدانم تراز کشور منفی است برای اقتصاد یک تحلیل دارم و اگر مثبت باشد یک تحلیل دیگر.اما چون تحلیلگر از آمار واقعی خبر ندارد نمیتواند تحلیل درستی ارائه دهد و دچار سردرگمیمیشود. در حال حاضر هیچ آماری در کشور قابلاعتماد نیست و همهچیز ساختگی است.
واقعیت موجود در جامعه؛گرانی و رکود همزمان
اما باوجود همه این رفتارها و عکسالعملهای دولتیها واقعیت اقتصاد کشور را باید در دل بازار جستجو کرد.گزارش میدانی خبرنگار عصر ایرانیان حاکی است درحالیکه قیمت مسکن ، خودرو و طلا بهصورت لحظهای افزایش مییابد و هر بار قیمتی جدید اعلام میشود اما عملاً معامله چندانی در این بازارها انجام نمیشود و این قیمتها تنها روی کاغذ باقیمانده است.تقریباً در بسیاری از بازارهای شرایط عادی حاکم نیست.بازار طلا و سکه،ارز،خودرو و مسکن هرکدام بهنوعی دچار نابسامانیاند و مسئولان دولتی تنها به لبخندی بسنده کردهاند و میگویند حباب است.البته در برخی موارد هم سری تکان میدهند و ابراز نگرانی میکنند.
بازار طلا و سکه
بازار سکه و طلا روزهای خوبی را سپری نمیکنند.قیمت سکه در مرز 2.5 میلیون تومان قرار دارد اما مشتری برای آن در بازار نیست.
محمد بایرامیاز کسبه بازار طلا در تهران به خبرنگار «عصر ایرانیان» گفت: در روز مشتریان زیادی برای فروش سکه خود به بازار مراجعه میکنند اما ما نمیتوانیم سکه آنها را باقیمت دو میلیون و پانصد هزار تومان خریداری کنیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر فروشندگان سکه به انتظار افرایش قیمت، سکههای خود را به بازار عرضه نمیکنند و بسیاری از مردم نیز از ترس کاهش ارز داراییهای نقدی خود و یا به امید کسب سود متقاضی خرید سکه شدهاند بااینحال کمتر خرید و فروشی در بازار انجام میشود .
بیم کاهش قیمتها و بیثباتی بازار یکی از مهمترین دلایلی است که عملاً بازار را به رکود کشانده است. در همین حال رئیس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر گفت: افزایش تقاضای کاذب و سفتهبازی باعث شده تا قیمت سکه حبابی 500 هزارتومانی داشته باشد.
محمد کشتی آرای در گفتوگو با «عصر ایرانیان» بابیان اینکه در شرایط فعلی بسیاری از دارندگان سکه ، به انتظار افزایش قیمتها ، سکههای خود را برای فروش عرضه نمیکنند و از طرفی بسیاری از مردم به انتظار سود، متقاضی خرید سکه شدهاند، گفت: عدم عرضه کافی سکه در بازار و افزایش تقاضاهای کاذب دلیل اصلی به وجود آمدن این شرایط است.
بازار خودرو
گرانی و رکود در بازار خودرو نیز کموبیش رخداده و همزمان با رشد نجومیقیمتها ، فعالان بازار خودرو از به حداقل رسیدن خریدوفروش در این بازار خبر میدهند بهگونهای که مصرفکنندگان رغبتی به خرید باقیمتهای نجومیندارند.
درحالیکه هجوم نقدینگی به بازار خودرو موجب سودجویی واسطهها و تعیین نرخهای نجومیبرای خودروها شده اما خریدوفروش در این بازار به حداقل رسیده و معامله چندانی انجام نمیشود.
عباس پیلهور از نمایشگاه داران خودرو به خبرنگار«عصر ایرانیان»گفت: در بازار کمتر معامله انجام میشود. هرروز مردم به سایتهای خریدوفروش خودرو مراجعه میکنند و باقیمتهایی که لحظهبهلحظه بالا میرود مواجه میشوند اما در بازار هیچ رونقی وجود ندارد و همه دست روی دست گذاشتهایم و به شرایط موجود نگاه میکنیم .
وی ادامه داد: گاهی معامله در بازار انجام میشود اما خریدوفروش چندانی وجود ندارد زیرا مصرفکنندگان واقعی میبینند که هرروز قیمتها تغییر میکند و جا میخورند و تمایلی به خرید باقیمتهای نجومیندارند. از طرف دیگر فروشندگان هم یا به طمع بالاتر رفتن قیمتها یا ترس از ارزانفروشی رغبتی به فروش ندارند. بنابراین نه خریدار و نه فروشنده هیچکدام تمایلی به انجام معامله ندارند.
محمدی یکی دیگر از نمایشگاه داران خودرو در خیابان جیحون نیز به «عصر ایرانیان» تصریح کرد: وقتی تا دو هفته قبل خودرویی مثل مزدا 3 با قیمتی حدود 130 میلیون تومان خرید وفروش میشد چطور کسی حاضر میشود برای این خودرو 250 میلیون تومان بپردازد؟
وی افزود: در شرایط موجود ما هم به مردم توصیه میکنیم خرید خود را به تعویق بیندازند و اگر ضرورتی وجود ندارد تا آرام شدن بازار دست نگهدارند.
بازار ارز
بازار ارز شاید بههمریختهترین بازار کشور باشد.هنوز پس از گذشت دو ماه از تکنرخی شدن ارز بازار به آرامش و ثباتی که دولت وعده داده بود نرسیده است.دلالان ارز بهراحتی و آشکارا در بازار فعالاند و نرخ دیروز آنها حدود 7000 تومان بود.دلار بهنوعی در بازار سه نرخی است.دلار 4200 تومانی برای همه مصارف ارزی،دلار 3800 تومانی برای کالاهای اساسی و ضروری و دلار 7000 تومانی دلالان برای کسانی که تاب بروکراسی سنگین اداری دولت را نداشته و باید ارز خود را فوری تهیه کنند.
در میان همه این نابسامانیها خبر رسیده است که تأمین ارز ۴۲۰۰ تومانی به سه اولویت محدودشده است.
ولیا... سیف، رئیسکل بانک مرکزی گفت: کالاها به سه گروه کالاهای اساسی و حیاتی، مواد اولیه و واسطهای و کالاهای خاص تقسیمشده است که تأمین ارز آنها با دلار۴۲۰۰ تومانی انجام میشود.وی دیروز در جمع خبرنگاران در خصوص تغییر نحوه تخصیص ارز برای واردات، اظهار کرد: کالاها به سه گروه کالاهای اساسی و حیاتی، مواد اولیه و واسطهای و کالاهای خاص تقسیمشده است.
وی افزود: از طرف دیگر در صورت تأمین ارز حاصل از صادرات غیرنفتی و ارز صادرکنندگان خرد، به کالاهای اولویت بعدی، ارز برای واردات تخصیص داده میشود.به گفته رئیسکل بانک مرکزی ارز برای واردات این سه اولویت با ارز 4200 تومان تأمین میشود.
این گزارش تنها بخشی از بازار آشفته کنونی کشور را تصویر کرده است.بازاری که بیشترین فشار را بر اقشار کم درامد جامعه آورده است.دولت در این میان یا درگیر همایشهای بیفایده و بیاثر است،یا با لبخند آمارهای جذاب میدهد و یا وقتی از همهجا میماند مدعی میشود که حباب است و حباب است و حباب!
حال سؤال بسیاری از مردم از رئیسجمهور و تیم اقتصادیشان این است که حبابها چطور در اقتصاد ما به وجود آمدهاند و چرا نمیترکند؟ آیا دولت توان ترکاندن این حبابها را ندارد؟ یا بازهم مردم مقصر به وجود آمدن حباب و ماندگاری آن در بخشهای مختلف اقتصادی هستند؟

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: در بازی قبل بازیکنان مراکش تصور کرده بودند تیم ملی ایران را شکست دادهاند.به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از ESPN کارلوس کیروش که تاکنون موفق شد سه تیم ملی را به جام جهانی هدایت کند امشب با ایران مسابقه حساسی با اسپانیا را پیش رو دارد. یک ساعت و نیم بازی مهم نه صرفا برای یک بازی در جام جهانی بلکه برای برجسته کردن خود در رده ملی.شاید تیم ملی ایران نتواند تا مراحل پایانی صعود کند اما از نظر اعتبار هر دو بازی پیش روی ایران مقابل اسپانیا و پرتغال اعتبار بینالمللی کیروش را تضمین خواهد کرد.کیروش در این گفت و گو قبل از اینکه بخواهد در مورد اسپانیا صحبت کند به روند بازی تیمش مقابل مراکش اشاره کرد و مدعی شد: ما قبل از بازی قصد داشتیم بازیکنان مراکش را با افت روحی و روانی قرار بدهیم و برای کاستن روحیه بازیکنان حریف مقابلشان محکم جنگیدیم و سد راه بازیکنان خلاق تیم ملی مراکش شدیم. به نوعی مانع حرکت آنها شدیم.وی ادامه داد: شما شاهد بودید که با گذشت زمان بهتر و بهتر به هدفمان رسیدیم، در همین وضعیت بود که توانستیم موقعیت هم خلق کنیم و به نوعی عدم انسجام خط دفاعی ما در دقایق اولیه هم از بین رفت.بازیکنان مراکش فکر میکردند ایران را بردهاند اما در دقایق آخر همه چیز عوض شد.ما در آن بازی برد شیرینی به دست آوردیم، حالا بازی با اسپانیا را پیش رو داریم، بازی که کاملا با مراکش متفاوت است.از گلر تا مهاجم ما برای این بازی نگاهی متفاوت دارند و میتوانند استراتژی متفاوتی را خلق کنند.سایت ESPN در ادامه این گزارش اشاره کرد:اگر کیروش بتواند با ایران از این گروه صعود کند دستاوردی شگفتانگیز برای کیروش رقم خورده و این نشان میدهد این مربی در جمع بهترین مربیان دنیا است.او شاید در چند سال اخیر ارتباط خوبی با فدراسیون فوتبال ایران نداشته اما نتایج خوبی کسب کرده است.
جنگ رسانهای ماتادورها علیه سرمربی تیم ملی ایران
سایت اسپانیایی موندیال در گزارشی اعلام کرد که اسپانیا کابوس کارلوس کیروش خواهد بود.به گزارش فارس، رسانه اسپانیایی موندیال در گزارشی به آخرین وضعیت کارلوس کیروش بعد از خروج وی از رئال مادرید، شکست تیم ملی پرتغال با این مربی مقابل اسپانیا در جام جهانی 2010 و چالش کیروش با تیمهای اسپانیایی و برخی ستارههای رئال مادرید پرداخته است.در این گزارش آمده است: امشب و در ادامه مسابقات جام جهانی 2018 و از گروه مرگ تیم ملی ایران با کیروش سرمربی پرتغالی خود به مصاف اسپانیا خواهد رفت. شاید دیدار با اسپانیا به نوعی کابوسی باشد برای این مربی پرتغالی چون کیروش به دلیل حضور چند ساله در تیم ملی پرتغال از این تیم شناخت دارد ولی از اسپانیا نه!علاوه بر این نباید فراموش کنیم که کیروش زمانی که سرمربی رئال مادرید بود در کارنامه ورزشی خود حواشی زیادی را با این تیم تجربه کرد و باید اعتراف کرد خاطرات او از اسپانیا خوش نیست. او در سال 2003 در حالی که دستیار فرگونس بود این فرصت را کسب کرد تا به عنوان سرمربی رئال کارش را آغاز کند. در روزهایی که ستارههای رئال ارتباط خوبی با این مربی نداشتند. در آن زمان فلورینتو پرز ستاره فوتبال جهان را در اختیار کیروش قرار داده بود اما با فروش ماکهلهله به چلسی شرایط رئال مبهم شد.کیروش که آمد ماکهلهله تیم را ترک کرد اما سرمربی پرتغالی، زیاد، بکهام، رونالدو، کارلوس و فیگو را در اختیار داشت.
تیم ملی فوتبال ایران برابر اسپانیا قرمز میپوشد
تیم ملی فوتبال ایران در دیدار برابر اسپانیا با لباس قرمز به میدان میرود. به گزارش مهر، تیم ملی فوتبال ایران امروز چهارشنبه و از ساعت ۲۲:۳۰ در شهر کازان به مصاف تیم ملی اسپانیا میرود.جلسه هماهنگی این بازی دیروز برگزار و مقرر شد ملی پوشان کشورمان با لباس قرمز در این مسابقه به میدان بروند. اسپانیا هم با لباس سفید برابر ایران بازی میکند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه فرهنگی: نهمین نشست تخصصی «چهل شاهد» با بررسی چهل سال ادبیات داستانی انقلاب اسلامیو دفاع مقدس با حضور رفیع افتخار ،محمد حنیف و محسن هجری و در موزه انقلاب اسلامیو دفاع مقدس برگزار شد.
به گزارش عصر ایرانیان، در ابتدای این نشست رفیع افتخار گفت: به نظر میرسد باید تعریف دقیقتری از داستان انقلاب ارائه دهیم که میتواند یک تعریف عام و درونی و یا یک تعریف بیرونی باشد ولی واضح است که منظور ما انقلاب به معنای عام نیست،یعنی انقلاب اسلامی، همان مبارزات، چالشها و درگیریهایی که از زمانی آغاز شد و به انقلاب 22 بهمن منتهی شد.
وی افزود: زمانی که میخواهیم به مفهوم انقلاب برسیم، باید در این حوزه ادبی قید انقلاب اسلامیرا مطرح کنیم تا بار ایدئولوژیک را در این تعریف داشته باشیم. داستان انقلاب یعنی در چارچوب معین، مفاهیم ادبی را مطرح کنیم، اگر به این چارچوب رسیدیم داستانهای ما آرمانی خواهد بود و اگر به تعریف مشترک رسیدیم، در داستانها شخصیت خاکستری نخواهیم داشت. افتخار با بیان اینکه همچنان در تعریف داستان انقلاب تشکیک وجود دارد خاطرنشان کرد: این تعریف باید شامل بازه زمانی باشد که از سالهای 42 آغاز شد و در بهمن 57 پایان پذیرفت یعنی داستانها باید با 22 بهمن تمام شود. افتخار تصریح کرد: من معتقدم سرتیتر کار باید انقلاب اسلامیباشد و سایر موضوعات زیر این ژانر قرار گیرند، چون انقلاب اسلامیدر کشور رخ داده و آنچه بر این حوزه مینویسیم باید مرتبط با آن باشد، اما در این بخش به مفهوم پیروزی انقلاب میپردازیم، اما پیش از آن باید بدانیم که انواع و اقسام اندیشهها را داشتهایم. وی به همسایههای احمد محمود اشاره کرد و گفت: بحث این جلسه کودک و نوجوان است، اما اگر قرار است اثری ادبی برای این گروه سنی طرح کنیم، منظور این نیست که سایر اندیشهها را حذف کنیم، اما برای خلق یک اثر برای نوجوانان نهایت کار باید اثری مرتبط با انقلاب باشد.
افتخار با بیان اینکه در داستان انقلاب به داستانهای سیاسی و تاریخی آثارمان پهلو میزنند، گفت: باید بدانیم تمام نظرات و ایدهها در این محدوده قرار میگیرند ولی پوسته کار ما برای گروه سنی کودک و نوجوان داستانهایی در حوزه انقلاب اسلامیاست، ما باید مشخص کنیم که میخواهیم درباره چه انقلابی بنویسیم، از سال 42 تا 57 نمیتوانیم اندیشههای مختلفی را حذف کنیم، بنابراین باید با رویکرد سیاسی و تاریخی آثار را بنویسیم.
وی تصریح کرد: باید بدانیم برای چه به سراغ داستان انقلاب میرویم، منظور ما از بیان این مسئله، انقلاب اسلامیاست، بنابراین باید از قید «داستان انقلاب اسلامی» استفاده کنیم، هر چند ممکن است در مورد کودتا داستان بنویسیم، اما سرتیتر ما داستان انقلاب اسلامیاست، بازهای که تا 22 بهمن صورت گرفته است، ولی باید بگویم هنوز ما بعد از چهل سال نتوانستهایم تعریف جامعی داشته باشیم و هر چه نوشته میشود، نباید از داستان انقلاب مجزا باشد.
تعریفهای مختلف برای داستان انقلاب
افتخار در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: باید برای تعریف داستان انقلاب جلسات متعددی برگزار شود زیرا اگر از 100 نویسنده و پژوهشگر این سؤال را بپرسید تعاریف متعددی مطرح خواهند کرد و درنهایت میتوان خروجیها را بررسی نمود.
این نویسنده به آسیبها اشاره کرد و گفت: بیش از 90 درصد نوجوانان ما به ژانر فانتزی و ترسناک اقبال دارند خصوصا دختران، در این میان 3 درصد به آثار مذهبی، 5 درصد به طنز و 2 درصد به آثار متفرقه اقبال نشان میدهند.
او در مورد نوشتن و تألیف آثار در حوزه انقلاب و دفاع مقدس به نویسندگان توصیه کرد: اگر میخواهند در این دو حوزه بنویسند به نیازهای کودک و نوجوان توجه کنند زیرا اگر آثار این دو حوزه جذاب نباشد، کودکان به سمت آن نمیروند.
محسن هجری نیز درادامه این نشست به تعریف داستان انقلاب پرداخت و اظهار کرد: من تصور میکنم پیش از ورود باید به این نکته اشاره کنم که طبقهبندی و مفاهیم پس از یک رخداد عینی شکل میگیرد، یعنی اتفاقات باید رقم بخورند و طبقه بندی صورت گیرد.
وی درباره طبقهبندی در حوزه ادبیات گفت: ادبیات پایداری، انقلاب، تاریخی، سیاسی و... مفاهیم و طبقهبندیهایی است که پس از اینکه رمانها و آثار شکل گرفت، دستهبندی صورت گرفت و از آن پس هر یک ذیل یک مفهوم قرار گرفتند، زیرا ابتدا به ساکن چیزی به عنوان ادبیات انقلاب و سیاسی وجود نداشت، ابتدا نویسنده ایدههای خود را در متن دخالت میدهد و بعد، منِ پژوهشگر در بررسی آن گروهبندیهایی را انجام میدهم هر چند که ممکن است نویسنده توصیف یک رخداد را مطرح کرده باشد. او از زاویه دید خود نوشته و ما از زاویه دید خود بررسی میکنیم.
ایدئولوژی انقلاب، آییننامه ادبیات
هجری یادآور شد: ما پس از انقلاب اسلامی، یک نگاه رسمیداشتیم که یک چارچوب ایدئولوژیک را تعریف کرد که میتوانیم آن را به رویکرد آئین نامهای تشبیه کنیم. وقتی از بنده به عنوان نویسنده دعوت میکنند در حوزه جنگ رمان بنویسیم، در واقع برای بنده چهارچوب مشخص کردهاند، این همان موضوعی بود که باعث شد خلاقیت ادبی را مهار کنیم،منِ نویسنده اگر قرار باشد در چارچوب آئیننامهها بنویسیم، این آئین نامه مرا محدود میکند، آن هم در جایی که قرار است نگاه خاص خودم را بروز دهماین آئیننامه مد ام به من تذکر میدهد.
این نویسنده گفت: وقتی من به عنوان نویسنده به توصیف جنگ میپردازم، ناشر میگوید این نگاه شما با نگاه رسمیمطابقت ندارد، بنابراین باید این دو از یکدیگر متمایز شوند، وقتی میپرسند تعریف از داستان انقلاب چیست، در پاسخ باید گفت از دهه 20 تا 15 خر داد 42 و انقلاب 57 در متنها و در مقاطع مختلف روایتهایی صورت میگیرد، اما در همان روزها زمانی که نویسندهها دست به قلم شدند، در ذهنشان این نبود که قرار است در چارچوب چه آئیننامهای بنویسند، اما پس از انقلاب روش به گویش رسمیتغییر کرد.
به گفته وی، داستان انقلاب داستانی است که در خدمت اهداف انقلاب باشد، یا میتواند آن را محدود کند و بگوید در خدمت اهداف انقلاب اسلامیباشد، یعنی در چارچوبهایی که نویسنده را مقید به تألیف میکند، البته به نظر من به تعریف جامعی نخواهیم رسید، زیرا من ادبیات انقلاب را پدیده سیار میدانم.
هجری به تعریف دیگری از این نوع ادبیات پرداخت و تصریح کرد: ادبیاتی که در خدمت اهداف انقلاب است و یا مروج مفاهیم آن باشد میتواند تعریف دوم از آن باشد، ادبیات از دید من یک پدیده سیار است، حتی در نویسندههای منتقد هم دیدهایم که متون با یکدیگر زاویههایی دارند، بنابراین اگر قرار باشد معیار مشخص کنند، ادبیات انقلاب ادبیاتی است که مضمونش انقلاب اسلامیاست. وی درادامه سخنان خود با بیان اینکه ادبیات انقلابی اساسا مفهومش از انقلاب روسیه برخاست، گفت: ژانر ادبیات انقلابی زائیده انقلاب روسیه است و مفهومینیست که ما پس از انقلاب با آن مواجه شده باشیم.
آسیبهای ادبیات کودک و نوجوان
هجری در ادامه این نشست در باره آسیب شناسی ادبیات کودک و نوجوان افزود: تصور میکنم قبل از اینکه وارد بحث داستان رمان انقلابی ادبیات پایداری و دفاع مقدس شویم، نیازمند مفهوم ادبیات هستیم، اینکه چه متنی را ادبی، اخلاقی یا آموزشی از یکدیگر متمایز میکند. من وقتی به ادبیات مینگرم، ادبیات به ماهوی ادبیات یعنی با روایت مستقیم سر و کار نداریم و وادی ما کنایه، تشبیه و استعاره است، زمانی به ادبیات پناه میبرم که نمیخواهم به روایت مستقیم دسترسی داشته باشم. او افزود: ادبیات جهانی است که هر مضمونی وارد آن شود باید به آن رنگ دربیاید، مضامین دینی، سیاسی و اجتماعی وقتی وارد فضای ادبیات میشوند، به محض ورود باید آداب آن را رعایت کنند. هجری با بیان اینکه رویکردهای ادبیات انقلاب اول اخلاقی و بعد ابزاری و درنهایت هنری بود، گفت: رویکرد اخلاقی مربوط به ماقبل مدرن است، رویکرد پس از انقلاب که از مشروطه باب شد، ادبیات کودک و نوجوان را ابزاری برای تلطیف فضای آموزشی درنظر گرفت یعنی هدف آموزش بود و ادبیات ابزار آموزشی آن شد، اما در رویکرد سوم یعنی پس از انقلاب، هنر به میان آمد که به منظور لذت مخاطب ایجاد شد. وی ضمن انتقاد از برخی آثار و اینکه چرا مخاطب کودک برخی آثار را پس میزند، گفت: در برخی آثار مخاطب میگوید آنچه به من از اثر ارائه میشود، از آن جنس ادبیات نیست که مملو از خیال و رمزآلود باشد و گویی به من یک الگو و سرمشق تحمیل میکند که موجب کماقبال شدن این آثار میشود. هجری ضمن اشاره به طی چهار دهه گذشته ما به ماهیت ادبیات نزدیکتر شدیم، گفت: زمانی که از آموزش فاصله گرفتیم و به جهان ادبیات نزدیکتر شدیم و نویسندگان ما ادبیات و ادبیت را در نظر گرفتند، مخاطب جذب شد، در غیر این صورت ما مخاطب خود را از دست دادیم. همچنین محمد حنیف در ادامه با بیان اینکه انقلاب ما اسلامیاست ولی برای به بار نشستن آن افراد بسیاری در حوزه ادبیات کار کردند مثل بزرگ علوی و یا احمد محمود که دراین حوزه قرار میگیرند وآثاری که در ارتباط با انقلاب اسلامینوشته شده را نمیتوان از آثار انقلاب جدا کرد . حنیف با بیان اینکه بسیاری از نویسندگان از مرداد سال 32 نوشته و آن را در انقلاب برجسته میدانند و یا برخی 15 خرداد را مورد توجه قرار دادند، گفت: ما نیازمند آنیم که بگوییم داستان انقلاب مثلا به لحاظ تاریخی به این برهه بیشتر توجه داشته یا به روحانیت به عنوان عنصر رهبری توجه خاص داشته باشد، به نقش مسجد و بازار نگاه خاص داشته باشیم .

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

سیدمصطفی میرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به نامه بیش از 100 فعال اصلاحطلب با مضمون درخواست پیشگام شدن جمهوری اسلامی ایران برای مذاکره مستقیم و بیقید و شرط با ایالات متحده آمریکا واکنش نشان داد. به گزارش فارس،وی در این باره اظهار داشت: وقتى آمریکا دعوت میکرد که ایران براى تجدید مذاکرات آماده شود، مىدانست که در داخل کشور سرسپردگانى دارد. میرسلیم گفت: امروز براى همه معلوم شد این سرسپردگان چه کسانى هستند که آمریکا میدانسته میتواند روى آنها براى همصدایى با خود حساب کند. این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: اینها عدهاى خودباخته و عقبمانده سیاسى هستند که اصلاً اعتقادى به قابلیتهاى انقلاب اسلامی و مردم انقلابى ما نداشته و ندارند و فقط مایه ننگ هستند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه اجتماعی: رئیس پلیس پایتخت، گفت: در طرح دستگیری رعد 12، ماموران پلیس پیشگیری تهران بزرگ 1037 نفر معتاد، سارق و خردهفروش مواد مخدر شناسایی و دستگیر شدند.این در حالی است که رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا از افزایش ۱۴رصدی کشفیات مواد مخدر خبرداد و افزود : در سال۹۶، ۸۰۸ تن مواد مخدر در سطح کشور کشف و ضبط شده است.
سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامیپایتخت در حاشیه طرح دستگیری «رعد 12» پلیس پیشگیری تهران بزرگ به اقدامات ماموران کلانتریهای سطح تهران در 24 ساعت گذشته پرداخت و اظهار داشت: با اشراف اطلاعاتی و ساعتها کار شبانهروزی همکارانم توانستند طی روز دوشنبه 19 باند سرقت را شناسایی و متلاشی کنند. رئیس پلیس پایتخت تصریح کرد: در مرحله دوازدهم اجرای طرح رعد، 584 مورد سرقت کشف و 254 سارق دستگیر شدند. این مقام ارشد تهران بزرگ اعلام کرد: 282 خرده فروش مواد مخدر نیز دستگیر و 14 هزار و 258 گرم مواد مخدر کشف و ضبط شد؛ همچنین 501 معتاد متجاهر نیز جمعآوری و به مراکز مربوطه تحویل داده شد.
افزایش ۱۴رصدی کشفیات مواد مخدر
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا نیزبا تشریح عملکرد این یگان تخصصی در برخورد و کشف مواد مخدر در سطح کشور از افزایش ۱۴ درصدی کشفیات مواد مخدر خبر داد.سردار مسعود زاهدیان افزود: در سال۹۶، ۸۰۸ تن مواد مخدر در سطح کشور کشف و ضبط شده که این مقدار با همکاری همه نیروهای مسلح و همکاران در وزارت اطلاعات کشف و ضبط شده است.وی با اعلام اینکه ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر موفق به کشف ۷۱۳تن انواع مواد مخدر به صورت خاص شده اند؛ که این رقم میزان کشفیات در طول سالهای فعالیت بی نظیر است.زاهدیان با اشاره به ناامنیهابی که در کشورهای همسایه به ویژه افغانستان باعث افزایش میزان تولیدات مواد مخدر شده است، افزود: مرزبانان ما تلاش خود را افزایش داده اند. از این رو توسعه امکانات فنی در مرزهای کشور شکل گرفته و توجه دوستان ما در مرزبانی به بحث مواد مخدر از جمله مواردی است که در سال جاری دنبال میشود.وی از افزایش فعالیتهای پلیسی در مرزهای شرقی و جنوب شرقی خبر داد و گفت: بیش از ۷۵درصد از کشفیات ما در این مرزها در حال شکلگیری است و بیش از ۷۰درصد اقدامات پلیس مبارزه با مواد مخدر با فعالیتهای اطلاعاتی انجام میشود تا جایی که با رصدهای دقیق محل حرکت کاروانها را میدانیم و نسبت به برخورد با آنها اقدام میکنیم.رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا گفت: بخش عمده درآمدها در مواد مخدر صرف تجهیزات نظامیگروههای داعش و گروههای تروریستی میشود.
زاهدیان ادامه داد: در حوزه مواد مخدر و تولید آن نقش سرویسهای اطلاعاتی نقش شاخصی است. حجم تولیدات مواد مخدر در افغانستان بسیار زیاد است و روز به روز هم افزایش پیدا میکند. برای در دسترس بودن این مواد و ترانزیت راحتتر آن باید مواد و اسیدهابی به تریاک اضافه شود تا مواد قابل مصرف به چرخه مواد مخدر برگردد؛ این مواد پیش ساز به صورت وسیع از سوی کشورهای دیگر و مافیای بین المللی مواد مخدر در افغانستان توزیع میشود که برخورد بین المللی با این کشورها در دستور کار است. تولید تریاک و هرویین و مورفین در کشور افغانستان افزایش یافته و به دلیل همسایگی با این تولید کننده بزرگ باید از ورود و ترانزیت مواد مخدر به کشور جلوگیری کنیم.
دستگیری ۱۰۶قاچاقچی حرفهای در سال گذشته
وی گفت: در سال گذشته ۱۰۶قاچاقچی حرفهای شناسایی و دستگیر شده اند. برخورد با خورده فروشان جزو برنامههای همیشگی پلیس مبارزه با مواد مخدر است .سردار زاهدیان با تأکید بر اینکه تمرکز پلیس بر شناسایی سرشبکهها و باندهای مواد مخدر است، خاطر نشان کرد: در سال گذشته در این حوزه موفقیتهای خوبی داشتیم به طوری که ۱۰۶ نفر از سرکردگان و عناصر اصلی تولید و توزیع مواد مخدر را مورد هدف قرار دادیم و این افراد شناسایی و دستگیر شدند و در این میان نیز تعدادی از این افراد در درگیری با پلیس به هلاکت رسیدند.وی تأکید کرد: نیروی انتظامیقاطعانه و با اقتدار با عناصر و سرشبکههای اصلی تولید و توزیع مواد مخدر برخورد میکند و قاچاقچیان بدانند قطعا در دام نیروهای پرتوان پلیس گرفتار میشوند.
کشف 2 تن مواد مخدر در اطراف مدارس
سردار زاهدیان ادامه داد: پاک سازی نقاط پرتردد جوانان از توزیع مواد مخدر یکی از رویکردهای جدی پلیس است، به طوری که در سال گذشته در پاک سازی حاشیه و اطراف مدارس در سراسر کشور قریب به ۲ تن انواع مواد مخدر کشف شد و این یعنی توانستیم یک ایمنی را در حاشیه مدارس ایجاد کنیم.رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا یادآور شد: اقدامات پلیس در پاک سازی نقاط تردد جوانان به ویژه حاشیه مدارس امسال با «سرعت» و «دقت» بیشتری دنبال میشود.رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به کشف بیش از دو تن انواع مواد مخدر در حاشیه مدارس و مراکز آموزشی، گفت: در راستای افزایش ایمنی جامعه و دانش مردم، برنامههای پیشگیرانه در مدارس، مساجد، مجموعههای فرهنگی و محیطهای کار را دنبال میکنیم چراکه معتقدیم با آموزش میتوانیم آحاد جامعه را نسبت به خطرات مواد مخدر و اعتیاد آگاه کنیم.این مقام عالی انتظامیدر توصیه به جوانان عنوان کرد: ممکن است در محیطهای آلوده به جوانان عزیز پیشنهادات نامعقولی شود که انتظار میرود این قشر فهیم قدرت «نه» گفتن را داشته باشند و به خاطر یک هیجان و شادی لحظهای زندگی و آینده خود را تباه نکنند.وی بیشترین کشفیات در زمینه مواد مخدر در کشور را تریاک عنوان کرد و افزود: موادی که در اطراف مدارس کشف شدهاند بیشتر گل و قرص بوده است.
رشد ده درصدی جمع آوری معتادان متجاهر از ابتدای سال تا کنون
وی با اشاره به رشد ده درصدی جمع آوری معتادان متجاهر از ابتدای سال تا کنون گفت: بیش از ۴۷هزار نفر معتاد متجاهر به مراکز بازپروری در سطح کشور راهنمایی شده اند.سردار زاهدیان یادآور شد: ایجاد مراکز مشاوره و پیشگیری از اعتیاد در مجاورت مراکز پلیس مبارزه با مواد مخدر با همکاری معاونت اجتماعی ناجا یکی دیگر از رویکردهای این پلیس است، همچنین اقدامات مشاورهای معاونت اجتماعی ناجا در کلانتریها و مراکز آموزشی نقش مهمیدر فرآیند مبارزه با مواد مخدر داشته است.رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد: تولید بستههای فرهنگی اعم از فیلم، انیمیشن، تیزرهای تبلیغی و ... از دیگر رویکردهای این پلیس در تحقق اقدامات پیشگیرانه است.
شناسایی و رصد باندهای مختلف در فضای مجازی
وی ادامه داد: باندهای مختلفی در سطح فضای مجازی شناسایی و دستگیر شدهاند رصد فضای مجازی یکی از بزرگترین دستاوردهای پلیس مبارزه با مواد است که با همکاری پلیس فتا انجام میشود برخورد با فروشندگان مواد مخدر در دنیای مجازی با جدیت انجام میشود و به زودی درباره شناسایی فروشندگان مواپ مخدر که اقدام به توزیع مواد مخدر میکردند اطلاعرسانی صورت خواهد گرفت .زاهدیان درباره اعتیاد دانش آموزان در پاسخ به میزان گفت: دستگیریهایی در مدرسه داشتهایم اما تعداد این دانش آموزانی خیلی اندک است و اصلا قابل استناد نیست. دانش آموزان معتاد به سرعت ترک تحصیل میکنند و در مدرسه حضور ندارند که بقیه را آلوده کنند. تعاملمان با آموزش و پرورش بسیار خوب است.وی درباره کشفیات مواد مخدر صنعتی گفت: آشپزخانهها در کشور به شدت کاهش یافته است. از اول سال تا حالا ۱۲,تا ۱۳مورد آشپزخانه آن هم به صورت خانگی داشتیم که منهدم شده اند. ریسک تولید مواد مخدر صنعتی بسیار بالا رفته است الان گل در بین مواد مخدر سنتی بیشتر است و شیشه در رده دوم قرار دارد.این مقام عالی انتظامیبه میزان گفت: سال گذشته ۱۶شهید در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم شد که شش نفرشان از نیروهای پلیس مبارزه با مواد مخدر بودند، همچنین در سال گذشته ۴۸تن از همکاران به درجه جانبازی نایل شدند.
کشف 430 کیلوگرم انواع مواد مخدر در قم
همچنین در راستای اخبار این حوزه ،جانشین فرماندهی انتظامیاستان قم از کشف حدود 430 کیلوگرم انواع مواد مخدر و دستگیری 4 قاچاقچی طی روزهای شنبه ، یکشنبه و دوشنبه در استان خبر داد.سرهنگ «صیاد درویشی» در تشریح این خبر بیان داشت: در پیگیریهای مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان بر روی عناصر اصلی تهیه و توزیع مواد مخدر، مشخص شد، فردی قصد دارد محموله مواد مخدر را توسط یک دستگاه «پروتون» از یکی از استانهای جنوبی کشور به پایتخت منتقل و از استان قم عبور کند که بلافاصله موضوع در دستور کار مأموران این پلیس قرار گرفت.وی افزود: در ادامه با هماهنگی مقام قضائی، تیم پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قم به محورهای مواصلاتی اعزام که با تلاش مأموران خودروی موصوف به همراه یک سرنشین شناسایی و متوقف شد.سرهنگ درویشی ادامه داد: ماموران خودرو را برای بررسی بیشتر به مقر پلیس مبارزه با مواد مخدر استان، منتقل کردند. جانشین فرماندهی انتظامیاستان بیان داشت: در بازرسی تخصصی از خودروی مذکور، مقدار 187 کیلو و 100 گرم تریاک در قالب 22 بسته کشف شد.سرهنگ درویشی با اشاره به عملیات دیگر ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان، اظهار داشت: در پیگیریهای مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان « زنجان» بر روی عناصر اصلی تهیه و توزیع مواد مخدر، مشخص شد فردی قصد دارد محموله مواد مخدر را توسط یک دستگاه «پژو 405» از یکی از استانهای جنوبی کشور به پایتخت منتقل و از استان قم عبور کنند که بلافاصله موضوع در دستور کار مأموران این پلیس قرار گرفت.وی افزود: در ادامه با هماهنگی مقام قضائی، تیم پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قم به محورهای مواصلاتی اعزام که با تلاش مأموران خودروی موصوف به همراه یک سرنشین شناسایی و متوقف شد. سرهنگ درویشی ادامه داد: ماموران خودرو را برای بررسی بیشتر به مقر پلیس مبارزه با مواد مخدر استان، منتقل کردند. جانشین فرماندهی انتظامیاستان بیان داشت: در بازرسی تخصصی از خودروی مذکور، مقدار 190 کیلو و 840 گرم حشیش و 50 کیلو و 650 گرم تریاک کشف شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه عمران و ارتباطات: در حالی که اجاره مسکن در پنج سال رکود، میانگین رشد خود را حفظ و حتی بیش از رشد قیمت مسکن دنبال کرده است، اما معلوم نیست چه بلایی با رشد ۳۰ درصدی قیمت مسکن بر سر بازار بدون نظارت اجاره خواهد آمد.به گزارش «عصرایرانیان» علیرغم نوسان اندک قیمت مسکن در سالهای 1392 تا 1396، روند افزایش مبلغ اجاره بیش از قیمت مسکن بوده است، به طوری که به گفته اکثر مشاوران املاک اعمال سلیقه مالکان و همچنین تعیین نرخ اجاره بها بر اساس سود بانکی که از شهریور ماه سال گذشته کاهش یافت، موجب رشد بیش از حد اجاره بها شده است، بنابراین باید پیش بینی کرد که با رشد 30 درصدی قیمت مسکن در ماههای گذشته، چه بلایی بر سر بازار اجاره مسکن خواهد آمد
تورم ۳۲ درصدی مسکن رسماً تایید شد
معاون اقتصادی بانک مرکزی گفت: قیمت متوسط هر مترمربع مسکن به ۵ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۳۲ درصد رشد داشت. پیمان قربانی در بیست و هشتمین همایش پولی و بانکی افزود: تورم اردیبهشت 9.1 درصد و تورم نقطه به نقطه نیز به 9.7 درصد رسید و در همین مدت تورم تولید کننده به 11.9 درصد افزایش یافت که ناشی از تحولات ارزی بود.وی افزود: در دو ماه نخست امسال، 24 هزار و 200 معامله مسکن به ثبت رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل، 11 درصد رشد داشته و حاکی از بازگشت رونق به این بازار است.قربانی با اشاره به آمار منتشره درباره رشد اقتصادی نیز گفت: بر اساس آمار رشد اقتصادی در سال گذشته 3.7 درصد بوده است.
علیرغم افزایش قیمت مسکن طی 5 سال هر ساله اجاره بها افزایش داشته است
اگر چه قیمت مسکن عامل تعیین کننده اجاره بها است و سود بانکی و تورم نیز بی تاثیر در اجاره بها نیست، اما میبینیم که از سال 92 به بعد به رغم اینکه قیمت مسکن افزایش پیدا نکرده، ولی هر ساله اجاره بها افزایش داشته و هرچند این افزایش بالا نبوده، ولی این افزایش اندک هم حتی در چهار یا پنج سال گذشته به عدد قابل توجهی رسیده و تغییرات زیادی را در اجاره بها برای دهکهای ضعیف و متوسط که عموما مستاجر هستند، ایجاد کرده است.موجرها و مالکان هرساله چند شاخص را برای تعیین اجاره بها اعلام میکنند. قیمت مسکن، سود بانکی و تورم از مهمترین شاخص ها است که بی تاثیر در اجاره بها نیست. نکته مهم این است که در طی سالهای گذشته یعنی در 5 سال گذشته قیمت مسکن افزایشی نبوده است و تورم نیز همواره در حد تک رقمی قرار داشت، پس بنابراین کاهش نرخ سود بانکی در شهریور ماه سال گذشته نمیتوانست، به تنهایی تعیین کننده اجاره بها و دستاویزی برای رشد نرخ اجاره بها باشد.به گزارش فارس، با توجه به اعداد و ارقام ارائه شده از سوی مرکز آمار ایران و با وجود آنکه تعداد معاملات در شهرها طی سالهای 92 تا 95 روند نزولی دارد، ولی قیمت واحدهای مسکونی همچنان رشد اندکی داشته است، از سوی دیگر علیرغم نوسان اندک مبالغ در سالهای 1393 تا 1396، روند افزایش مبلغ اجاره بیش از قیمت مسکن بوده است.در این راستا اعمال سلیقه مالکان و همچنین تعیین اجاره بها براساس سود بانکی از عوامل این افزایش به شمار میرود.بنابراین میتوان نتیجه گرفت، بدون توجه به این که بازار مسکن در سالهای قبل در حالت رکود به سر میبرد، رشد میانگین مبلغ اجاره، روند طبیعی و رو به رشد خود را دنبال کرده است.اکثر مشاوران املاک بر این باور هستند که با نزدیک شدن به فصل نقل و انتقالات، اجاره بها از یک رشد بیش از حدی برخوردار خواهد شد، بنابراین این بازار نیازمند یک نظارت از سوی دولت است.مشاوران املاک می گویند که نرخ اجاره بها در روزهای اخیر حتی بیش از 40 درصد رشد داشته است، این در حالی است که رشد قیمت مسکن 30 درصد بوده است.فعالان و کارشناسان مسکن معتقد هستند که کاهش عرضه مسکن باعث عقب ماندن عرضه از تقاضا شده است و این یک خطر بزرگ برای بازار مسکن خواهد بود.
اصلیترین شاخص تعیین اجارهبها، قیمت مسکن است
حسام عقایی نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک با تأکید براینکه اصلیترین شاخص تعیین اجارهبها، قیمت مسکن است، گفت: اولین راهکار و بهترین راهکار برای مقابله با افزایش بیش از حد اجارهبها احداث و افزایش عرضه واحدهای مسکونی متوسط و کوچک است.وی افزود: نبود توازن میان عرضه و تقاضا که ناشی از کاهش ساخت و ساز در دو سال گذشته بوده است، باعث شده تا عرضه مسکن از تقاضا عقب بماند، بنابراین این نبود توازن باعث شده تا موجران برای مستأجران طاقچه بالا گذاشته و نرخها را به صورت یک طرفه بالا ببرند.عقبایی با تأکید بر اینکه عوامل دیگری جز قیمت مسکن بر نرخ اجازهها مؤثر هستند، خاطرنشان کرد: سود بانکی و تورم عوامل دیگری به بازار اجازه مسکن هستند و وقتی موجران میبینند نرخ سود بانکی بالا است، تلاش میکنند نرخ اجارهبها را نیز براساس همان سودی که بانکها پرداخت میکنند، تعیین کنند.وی اضافه کرد: تورم نیز اگرچه به طور متوسط رشد چندانی نداشته است، اما متأسفانه برخی موجران با این تصور که چون نرخ حملونقل، نان، برنج و حتی روغن افزایش یافته است فکر میکنند، باید نرخ اجارهبها نیز افزایش یابد.به گفته وی، کاهش قدرت خرید و افزایش تعداد مستأجران از یک سو و کاهش عرضه مسکن از سوی دیگر باعث شده است، تا واحدهای مسکونی مورد نظر برای اجاره سریعاً به اجاره داده شوند.
مشاور معاون مسکن:نیازمند نظارت قوی در بازه نقل و انتقالات مسکن هستیم
پیشتر پیرلورن مشاور معاون مسکن وزارت راه و شهرسازی نیز در مورد تحولات اجاره بهای مسکن تا اردیبهشت ماه 96 گفته بود که شاخص مسکن اجارهای در شهر تهران و در کل مناطق شهری نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ترتیب 11.5 و 9.7 درصد رشد داشته است. وی با تاکید بر اینکه اجاره بها از سیاستهای کنترل و مهار تورم بسیار تاثیرگذار است، تصریح کرد: یعنی اجاره بها پایه اصلی افزایش سالانه ناشی از میزان تورم عمومی در کشور است؛ حداقل انتظار افرادی که در این حوزه سرمایه گذاری کردند، حداقل یک سود و هزینههای ناشی از سرمایهگذاری استهلاک سرمایه شان است و این دور از انتظار نیست.مشاور معاون مسکن وزارت راه و شهرسازی افزود: اکنون نرخ سود بانکی در افزایش یا کاهش اجاره بها بسیار تاثیرگذار است، نرخ سود بانکی بالاست و افراد مقایسه میکنند.وی با ذکر اینکه دولت نمیتواند در امر اجاره بها ورود پیدا کند، گفت: منطق این است که اجاره بها از یک سیاستی پیروی کند و این سیاست بازار است و دولت نمیتواند خیلی وارد این حوزه شود، چون قراردادها را قانون میگوید و کاملا دو طرفه است، یعنی من به عنوان سرمایه گذار انتظار بازدهی دارم و در سالهای اخیر که تورم کنترل داشته و کشور رکود داشته، افزایش زیادی نبوده و نهایت 10 درصد بوده، در حالی که نرخ سود بانکی و تورم بیش از این عدد است.پیرلورن متذکر شده بود که نیازمند نظارت قوی در بازه نقل و انتقالات مسکن در ماه دو و 3 هستیم که بعضیها میآیند و سودا طلبی میکنند و افزایش قیمت نرخ اجاره بها کاذب است، ولی اینکه انتظار هیچ افزایشی را نداشته باشیم، انتظار غیر منطقی و غیر اقتصادی است.
رئیس اتحادیه مشاوران املاک: امیدواریم در نقل و انتقالات تعداد مستاجران افزایش نیابد
مصطفی قلی خسروی رئیس اتحادیه مشاوران املاک نیز معتقد است که علاوه بر تعیین کننده بودن قیمت مسکن بر نرخ اجاره بها عرضه و تقاضا نیز در بالا رفتن نرخ اجاره تاثیر دارد، بنابراین امیدواریم در فصل نقل و انتقالات تعداد مستاجران افزایش نیابد.به گفته وی، هر زمان که تقاضا بیش از عرضه باشد، بحران میان مالک و مستاجر رخ میدهد.
نرخ بالای اجاره بهای مسکن با درآمد خانوراها تناسبی ندارد
در همین زمینه حمدالله کریمی در گفتوگو با خانه ملت، با انتقاد از افزایش شدید قیمت مسکن در کشور گفت:تامین مسکن خانوارها یک امر ضروری و بدیهی است؛ اما با این وجود قیمت مسکن و اجاره بها به نسبت درآمد خانوارها بالا است.عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از رونق سوداگری در بخش مسکن ادامه داد:یکی از دلایل رکود چند ساله در بازار مسکن جهش های قیمت مسکن بود که عملا باعث شد متقاضیان واقعی خرید خانه نتوانند خانه دار شوند.نماینده مردم شهرستان بیجار گروس در مجلس شورای اسلامی افزود: جمعیت جوان کشور بالا است و بخش قابل توجهی از خانوارها را زوج های جوان تشکیل می دهند که بطور طبیعی برای زندگی نیاز به تامین مسکن دارند؛ اما در سال های اخیر روند صعودی قیمت مسکن و اجاره بها عملا به یکی از عوامل مانع ازدواج تبدیل شده است.کریمی در ادامه گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت تصریح کرد:در حالی در کشور اعلام می شود تعداد قابل توجهی خانه های خالی وجود دارد که بخشی از روند افزایش قیمت مسکن کاذب است که بیانگر ضعف در تنظیم بازار است.عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه نرخ بالای اجاره بهای مسکن با درآمد خانوراها تناسبی ندارد، یادآور شد:باید پذیرفت در چند سال اخیر با وجود اینکه بارها از سوی دولت اعلام شده که موضوع ساخت مسکن اجتماعی پیگیری می شود؛اما در عمل اتفاقی نیافتاده است. سید حسین افضلی نماینده مردم اقلید و عضو کمیسیون عمران مجلس در گفتگو با «عصر ایرانیان» گفت: رشد قیمت مسکن در ابتدای سال جاری قطعاً بر نرخ اجارهبها تأثیرگذار است. در کنار این موضوع رشد قیمت اقلام مختلف و گرانی هم برافزایش اجارهبها تأثیرگذار است.وی تأکید کرد: پایین بودن سود بانکی هم باعث شده اکثر مالکان بهجای پول رهن درخواست اجارهبها داشته باشند که این موضوع هم بر مشکلهای اجارهنشینها افزوده است.عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: سامانه املاک و اسکان میتواند کمک بسیاری به شفافسازی حوزه املاک و مسکن کند و در حوزه شناسایی خانههای خالی نیز میتوان آمار و اطلاعات خوبی را از طریق این سامانه کسب کرد،زیرا این مقوله بهشدت در قیمت مسکن و اجارهبها اثرگذار است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه انرژی: در حالی که رییس جمهور آمریکا اوپک را به بی ثباتی در بازار و افزایش قیمت نفت متهم کرده است و عربستان و روسیه به دنبال افزایش تا 1.5 میلیون بشکهای سقف تولید نفت هستند، روز دوشنبه نماینده ایران در اوپک اعلام کرد که ایران به همراه ونزوئلا و عراق طرح افزایش تولید که عربستان و روسیه روی آن توافق کردهاند را وتو خواهد کرد.معاون سابق مدیر امور اوپک نیز در این باره بیان کرد: ممکن است در پشت پرده و جلسات محرمانه اختلافاتی وجود داشته باشد، اما آنچه در بازار بروز میکند به احتمال زیاد تمدید توافق قبلی اوپک برای کاهش سقف تولید است.رضا مدیر در گفتگو با ایلنا، با اشاره به درخواست اخیر آمریکا از اعضای اوپک برای افزایش سقف تولید نفت اظهار داشت: آنچه در سازمان کشورهای تولیدکننده نفت تعیین کننده است حق حاکمیت کشورها است، این را نیز باید در نظر داشت که اکنون بر هیچ کس پنهان نیست که روابط ایران و عربستان تا چه حد مخاصمه آمیز است اما در عین حال باید گفت مشابه تقاضای کنونی آمریکا از اعضای اوپک را در سال 2000 از سوی ریچاردسون وزیر انرژی آمریکا از سعودیها داشتهایم که همان زمان نیز باعث تعجب و شگفتی بازار شده بود، اکنون باید ببینیم که تقاضای ترامپ چقدر وزرای عضو اوپک را تحت تاثیر قرار میدهد و یا از لحاظ سیاسی چه تبعاتی دارد.وی افزود: اکنون اوپک به سمت غیر اوپک رفته و موافقت کلیدی و اصلی بین عربستان و روسیه خواهد بود و این دو کشور تعیین کننده هستند که این موضوع به لحاظ سیاسی برای اوپک خوب نیست.معاون سابق مدیر امور اوپک در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر برخی اعضای اوپک مثل ونزوئلا و نیجریه برای تولید و ایران در صادرات مشکل دارند، عربستان نمیخواهد قیمت را پایین بیاورد زیرا اولا برای کسری بودجه نیاز به قیمت بالا دارد و از سوی دیگر در سند چشم اندازی که به دنبال عملیاتی کردن آن است قیمت گذاریها کمتر از آن چیزی است که مدنظر عربستان است و روی سهام آرامکو اثر میگذارد، بنابراین پیش بینی این است که عربستان نمیخواهد به آمریکاییها جواب نه بگوید و از طرفی نمیخواهد اقدام جدی هم انجام دهد.وی گفت: واقعیت این است که عربستان روی کاغذ ادعا میکند ظرفیت تولید 12.5 میلیون بشکه در روز را دارد اما در واقعیت توان تولید بیش از 10 میلیون بشکه را ندارد.بقیه کشورها هم ظرفیت تولید کمیدارند، به طوری که تولید 100 هزار بشکهای امارات و 200 هزار بشکهای کویت هم محل تردید است، بقیه کشورها هم ظرفیت مازاد ندارند، فقط روسیه قدرت مانور اضافه کردن 500 هزار بشکه را دارد، اما در عین حال کمپانیهای نفتی این کشور تعهداتی در بازار دارند که مطابق آن عمل میکنند، یعنی اگر بخواهند اضافه هم تولید کنند از این بابت که نمیخواهند قیمتها پایین بیاید اقدام نخواهند کرد.مدیر تاکید کرد: در واقع روسیه و عربستان برخلاف آمریکا و اروپا و کشورهای مصرف کننده نمیخواهند قیمت پایین بیاید بنابراین پیش بینی میشود عمدتا قضایای سیاسی تحریم ایران و کاهش تولید ونزوئلا بر بازار اثر نمیگذارد و این درخواست آمریکا اقدام جدی در پی ندارد.وی با بیان اینکه قیمت نفت اکنون از جنبه روانی بالا رفته، یادآور شد: پیش بینی میشود تا اجلاس آتی اوپک قیمتها پایین بیاید و در هر حال تصمیم باید بین عربستان و روسیه اتخاذ شود، این را نیز باید در نظر داشت با توجه به اینکه روسیه نمیتواند در اجلاس اوپک شرکت کند اوپکیها باید تصمیم نهایی را بگیرند ضمن اینکه عربستان نیز نمیتواند مستقیما بگوید که آمریکاییها به دنبال افزایش تولید و کاهش قیمت هستند.معاون سابق مدیر امور اوپک بیان کرد: ممکن است در پشت پرده و جلسات محرمانه اختلافاتی وجود داشته باشد، اما آنچه در بازار بروز میکند به احتمال زیاد تمدید توافق قبلی اوپک برای کاهش سقف تولید است.وی همچنین به برخی اهداف تولید نفت از شیلها اشاره کرد و اظهار داشت: ظاهرا قرار بر این بوده که نفت شیل با تولید زودهنگام به عنوان سوپاپی برای بالا نرفتن قیمتها باشد اما میزان تولید کمتر از پیش بینیها بوده و انتظارات را برآورده نکرده است.وی با اشاره به وضعیت تولید ایران نیز گفت: ایران تعهدی در قبال کاهش تولید نداشته و تلاش میکند سقف تولید خودش را حفظ کند، البته اخباری مبنی بر این وجود دارد که پالایشگران اروپایی بخواهند خرید از ایران را کم کنند، بنابراین ما در سه ماه آینده افت کوچکی در تولید خواهیم داشت که بسته به شرایط ممکن است تا چند ماه آینده تشدید شود ولی ایران تمام تلاش خود را میکند حداکثر تولید و صادرات را داشته باشد.در همین حال حسین امیری خامکانی، عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفتگو با خانه ملت، با تاکید بر لزوم وفاق اعضای اوپک برای متعهد ماندن به فریز نفتی، افزود: فلسفه وجودی ایجاد سازمان اوپک این است که در تثبیت بازار نفت، کنترل قیمتها و حفظ منافع اعضای خود تلاش کند.وی با بیان اینکه در تصمیم قبلی اعضای اوپک و غیر اوپک یعنی تمدید فریز نفتی که روسیه نیز در این راستا همکاریهای لازم را داشت، بازار نفت ضرر نکرد، ادامه داد: با اجرا و تمدید فریز نفتی طی یک سال اخیر ثباتی در بازار نفت ایجاد شد، تعادلی بین عرضه و تقاضا به وجود آمد و قیمتها که به شدت کاهش یافته بهبود یافت که این طرح قطعا به نفع تولیدکنندگان بود.نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: در حال حاضر نیز به نفع اعضای سازمان تولیدکنندگان نفت است که به کمک تولیدکنندگانی نفتی غیر اوپکی همانند روسیه همچنان طرح فریز نفتی را که تعهد قبلی بوده ادامه دهند.وی با اشاره به پالس منفی برخی کشورها به بازار نفت، افزود: انتظار از روسیه و اعضای اوپک همانند عراق این است که پالس منفی در این باره که میتوانند کمبود تولید ایران را جبران کنند، به بازار ندهند.عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: روسیه و عربستان ابتدا یک پالسی به بازار دادند که قبل از پایان سال 2018 تولید را افزایش میدهند؛ اما بار دیگر صحبتهایی مطرح شد مبنی بر اینکه تا پایان سال 2018 فریز نفتی را حفظ میکنند.بیژن زنگنه، وزیر نفت نیز پیش از عزیمت به وین برای شرکت در سمینار بین المللی و نشست اوپک، گفت: به اعتقاد ما، آقای ترامپ برای فعال نگهداشتن توسعه شیل اویل در آمریکا موافق قیمتهای بالای نفت است اما برای فرار از فشار افکار عمومیمردم آمریکا در برابر بالا رفتن قیمت نفت، به خصوص بعد از خروج آمریکا از برجام، به اوپک
حمله میکند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

هیچکس توضیح نداده که اساسا آنچه واشنگتن میخواهد بهعنوان تضمین امنیتی به کره شمالی اعطا کند چیست و از چه ابعادی برخوردار است؟ آیا قرار است پیونگیانگ در حوزه امنیتی دست به «احاله مسئولیت» بزند؟
به گزارش تسنیم،بیست و دوم خرداد ماه سال جاری، اولین مذاکره بین رئیسجمهور آمریکا، دونالد ترامپ و کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی صورت گرفت. این دیدار در رسانههای بینالمللی با بیشترین بازتاب مواجه شد و حداقل تا چند روز عناوین خبری و تحلیلی این رسانهها را به خود اختصاص داده بود. در پی برگزاری این مذاکره، رئیسجمهور آمریکا اظهار داشت که از آنچه رخ داده «احساس غرور» میکند و مدعی شد که خلع سلاح اتمی کره شمالی بهسرعت آغاز خواهد شد.
خلع سلاح اتمی کره شمالی، خواسته دیرینه واشنگتن بوده و هست اما سوالی که بلافاصله در ذهنها نقش بست این بود که پیونگیانگ در برابر چه امتیازی قرار است دست از برنامه اتمی مورد مناقشه خود بشوید؟ برنامه هستهای برای کره شمالی، تضمینکننده بقا بهعنوان «آخرین بازدارنده» (Ultimate Deterrent) است. سلاح هستهای کره شمالی، ابزاری امنیتی بود که طبعا با هیچ امتیاز اقتصادی قابل معامله نیست. پاسخ به این سوال چنین در ذهنها نقش بست: «در برابر تضمینهای امنیتی». «مایک پمپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا، تضمینهای امنیتی مزبور را «بیهمتا» توصیف کرده است. این بدان معناست که واشنگتن قرار است تضمینهایی به کره شمالی بدهد که خیال «رژیم کیم» را از مساله بقا راحت میکنند. به عبارت علمیتر، شاید این معنا به ذهن متبادر گردد که «پیونگیانگ در برابر چیزی بهنام تضمین امنیتی، از «خودیاری» در محیط اقتدارگریز بینالمللی چشم میپوشد.» هیچکس توضیح نداده که اساسا آنچه واشنگتن میخواهد بهعنوان تضمین امنیتی به کره شمالی اعظا کند چیست و از چه ابعادی برخوردار است؟ آیا قرار است پیونگیانگ در حوزه امنیتی دست به «احاله مسئولیت» بزند؟ اما به نظر میرسد پیش از آنکه کسی بخواهد بهدنبال توضیح در خصوص ماهیت تضمینهای امنیتی واشنگتن به پیونگیانگ باشد، باید به این مناقشه پاسخ داد که آیا برای رژیمی سیاسی چون کره شمالی در محیط فعلی بینالمللی میتواند چنین تضمینهایی وجود داشته باشد یا خیر؟ پاسخ به این سوال، تا حدود زیادی تکلیف وعدههای ترامپ به کیم را روشن خواهد کرد.
خودیاری یا تضمین امنیتی
هرچند برای مخاطب آشنا با روابط بینالملل بدیهی است اما شاید تذکر اینبدیهی خالی از وجه نباشد که محیط بینالمللی ذاتا محیطی اقتدارگریز (آنارشیک) است و حفظ بقا در چنین محیطی، یا با خودیاری قابل حصول است یا با تکیه بر دولتی دیگر که از آن بهعنوان احاله مسئولیت یاد میشود یا با حضور در یک ائتلاف. منظور از خودیاری آن است که دولتی خود را آنچنان قوی کند که قدرتش مانع تجاوز دیگر کشورها به آن شود. اما برخی دیگر دولتها به قدرتی بررگ در این محیط اتکا میکنند تا بقایشان را حفظ کند. نمونه بارز چنین دولتی در منطقه شرق آسیا، ژاپن است که پس از جنگ دوم جهانی فاقد ارتش منظم بود و بهطور کامل برای نیازهای امنیتی خود به آمریکا وابسته بود. البته ژاپن نیز در سالهای بعد با تشکیل ارتش و تقویت آن، تا حدودی در مسیر خودیاری گام نهاده است. حضور در ائتلافها هم البته بیشباهت به احاله مسئولیت نیست. در هر ائتلافی، یک یا چند کشور قدرتمند حضور دارند که میتوانند خواستههای سیاسی خود را به دیگر اعضای ائتلاف دیکته میکنند. حضور در ائتلاف نیز به خودی خود بیشباهت با «خریدن امنیت در ازای امتیازات سیاسی و اقتصادی» نیست. پیش از ورود به اینکه آیا حکومت کره شمالی قادر است امنیت خود را به یک قدرت بینالمللی چون واشنگتن احاله کند یا نه، به این نکته هم باید توجه داشت که احاله مسئولیت قاعدتا یک پیشنیاز دارد و آن همراستایی سیاسی در محیط و مجامع بینالمللی است. ژاپن پس از جنگ دوم جهانی یک کشور تسلیم و اشغالشده بود که از نظر سیاسی بهطور کامل تحت سیطره طرف پیروز جنگ درآمد و حتی اکنون هم در محیط سیاست بینالملل دارای هیچ موضع مستقل قابل اعتنایی نیست. به خاطر نمیتوان آورد که احاله مسئولیت امنیتی، بین دو کشور دارای «اختلافات سیاسی اساسی» رخ داده باشد.
ایدئولوژی، مانع بزرگ
پس از جنگ دوم جهانی، ایدئولوژی کره شمالی همواره یک ایدئولوژی چپگرا، کمونیستی و ضد امپریالیستی بوده است. در نظم بینالمللی پیونگیانگ همواره نماینده یک نگاه سرکش و تجدیدنظرطلب شناخته شده که هویت آن را هم برای خود این کشور و هم برای جهانیان عرضه میکرده است. ایدئولوژی جوچه (خوداتکایی) هم که از سال 1972 رسما وارد قانون اساسی کره شمالی شد، شاخصههای کمونیسم را دارد، اگرچه در تلاش بود که فاصله کره شمالی را از دو قدرت بزرگ کمونیستی آن زمان (شوروی و چین) از منظر ایدئولوژیک محفوظ دارد. جوچه رهبر کره شمالی را در جایگاه خدایی نشانده است. دونالد بیکر، پژوهشگر تاریخ کره میگوید که جوچه به لحاظ کارکردی عملاً به معادلِ دین تبدیل شده است. بیکر میگوید: «جوچه ابزاری ایدئولوژیک برای وحدتبخشی به کشور محسوب میشود. جوچه به ما میگوید ما نیازی به خدا نداریم و در عوض به رهبر خود اعتماد و اتّکا داریم... انسانها اعضای یک جامعۀ اجتماعی- سیاسی هستند و هیچ کس از جامعه جدا نیست. اگر انسان بمیرد، مادامی که جامعۀ او پابرجاست، وجود او نیز به نوعی تداوم دارد.» در واقع، جوچه میگوید اگر انسانها سرسپردۀ کشور خود باشند، به نوعی ابدیت و فناناپذیری خواهند رسید. تنها کافیست به نوع ادبیات خبرگزاری رسمی کره شمالی و همچنین شیوه پخش اخبار در این کشور نگاهی بیندازیم تا روشن شود بخش غالب محتوای این رسانهها به تجلیل از رهبر کره شمالی و همچنین حملات تند لفظی علیه امپریالیسم و متحدان آن در منطقه شرق آسیا اختصاص دارد. جوچه حتی در ادبیات و موسیقی کره شمالی هم حضور دارد و در جای جای زندگی مردم آن. تاکنون این ایدئولوژی هویت پیونگیانگ در فضای بینالمللی را برساخته و کیم جونگ اون نیز بهعنوان نماینده این ایدئولوژی با ترامپ بر سر یک میز نشسته است. ایدئولوژی حاکم بر کره شمالی با لیبرال – دموکراسی حاکم بر غرب عملا هیچ نسبتی جز تعارض ندارد. در محیط بینالمللی نیز مواضع کره شمالی و غرب طی دهههای گذشته در تباین کامل تعریف شدهاند. با چنین وصفی، اکنون دو هویت کاملا متعارض در حال مذاکره با هم هستند، آن هم بر سر یک واقعیت رئالیستی، یعنی بازدارندگی هستهای کره شمالی که از نظر مقامات این کشور تاکنون ابزار اصلی حفظ بقا برای این کشور بوده است. پیشتر ذکر آن رفت که احاله مسئولیت امنیتی، زمانی ممکن است که بین دو طرف اختلافات سیاسی اساسی وجود نداشته باشد.
پروژه ناممکن
پیشتر توضیح داده شد که محتوای آنچه تضمین امنیتی واشنگتن به پیونگیانگ خوانده میشود ناپیداست. تابهحال تنها چیزی که از این به اصطلاح تضمین دیده شده، تعلیق تمرینهای نظامی مشترک بین آمریکا و کره جنوبی است که هر زمان واشنگتن و سئول اراده کنند، به راحتی قابل ازسرگیری است. اما آنچه روشن است اینکه تفاوت فاحش هویتی بین کره شمالی و ایالات متحده، مانع آن است که احاله مسئولیت امنیتی بین پیونگیانگ و واشنگتن قابل تحقق باشد. از سوی دیگر، باید دید همسایگان بزرگ کره شمالی بهعنوان واقعیات ژئوپلتیک برای این کشور، چه نظری نسبت به تضمینهای امنیتی فوقالذکر خواهند داشت و تا چه حد آنها را خواهند پذیرفت. یقینا اگر پروژه تضمینهای امنیتی برای پیونگیانگ در چارچوب راهبرد چرخش به آسیا تعریف شود، دستکم میتواند با مقاومت پکن مواجه شود. برای احاله مسئولیت امنیتی، تنها یک راه برای کره شمالی وجود دارد و آن به مسلخ بردن دههها ایدئولوژی ضدامپریالیستی و تغییر هویت در محیط بینالمللی است. اما باید توجه داشت که این ایدئولوژی بنای مشروعیت برای حاکمان پیونگیانگ است و شاید به مسلخ بردن آن، بریدن سر «رژیم کیم» باشد. بدون این ایدئولوگی، حکومت فعلی کره شمالی دیگر در عمل وجود نخواهد داشت، هرچند شاید از اسمی از آن بماند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه اجتماعی: سالها قبل وقتی خانوادهها برای دریافت کارنامه فرزندشان به مدرسه مراجعه میکردند، بعد از دیدن کارنامه قبولی در صورت تمایل، شیرینی به نیروی خدماتی مدرسه میدادند اما اخیراً آن شیرینی داوطلبانه تبدیل به نوعی گروکشی شده است. حجتالاسلام والمسلمین علیرضا سلیمیعضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ، گفت: نباید خانواده را در شرایطی قرار داد که مجبور شود به مدرسه پول دهد اما اگر از روی رغبت بخواهد به خدمتگزار مدرسه، شیرینی دهد، بحث جداگانهای است البته آن هم باید ساز و کار خودش را داشته باشد. از سالها پیش وقتی خانوادهها برای دریافت کارنامه فرزندانشان مراجعه میکردند، بعد از دیدن کارنامه قبولی و نمرات خوب فرزندانشان، اگر تمایل داشتند، یک شیرینی به نیروی خدماتی مدرسه یا کمکی به مدرسه داشتند.اما از چند سال پیش و با مشکلاتی که مدارس به دلیل عدم پرداخت سرانه با آن مواجه هستند، آن شیرینی داوطلبانه، تبدیل به گروکشی در برخی مدارس شده است.مادر یک دانشآموز دبستانی به خبرنگار فارس گفت: وقتی برای دریافت کارنامه فرزندم به مدرسه مراجعه کردم، گفتند چون کمک به مدرسه را ندادید، باید اول کمک به مدرسه را تسویه کنید تا کارنامه را بدهیم.وی ادامه داد: مجبور شدم مبلغ 100 هزار تومان پرداخت کنم تا کارنامه فرزندم را دریافت کنم.مادر دیگری نیز که فرزندش در شهرستانهای استان تهران درس میخواند، پرداخت 50 هزار تومان را به عنوان کمک به مدرسه عنوان کرد و اظهار کرد: تا این 50 هزار تومان را ندادم، کارنامه فرزندم را ندادند.
در بعضی مواقع، پرداخت پول به خانوادهها تحمیل میشود
حجتالاسلام والمسلمین علیرضا سلیمیعضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در این خصوص به فارس، گفت: علیرغم اینکه در مجلس، کار بزرگی انجام دادیم و هزینه آب، برق و گاز مدارس، رایگان شد اما هنوز سرانه به مدارس نمیآید.وی ادامه داد: نیامدن سرانه به مدارس، دلیل نمیشود که به بهانه دادن کارنامه، وجوهی را مطالبه کنیم.حجتالاسلام والمسلمین سلیمیاضافه کرد: نباید خانواده را در شرایطی قرار داد که مجبور شود به مدرسه پول دهد اما اگر از روی رغبت بخواهد به خدمتگزار مدرسه، شیرینی دهد، بحث جداگانهای است البته آن هم باید ساز و کار خودش را داشته باشد. وی افزود: متأسفانه عدهای در بعضی مدارس با حیثیت آموزش و پرورش، معلمان و خانوادهها بازی میکنند که در اینجا باید مدیران مدارس و مدیران مناطق رصد کنند تا چنین اتفاقاتی نیفتد.عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: ما امروز میبینیم در پارهای از موارد، پرداخت پول به خانوادهها تحمیل میشود و این زیبنده مدارس و آموزش و پرورش ما نیست و آموزش و پرورش هم به شدت با این مسئله مخالف است.وی تصریح کرد: این تخلفات فردی، بازتاب خوبی ندارد و به آبروی میلیونها معلم، لطمه میزند.
گرو گرفتن کارنامه برای اخذ وجه از والدین ؛ ممنوع
سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش، هشتم خرداد ماه امسال درباره کمکهای اجباری در مدارس گفت: واقعاً هیچ اجباری به هیچ ولی دانشآموز نباید شود و خدای ناکرده از روشهای ضدتربیتی نباید استفاده کنیم مثلا کارنامه را گرو بگیریم یا از ثبتنام خودداری شود به دلیل اینکه ولی دانشآموز به مدرسه کمک مالی نمیکند.وی افزود: البته از آن طرف هم از اولیای دانشآموزان، این درخواست را دارم که مدارس بدون کمک آنها امکان ارائه خدمات آموزشی و پرورشی را ندارد.بر اساس این گزارش ، با توجه به مخالفت آموزش و پرورش با روش گروکشی به نظر میآید که نظارت بر مدارس باید بیشتر شود و شرایطی فراهم شود که خانوادهها بتوانند تعامل بیشتری با مسئولان آموزش و پرورش برای ارائه پیشنهادات و گلایهمندیهایشان داشته باشند.
افشاگری وزیر؛ برخی مدارس غیردولتی اردوهای خارجی برگزار میکنند
همچنین در راستای اخبار این حوزه ، سیدمحمد بطحایی در گردهمایی آموزشی ناظران میدانی مدارس غیردولتی، با اشاره به برگزاری اردوهای خارجی در برخی مدارس غیردولتی اظهار کرد: در برخی موارد در مدارس غیردولتی برخی رفتارها باعث میشود سرمایه اجتماعی عظیمیکه با خون دل خوردن به دست آوردهایم در معرض خطر قرار گیرد. در سالهای گذشته که تناوب آن نیز رو به افرایش است مدارس به دلایل مختلف اردوهای علمیخارج از کشور برگزار میکنند و این اتفاق باعث ایجاد حاشیه برای مدارس میشود، در حالیکه دانشآموزان با سرمایههای ارزشمند داخل کشور بیگانه هستند ضرورتی ندارد مدرسه اردوی خارج از کشور برگزار کند یا در برخی مدارس فردی را از خارج کشور دعوت میکنند که در حوزه تعلیم و تربیت صحبت کند و مورد خاصی را که خودم دنبال کردم واقعا این فرد هیچ حرف جدیدی نداشت و این مسائل حساسیت منتقدان را بالا میبرد, در داخل کشور متخصصان تعلیم و تربیت مطرحی داریم چگونه است که چهرههای غیر مطرح را از سایر کشورها میآورند و این مسائل بیشتر جنبههای گیشهای مدنظر موسس مدرسه غیردولتی است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

حسینعلی حاجیدلیگانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی «الحاق به معاهده FATF» که توسط بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد، گفت: پیوستن به کنوانسیون تامین مالی تروریسم در دوره خاتمی در شورای امنیت ملی بحث شد که حتی از بس بد بود حاضر به طرح موضوع در مجلس نشدند. وی ادامه داد: آقای طیب نیا وزیر اقتصاد وقت به FATF تعهد داد که ایران 41 کار انجام خواهد داد که این کارش مغایر اصل 77 و 125 قانون اساسی بود، چرا که بدون اطلاع مجلس تعهد بین المللی را امضا کرده بود و فقط دولتیها خبر داشتند که البته بعدها توبیخ شد. این نماینده مجلس تصریح کرد: همه 4 لایحه و 37 کاری که دولت انجام داد مقدمه و پیش نیازی است که کنوانسیون FATF تازه ما را بپذیرد. کسی نمی داند 37بندی که دولت به اجرا درآورد چه بود؟ و این یک ابهام بسیار بزرگ است؟ حاجیدلیگانی تصریح کرد: روح و هدف کنوانسیون FATF یکسان سازی تعریف تروریسم است حال چه کسی تروریست را تعریف میکند؟ آمریکا، اسرائیل و متحدانش. از دید آنها چه کسی تروریست است؟ مردم مظلوم فلسطین یا اسرائیل؟ وی افزود: اگر به این معاهده بپیوندیم بنا بر تعریف آنها از تروریست رئیس علی دلواری که در بوشهر علیه انگلستان جنگید، هرکس که جلوی رژیم بعث عراق ایستاد، حزب الله و گروه های مقاومت مصداق تروریست میشوند و شما تعهد کردید که آنها را دستگیر و محاکمه کرده و نتیجه محاکمه را اعلام کنید. بنابر این شرط معنا و مفهومی ندارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: نامهنگاری اصلاحطلبان کاملا در هماهنگی مستقیم با غربیها و در خط سیاست آمریکا است.ناصر ایمانی تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتگو با مهر با اشاره به چرایی نامهنگاری تعدادی از اصلاحطلبان به برخی مقامات نظام برای تعیین خط مشی سیاست خارجی ایران، اظهار داشت: به دلیل اینکه بخشی از پایگاه اجتماعی اصلاحطلبان به دلیل شکست برجام دچار ریزش شده، اینها دارند فرار به جلو میکنند؛ چون هیچ جوابی برای شکست برجام ندارند. نمیآیند بگویند تحلیل ما از غرب اشتباه بوده بلکه میگویند باید مذاکره دیگری این بار با خود آمریکا انجام بدهیم؛ یعنی یک آدرس غلط دیگر؛ در حالیکه ایران طی دو تا سه سال گذشته دقیقا همین کاری که آقایان در نامه -مبنی بر مذاکره مستقیم با آمریکا- گفتهاند را انجام داده است.وی افزود: جریان مزبور با فضاسازی، در پی کسب وجهه برای خود است و در عین حال، زرورق زیبایی دور این خواسته کشیده مبنی بر اینکه «هر جا منافع ملی تهدید شد، کنار بکشید!»ایمانی اضافه کرد: اگر فرض کنیم بار دیگر مذاکراتی شکل بگیرد و طرف مقابل نخواهد به تعهدات خود عمل کند و ما بخواهیم کنار بکشیم، دوباره همین حرفها را تکرار خواهند کرد چون ما دقیقا همین مدل آقایان را اجرا کردیم و نه تنها با اروپا بلکه با همه کشورهای موثر دنیا مذاکره کردیم و از حقوق خود گذشتیم؛ قرار شد ما و طرف مقابل اقداماتی انجام دهیم؛ ما به تعهدات خود عمل کردیم اما طرف مقابل عمل نکرد؛ یعنی مدلی که آقایان در این نامه آوردهاند، طی دو تا سه سال گذشته اجرا شده است. حالا چرا دوباره میگویند باید همان مدل اجرا شود؟ایمانی تاکید کرد: آمریکا همزمان با ایجاد فشار اقتصادی بر مردم و نظام، مشغول دادن پالسهایی به افرادی در داخل کشور است تا بیایند و در میان مردم اینگونه فضاسازی کنند که حکومت دارد خلاف مصالح ملی تصمیمگیری میکند؛ به نوعی رودررو قراردادن حکومت و مردم.وی گفت: من احساس میکنم این نامهنگاری کاملا در هماهنگی مستقیم با غربیها و در خط سیاست آمریکا -البته نمیخواهم خدای ناکرده بگویم که اینها مزدور غرباند- بوده است؛ یعنی هیچ تحلیلی جز این نمیشود کرد!تحلیلگر مسائل سیاسی تصریح کرد: اگر زمانی اینطور گفته میشد که ایران سرسختی غیرمنطقی دارد یا برای منافع ملیاش میخواهد با آمریکاییها دچار چالش جدی شود، آمریکاییها در برجام فهمیدند که ایران حاضر است حتی از منافع کوتاه مدت ملی خود، بر سر مسائل مختلف نظیر هستهای، بگذرد یا به اصطلاح کوتاه بیاید. در طرف مقابل هم کاملا روشن شد که غرب و در راس آن آمریکا، به تعهدات خود عمل نکردهاند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، سیاست جدید مهاجرتی رییس جمهور آمریکا در جدا کردن کودکان از والدین خود را بیرحمانه خوانده و از وی خواست تا سیاست «مدارای صفر» در قبال مهاجران غیرقانونی را کنار بگذارد.به گزارش تسنیم، «زید رائد الحسین» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در سخنانی در مراسم افتتاحیه نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در شهر ژنو در روز دوشنبه، سیاست جدید دولت دونالد ترامپ در فروپاشاندن خانواده مهاجرین را بیرحمانه قلمداد کرده و از مقامات آمریکایی خواست تا به این برنامه که باعث جدایی نزدیک به 2000 کودک از خانوادههایشان در طول شش هفته گذشته شده است، پایان دهند.کمیسر سازمان ملل افزود: «این تفکر که هر کشوری بخواهد با اعمال چنین سوءاستفادههایی علیه کودکان، مانع ورود والدین آنها شود، بیرحمانه است.»به گزارش ایندیپندنت، این دیپلمات اردنی با طعنه به رفتارهای ترامپ گفت که «هر چه حس خودبزرگ بینی (این افراد سیاستمدار) بیشتر میشود، بیشتر به ملی گرایی خود افتخار کرده و بی پیرایه تر به منافع عمومی، به حقوق جهانی، قوانین بین المللی و سازمانهای بین المللی حمله ور میشوند.»طبق اعلام وزارت امنیت داخلی آمریکا، در طول شش هفته برخورد با مهاجران غیرقانونی در مرز آمریکا با مکزیک، حدود 2 هزار کودک از خانوادههایشان جدا شدهاند.طبق اعلام دادستان آمریکا، اجرای سیاست جدید «مدارای صفر» موجب خواهد شد تا وزارت امنیت داخلی، همه پروندههای مهاجرت غیرقانونی را به واحد تعقیب جنایی ارسال کند.مطابق قوانین ایالات متحده، بازداشت کودکان به همراه والدین آنها ممنوع است، به همین دلیل از زمان شروع طرح جدید ترامپ، جداسازی کودکان از آغوش پدرومادرهایشان بارها و بارها رخ داده است که باعث اعتراضات گسترده از سوی سازمان ملل و گروههای حامیحقوق کودکان شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

دبیرکل ناتو در اظهارنظری تاکید کرد که وجود اختلافهای عمده بین آمریکا و متحدانش در ناتو از قبیل «توافق هستهای با ایران»، اتحاد این سازمان را تهدید میکند.به گزارش فارس، دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به وجود اختلافهای اساسی بین آمریکا و اعضای این سازمان اشاره کرد و اظهار داشت که این موارد وحدت رویه این سازمان را تهدید میکند.به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» «ینس استولنبرگ» دبیرکل ناتو در یادداشتی که در روزنامه انگلیسی گاردین انتشار یافته است، اظهار داشت: «در سطوح سیاسی، اختلافهای واقعی بین آمریکا و دیگر متحدان درباره مواردی چون امور تجاری، وضعیت اقلیمیو توافق هستهای با ایران وجود دارد. این اختلافها واقعی است و یک شبه رفع نمیشوند. هیچ کجا نوشته نشده که پیمان آتلانتیک شمالی برای همیشه رونق و پویائی دارد.»براساس این گزارش، دبیرکل ناتو تاکید کرد متحدان باید درک کنند که این سازمان امنیت خود را تضمین کرده و برای حفاظت از اتحاد باید تلاش کند.سازمان پیمان آتلانتیک شمالی با هدف دفاع جمعی پایهگذاری شد و هماکنون بیست و نه عضو دارد. کشورهای امضا کننده این پیمان توافق کردهاند حمله نظامیعلیه یک یا چند کشور عضو در اروپا یا آمریکای شمالی را به عنوان حمله به تمامیکشورهای عضو تلقی کنند و به مقابله آن برخیزند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رئیس مجلس شورای اسلامیگفت: در خصوص مشکلات مربوط به اراضی کشاورزی، مقام معظم رهبری دستور دادهاند که مسائل کشاورزان در خصوص اسناد و مدارک زمینها رفع شود.به گزارش مهر به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی عصر روز سه شنبه (۲۹ خرداد) در نشست کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامیگفت: کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی یک کمیسیون بسیار بااهمیت و مادر محسوب میشود و اعضای این کمیسیون از متخصصین و صاحب نظران تشکیل شده است.رئیس مجلس شورای اسلامیادامه داد: در سالهای گذشته قوانین خوبی در زمینه تالابها و هوا در مجلس مصوب شده و لایحه مربوط به خاک نیز که بسیار مهم است اگر زودتر در دستورکار قرار بگیرد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.لاریجانی افزود: پیشنهادات مطرح شده از سوی اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس باید در هیات رئیسه کمیسیون مورد بررسی قرار بگیرد و کار باید براساس یک اولویت بندی رو به جلو حرکت کند. به طور مثال باید مشخص شود کمیسیون کشاورزی از لحاظ تقنینی و نظارتی تا پایان سال میخواهد به چه نتایجی برسد.وی ادامه داد: در خصوص مشکلات مربوط به اراضی کشاورزی نیز مسائل از طریق بنیاد مستضعفان پیگیری شده است و مقام معظم رهبری نیز در این رابطه دستور دادهاند که مسائل کشاورزان در خصوص اسناد و مدارک زمینها رفع شود و این مهم در چند مرحله صورت گرفته و اگر مواردی نیز باقی مانده باید از طریق بنیاد مستضعفان پیگیری شود و مساعدتهای لازم در این زمینه انجام خواهد شد.رئیس نهاد قانونگذاری افزود: موضوع سازمان عمران و توسعه روستا باید پیگیری شود چرا که کار درستی است، روستاییان باید با یک مرجع مشخص برای امر توسعه روبه رو باشند چرا که در اوایل انقلاب که کارهای روستاییان با وزارت جهاد سازندگی ارتباط داشت، کارها با سهولت بیشتری انجام میشد اما در حال حاضر روستاییان برای انجام امور خود با طیف مختلفی از وزارتخانهها در ارتباط هستند بنابراین باید موضوع تشکیل سازمان عمران و توسعه روستاها در مجلس پیگیری شود.وی ادامه داد: موضوع تشکیل وزارتخانههای انرژی و آب، کشاورزی و محیط زیست نیز پیشنهاد خوبی است که باید پیگیری شود و از بابت هماهنگی نیز مشکلی در این رابطه وجود ندارد و با توجه به شرایط آبی کشور اینکه در این زمینه یک متولی واحد ایجاد شود کار عقلایی محسوب میشود.لاریجانی در خصوص طرح آمایش کشاورزی کشور گفت: توجه به طرح آمایش کشاورزی یکی از اولویتها است البته وزارت جهاد کشاورزی میگوید که به این موضوع توجه کرده اما فکر میکنم در اجرا اقدامات خوبی صورت نگرفته و باید کمیسیون کشاورزی در این خصوص مطالبات را پیگیری کند.وی ادامه داد: توجه به الگوی کشت نکته بسیار مهمیاست و از این موضوع حمایت میشود به طور مثال لزومیندارد در جایی که مشکل کمبود آب وجود دارد برنج کاشته بشود بنابراین وزارت جهاد کشاورزی نیز باید رسیدگی لازم را انجام دهد.رئیس قوه مقننه با بیان اینکه در صادرات محصولات کشاورزی اصطلاحا لنگی وجود دارد، گفت: باید در انجام امور براساس اولویت کارها صورت بگیرد و اینگونه نباشد که از یک طرف محصولات آبی کشاورزی تولید شود اما از طرف دیگر آب به صورت مجازی به کشورهای دیگر داده شود چرا که این کار عقلایی نیست بنابراین با لحاظ طرح آمایش کشاورزی میتوان زنجیره کار را طوری تعریف کرد که از ارزش افزوده متناسب برخوردار باشد به طور مثال اگر زنجیره تولید خرما کامل شود میتوان صادرات این محصول را افزایش داد.لاریجانی ادامه داد: اگر زنجیره صنعتی در بخش کشاورزی کامل شود و در صنایع کشاورزی و وابسته مانند بسته بندی سرمایه گذاری شود بخش کشاورزی پیشرفت خواهد کرد.وی افزود: جنس بسیاری از شهرهای کوچک کشور به نحوی است که کار کشاورزی در این شهرها محور اصلی است، در هر صورت باید به رونق چرخه اقتصادی روستاها توجه شود و با حمایت مقام معظم رهبری برداشت یک و نیم میلیارد دلار منابع از صندوق توسعه ملی مصوب شد و مقرر شد بانکها نیز معادل این میزان منابع اختصاص دهند که باید این مهم پیگیری شود به طور مثال تدوین آئین نامه این مصوبه طی ۶ ماه نوشته شده است این در حالی است که باید از ظرفیتها استفاده بیشتری شود.لاریجانی ادامه داد: تشکیل وزارتخانه برای توسعه صادرات اقدام خوبی میتواند باشد و دولت نیز با این موضوع موافق است و با توجه به اینکه بازارهای خوبی در اطراف کشور وجود دارد میتوان به طور مثال محصولات کشاورزی را به کشورهایی مانند روسیه و عراق صادر کرد.رئیس مجلس شورای اسلامیبا بیان اینکه مجلس از بخش کشاورزی حمایت میکند، گفت: باید به بیمه محصولات کشاورزی توجه شود چرا که متاسفانه کشاورزان با مسائلی مانند سرمازدگی و خشکسالی روبه رو هستند. باید نقصهای مربوط به بیمه کشاورزی رفع شود چرا که در حال حاضر به محض وقوع حادثه برای پرداخت خسارت به کشاورزان باید منابع تزریق شود. لاریجانی با بیان اینکه در همه جای دنیا از بخش کشاورزی حمایت میشود، گفت: در خصوص رفع مشکلات مربوط به خرید تضمینی محصولات کشاورزی نیز کمیسیون کشاورزی با سازمان برنامه بودجه هماهنگیهای لازم را داشته باشد.رئیس نهاد قانونگذاری با بیان اینکه باید به موضوع تولید فکر در بخش کشاورزی توجه شود، افزود: به موضوع استفاده از ظرفیت آبیاری نوین و آبیاری تحت فشار در سالهای اخیر توجه شده است و مقام معظم رهبری نیز از توسعه بخش کشاورزی حمایت میکند بنابراین باید اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس نیز با دلگرمیو تلاش بیشتر کار کنند تا این بخش تقویت شود.رئیس مجلس شورای اسلامیافزود: در هر صورت کمیسیون کشاورزی مجلس باید موضوع اجرای قوانین در بخش کشاورزی را از دستگاههای اداری پیگیری کند و اگر تخلفی در اجرای آئین نامهها و قوانین صورت میگیرد این تخلفات را گزارش کند.گفتنی است در این نشست اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گزارشی از عملکرد این کمیسیون و برنامههای آتی به رئیس مجلس شورای اسلامیارائه کردند و دغدغههای خود را برای رفع مشکلات کشاورزان و رفع مشکلات زیست محیطی بیان کردند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

محمدرضا عارف با رأی اکثریت اعضای کمیسیون آموزش رئیس این کمیسیون شد.حجتالاسلام علیرضا سلیمیدبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامیدر گفتگو با تسنیم با اشاره به دستورکار نشست عصر روز سهشنبه (29 خرداد) این کمیسیون، گفت: در این نشست، محمدرضا عارف با رأی اکثریت اعضای کمیسیون به عنوان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس انتخاب شد.وی افزود: همچنین در این جلسه، جبارکوچکینژاد و قاسم احمدیلاشکی به ترتیب به عنوان نواب اول و دوم کمیسیون آموزش انتخاب شدند.دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پایان خاطرنشان کرد: اعضای کمیسیون همچنین در این نشست، محمدباسط دُرازهی و بنده را به ترتیب به عنوان دبیران اول و دوم کمیسیون انتخاب کردند، همچنین سیدحمایت میرزاده نیز سخنگوی کمیسیون آموزش شد.همچنین قرار بود در جلسه عصر دیروز کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس اعضای هیئترئیسه این کمیسیون برای اجلاسیه سوم در مجلس دهم انتخاب شوند.پیش از برگزاری این جلسه تعدادی از نمایندگان اصلاحطلب و مستقلان ولایی عضو این کمیسیون با یکدیگر در زمینه ریاست اردشیر نوریان نماینده شهرکرد، توافق کرده بودند.هم زمان با شروع نشست کمیسیون امنیت ملی که با حضور 19 عضو این کمیسیون برگزار شد، تعدادی از نمایندگان اصلاحطلب عضو این کمیسیون که متوجه میشوند رای لازم برای تصدی ریاست کمیسیون را ندارند، تصمیم به ترک جلسه و آبستراکسیون گرفتند تا جلسه از حد نصاب لازم و رسمیت بیفتند.اردشیر نوریان نماینده شهرکرد، شهروز برزگر نماینده سلماس، علی نجفی نماینده بابل و علیرضا رحیمینماینده تهران از جمله افرادی بودند که نشست کمیسیون را به منظور از حد نصاب افتادن رسمیت جلسه، ترک کردند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
-
پیروزی یمن نزدیک است
-
شرکتهای فرانسوی نمیتوانند در ایران بمانند
-
یادداشت
-
چرا این حبابها نمیترکد؟
-
بازی با اسپانیا برای همه بازیکنان ایران متفاوت است
-
ادبیات کشور باید مروج مفاهیم انقلاب باشد
-
متقاضیان مذاکره با آمریکا عقبمانده و مایه ننگ هستند
-
دستبند پلیس بر دستان 1037 معتاد، سارق و خردهفروش مواد مخدر
-
سبقت رشد اجاره بها از قیمت مسکن
-
اوپک توافق کاهش تولید نفت را تمدید میکند
-
واشنگتن بازهم عهدشکنی خواهد کرد
-
گروکشی به سبک آموزشی
-
روح و هدف کنوانسیون «FATF» یکسان سازی تعریف تروریسم است
-
نامه نگاری اصلاح طلبان کاملاً در خط سیاست آمریکا است
-
سیاست مهاجرتی ترامپ بیرحمانه است
-
اختلافات بین آمریکا و متحدانش وحدت رویه ناتو را با خطر مواجه میکند
-
دستور رهبری برای رفع مسائل کشاورزان درخصوص اسناد زمینها
-
عارف رئیس کمیسیون آموزش مجلس شد
-
سیمرغهای دولتی روی دوش مستقلها
-
دست قاچاقچیان میلیاردی طلا برای پلیس رو شد
-
شیعه و سنی در ایران کنار یکدیگرند
-
دلار 5000 تومانی در سایه بیخیالی مسئولان
-
اخبار
-
جاسوسی سهگانه با هدایت سیا و موساد
-
اخبار
-
دوران قدرت پوشالی رژیم صهیونیستی به سر آمده است
-
اخبار
-
اخبار
-
اعتراض به کارشکنی «توتال» در استفاده از توان داخل
-
دلار 5000 تومانی در سایه بیخیالی مسئولان
-
سیمرغهای دولتی روی دوش مستقلها
-
اخبار
-
اخبار