
گروه بانک و بیمه: مدیرعامل بانک گردشگری در آیین آغاز دومین دهه فعالیت این بانک اعلام کرد: توسعه بانکداری الکترونیک و بانکداری دیجیتال، محوریترین برنامه بانک گردشگری است. به گزارش کلید به نقل از روابط عمومی بانک گردشگری، مرتضی خامی گفت: در استراتژی بانک، دیگر توسعه فیزیکی شعب بانک مطرح نیست؛ بلکه توسعه بانکداری دیجیتال به عنوان اصلی ترین فعالیت بانک قرار دارد و تمام فعالیتها به این سمت سوق داده شده است. وی با بیان اینکه اخذ مجوزهای لازم برای حوزه بینالملل بانک در سالهای گذشته تکمیل شده است، افزود: امروز مزیت ویژه رقابتی بانک گردشگری، بخش بینالملل و ارزی آن است. خامی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات موسس و اعضای هیات مدیره اسبق بانک گردشگری در یک دهه گذشته، به فراز و نشیبهای بانک در این مدت اشاره کرد و گفت:امروز بانک گردشگری در کنار وظایف بانکی، از توسعه زیرساختهای صنعتی، معدنی، تولیدی و گردشگری حمایت می کند. وی افزود: هلدینگ ماهان وابسته به گروه مالی گردشگری و بانک گردشگری، امروز به عنوان یک مجموعه حرفهای، فعالیتهای مرتبط با صنعت فولاد از معدن تا محصول را به خوبی اجرا میکند ضمن اینکه واحدهای مهمی چون فولاد بافت را به بهرهبرداری رسانده و پیشبینی می شود ماهان در آینده به یکی از هلدینگهای مطرح در حوزه فولاد تبدیل شود. خامی با بیان اینکه در حوزه بانکی، بانک گردشگری سال گذشته یکی از بانکهای برتر در بین بانکهای خصوصی کشور بود، اظهار کرد: همچنین در نظرسنجیهای انجام شده از مردم، این بانک سال قبل رتبه دوم محبوبترین بانک از دیدگاه مشتریان را با یک جامعه آماری خوب کسب کرد که نشان ارائه خدمات مطلوب به مردم است. مدیرعامل بانک گردشگری در ادامه به اقدامات انجام شده در حوزه مسئولیتهای اجتماعی بانک در یک دهه گذشته اشاره کرد و گفت: نهضت مدرسهسازی با هدف ساخت 100 مدرسه که تاکنون 26 واحد آموزشی و ورزشی آن احداث شده که امیدواریم ساخت صدمین مدرسه را هم در آینده نه چندان دور جشن بگیریم. وی اسپانسری و حمایت از تیمهای ملی والیبال در همه رده های سنی زنان ومردان و همچنین اسپانسری باشگاه مردمی پرسپولیس را از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه مسئولیت های اجتماعی بانک برشمرد و افزود: اسپانسری بانک گردشگری تاثیرات مهمی در موفقیت تیم های والیبال کشور و تیم پرسپولیس داشته است. این گزارش حاکیست: در آیین آغاز دومین دهه فعالیت بانک گردشگری، موسس و اعضای هیات مدیره اسبق بانک گردشگری و همچنین اعضای هیات مدیره کنونی بانک حضور داشتند که در پایان با اهدای لوح از آنان
تقدیر شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیرعامل هلدینگ فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران «احراز هویت مجازی» و «انطباقپذیری با قوانین موجود» را به عنوان دو دغدغه مهم در حوزه فناوری مالی عنوان کرد و گفت: مدیریت ریسک در مرحله اجرا میتواند مشکل پیش روی فناوری مالی در این حوزهها را برطرف کند. به گزارش روابطعمومی بانک صادرات ایران، صادق فرامرزی در قالب برنامه چشمانداز که به صورت زنده و مستقیم از شبکه اینترنتی «ایران کالا» پخش میشد و به بررسی وضعیت فناوریهای مالی در نظام بانکی و تأثیر نمایشگاه تراکنش در ارتقای آن اختصاص داشت، دو دغدغه جدی در زمینه فناوری مالی را مورد توجه قرار داد و گفت: بحث احراز هویت مجازی مشتریان در بانکها یک تهدید جدی است. بدون احراز هویت مجازی بخشی از فعالیت فناوری مالی با مشکل مواجه است. این کار حتی در بانکهای معدودی نیز که انجام شده، حتما در خدمات اصلی به صورت کامل انجام نشده و مشتری کماکان باید به شعبه مراجعه کند. در این زمینه قانون وجود دارد و در مقابل تحقق آن ممانعت میکند که لازم است سریعتر این مشکل برطرف شود. وی انطباق پذیری با قانون را نگرانی دوم در این زمینه عنوان کرد و افزود: در همه جای دنیا قانون عقبتر از فناوری است. همیشه فناوری توسط گروه ریسک پذیرتری به وجود میآید و در ادامه کار با برخورد قانون مواجه میشود. در دنیا برخی معتقدند که نباید دیگر به طور مرتب و پیدرپی قانون وضع کنیم. به دلیل اینکه فرآیند قانونگذاری طولانی است، ممکن است که آن کسب و کار از بین برود و برای برخی از فعالان این بخش مشکلاتی ایجاد کند. از این رو بدیهی است که در وضع قوانین عقبتر از فناوری هستیم. در دنیا رویکرد جدیدی به نام انطباق با قوانین موجود پدید آمده که قوانین موجود به رسمیت شناخته میشود و فناوری جدید با انطباق بر قوانین موجود(Compliance) شکل میگیرد. وی اظهار کرد: این دو موضوع میتواند به مدیریت ریسک مربوط شود. مدیریت ریسک در مرحله اجرا موجب میشود که گرفتاری و مشکل پیش روی فناوری مالی برطرف شود. از این رو باید با با قوانین موجود خود را هماهنگ کنیم. در دوره نوآوری و دنیای فینتک نظارت متمرکز و بینراهی چندان کارکرد ندارد. در دنیای جدید باید نوع نظارت مبتنی بر رسم خطکشها و چارچوبها باشد ولاغیر. نهادهای نظارتی نیز باید حتما خود را با این روند تطبیق بدهند و نمیتوان این روند را به تعویق انداخت. در پنج سال آینده نظام بانکداری با تغییرات جدی مواجه میشوند و به اندازه سی سال گذشته تغییر میکنند و اینکه گفته میشود در ١٠ سال آینده فینتکها ممکن است جای بانکها و بیمهها را بگیرند، حرف بیربطی نیست. مدیرعامل هلدینگ فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران گفت: ایجاد احساس رضایت و مشعوفکردن مشتری در تراکنشهای مالی عمدتا از طرف مشتری درخواست میشود و از طریق فناوری و خدمات بانکی به شکلی جذاب برای او ارائه میشود. روند فعلی البته نیاز به تغییر نگرش جدی در سیستم سنتی در کشور و همه جای دنیا دارد. این روند در حوزههای مختلفی از قبیل رمز ارزها و انواع پرداختها در کشور نیاز به تغییر دارد. وی افزود: در زمان حساسی هستیم. این فرآیند ناگزیر بوده و تغییرات حتمی است. نظام بانکی و حاکمیت باید این روند را حمایت کند تا خدای ناکرده باعث دلسردی نشود.
به جای نصب گاردریل، باید ریلگذاری کنیم
فرامرزی با اشاره به اهمیت ایده در مجموعه فرآیندهای نظامهای پرداخت در کشور، اظهار کرد: در مدلهای سنتی در برابر ایده انعطاف وجود نداشته است. ایدهای که بر اساس تقاضای مشتریان به وجود آمده و باعث شده تا سرویسی که به روش سنتی در گذشته ارائه شده، با استفاده از ابزارهای موجود و فناوری به سهولت به مشتری ارائه شود. مشتری تجربهای خواهد داشت که با وجود همان ابزارهای قبلی، در اختیار نداشته است .در عصر حاضر این مشتری است که تعیین میکند چه سرویسی را بانک برای او تامین کند و آنچه ارزش خواهد بود اصطلاحا کیفیت سفر مشتری در فرایند استفاده از سرویس است. وی تاکید کرد: نباید فناوری مالی را به میزان زیادی به ابزارها ربط داد. ایده و روح حاکم بر فناوریهای مالی از اهمیت بیشتری برخوردار است. هر خدمتی که مشتریان تا امروز با مالکیت بانکها و سایر نهادهای مالی دریافت کردهاند، با تغییر رویه مواجه میشود. شاید تا ١٠ سال آینده فینتک به جریان اصلی در حوزه مالی تبدیل شود و بانکها و بیمهها دچار گرفتاری شوند. در واقع شکل هر ایدهای که لازم بوده مشتری برای استفاده از آن به بانک مراجعه کند، تغییر خواهد کرد. مشتری در آینده برای فرآیندهای پرداخت تعیین تکلیف خواهد کرد. مدیرعامل فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران افزود: فینتکها چابکتر، انعطافپذیرتر و با شجاعت و سرعت بیشتری خود را با قوانین تطبیق میدهند و از این رو خدمات مناسبتر با شکل بهتری هم به مشتری ارائه خواهند کرد. فرامرزی گفت: مدتها است که مجوز فعالیت بانک مجازی داده نشده است اما در این زمان که اعطای مجوزها با مشکل مواجه شده، راهکار دیگری به عنوان «نئوبانک» وجود دارد که میتواند از مجوز بانک دارای مجوز استفاده کند و فعالیت دیجیتال را در یک فضای کوچکتر انجام دهد. وی با تاکید بر اینکه نباید فناوری مالی را تنها در حوزه پرداخت مورد توجه قرار داد، افزود: با این بحث که اوضاع در حوزه پرداخت مناسب نیست، موافقم. بحث کارمزدها موجب میشود که دچار مشکل شویم. فناوری مالی به وجود آمده تا پول را حذف کند. دنیای فینتک دنیای بزرگی است که بخش بانکی و پرداخت میتواند در آینده دچار مشکل شود. مدیرعامل فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه باید از جوانان و نخبگانی که با علاقه در کشور خود مانده و در این حوزه فعالیت میکنند، حمایت جدی داشته باشیم، اظهار کرد: باید حتما بحث sandbox ملی را جدی بگیریم و نباید شرایطی به بوجود بیاید که کسانی که در حوزه فناوری فعالیت دارند با دلسردی مواجه شوند و حاکمیت در این حوزه باید دقت بیشتری داشته باشد فرامرزی تاکید کرد: ما موظف به حفظ سرمایههای ارزشمند کشور هستیم چراکه تولید نوآوری و فناوری عمدتا توسط نخبگان ارزشمند کشور تولید میشود و مبادا با برخوردهای قضایی با نخبگانی که بدون قصد تخلف و بنا به شجاعت ذاتی و اصل ریسک موجود در فن آوریهای نوین اقدام به تلاش در کشور میکنند باعث پشیمانی و تزریق احتیاط مخرب به ایشان بشویم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

حمایت ازحوزه فرهنگ و هنر رسانه توسط موسسه اعتباری ملل
پرداخت تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از شرایط ویروس کرونا در حوزه های فرهنگ، هنر و رسانه در شعب موسسه اعتباری ملل انجام می گردد. به گزارش روابط عمومی موسسه اعتباری ملل به منظور حمایت از کسب و کارهای غیر دولتی به شدت آسیب دیده از ویروس کرونا در حوزه های فرهنگ هنر و رسانه مصوب جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا تسهیلات در قالب عقد قرارداد مرابحه با سود 12 درصد و طی اقساط 24 ماهه پرداخت می گردد. متقاضیان محترم می توانند جهت اخذ تسهیلات با مراجعه به سامانه کارا ضمن ثبت نام، اطلاعات لازم را بر اساس فرم های مربوطه تکمیل نمایند.پس از تائید اطلاعات تخصصی توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به یکی از شعب موسسه اعتباری ملل جهت دریافت تسهیلات معرفی می شوند. مشاغلی همانند افراد اهل قلم(مشاهیر، مفلاخر، برندگان جوایز معتبر و برگزیدگان و شایستگان تقدیر جشنواره های کتاب) ناشران، کتاب فروشان، چاپخانه ها، آژانس های ادبی، وارد کنندگان کتاب استارتاپ ها، شتاب دهنده های حوزه کتاب، موسسات مردمی فرهنگی قرآن و عترت، مدرسان و فعالان قرآنی، دفاتر خدمات زیارتی با مقاصد زیارتی خارج از کشور و مدیران کاروان ها کارگزاران خدمات زیارتی، تماشاخانه های تئاتر، گروه های تئاتر ثبت شده، آموزشگاه های آزاد هنری استدیوهای صدا برداری شرکت ها و موسسات تهیه، تولید و تکثیر آثار صوتی، گروه های موسیقی، گالری های تجسمی و ... خبرگزاری های رتبه 1 و 2، پایگاه های خبری با ضریب کیفی 60 به بالا مشمول دریافت تسهیلات کرونا می باشند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: حدود ۳۰ درصد بازار در حوزه صادرات غیرنفتی در اختیار پتروشیمیهاست، ضمن اینکه سال گذشته نزدیک ۱۵ میلیارد دلار درآمد ارزی داشتیم.به گزارش خانه ملت، بهزاد محمدی، درباره وجود انتقادهایی مبنی بر اینکه شرکتهای پتروشیمی به اسم اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی به هلدینگهای وابسته به دولت واگذار شدهاند و این شرکتها در انحصار خصولتیها هستند، توضیح داد: بهیقین درِ صنعت پتروشیمی به روی همه سرمایهگذاران باز است و هر سرمایهگذاری که برای توسعه طرحها سرمایه و ایده دارد میتواند به شرکت ملی صنایع پتروشیمی مراجعه کند و ما خوراک در اختیار آنها قرار میدهیم و حمایت شأن میکنیم.
حمایت شرکت ملی صنایع پتروشیمی از سرمایهگذاران بخش خصوصی
وی ادامه داد: در ۱۰ سال گذشته واگذاریها به هلدینگهای دولتی و خصولتی بیشتر بوده، زیرا آن زمان مسئله خرید پتروشیمیها از سوی بخش خصوصی مطرح نبود، بنابراین بیشتر هلدینگهای خصولتی برای خرید شرکتهای پتروشیمی مراجعه میکردند، اما امروز درها بهطور کامل برای توسعه این صنعت باز است و شرکت ملی صنایع پتروشیمی بهعنوان متولی توسعه صنعت پتروشیمی آمادگی دارد از سرمایهگذاران حمایت کند.معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی درباره انتقادهایی مبنی بر وجود فضای رقابتی ناسالم میان شرکتهای پتروشیمی خصولتی و خصوصی، اظهار کرد: هر شرکت خصوصی یا دولتی تنها با تولید محصولات باکیفیت در بازار مطرح خواهد شد. برای نمونه بسیاری از هلدینگهای خصوصی بسیار هوشمندتر و با سود سرشارتری در حال فعالیت هستند، زیرا رشد آنها به دولتی یا خصوصی بودنشان ارتباطی ندارد، در واقع هر شرکتی محصول با کیفیتتری تولید کند در بازار داخلی و خارجی موفقتر است.محمدی با اشاره به نگاه شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای جلوگیری از خامفروشی، گفت: خامفروشی شعار نیست، مفهومی بسیار مهم است که فقط با توسعه هوشمند میتوان از مسیر تنها تولید محصولات اولیه نفت و گاز به سمت تولید محصولات پرارزش پتروشیمی حرکت کرد.
۳۰ درصد بازار صادرات غیرنفتی در اختیار پتروشیمیها
وی عنوان کرد: بر اساس برنامهریزیهای انجامشده در انتهای سال ۱۴۰۵ معادل ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه نفتخام در روز، مصرف خوراک در حوزه پتروشیمی خواهد بود که این مهم اتفاق مهمی در مسیر توسعه کشور است.مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه صنایع پتروشیمی در حوزه صادرات غیرنفتی نقش نخست را در کشور دارند، گفت: حدود ۳۰ درصد بازار در حوزه صادرات غیرنفتی در اختیار پتروشیمیهاست، همچنین سال گذشته نزدیک ۱۵ میلیارد دلار درآمد ارزی داشتیم که ۱۰ میلیارد دلار آن حاصل از صادرات خارجی و ۵ میلیارد دلار حاصل از فروش داخلی بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

وزیر نیرو با انتقاد از روند مصرف افسارگسیخته گاز در بخش خانگی که موجب محدودیت سوخت رسانی به نیروگاه ها شده، گفت: هیچ کشوری در دنیا نیست که روزی ۶۰۰ میلیون مترمکعب گاز خانگی مصرف کند. به گزارش تسنیم، رضا اردکانیان، وزیر نیرو در تصفیه خانه فیروزبهرام استان تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: الان زمان این است که این سوال را از هم بچرسیم که چرا کشوری پرمصرف در بحث انرژی هستیم.وی افزود: هیچ کشوری در دنیا نیست که روزانه یکهزار میلیون مترمکعب گاز تولید کند و روزی 600 میلیون مترمکعب گاز خانگی مصرف کند؛ باید دنبال پاسخ این سوال باشیم که چرا تا این اندازه پرمصرف هستیم و باید چگونه جامعه را به سمت اصلاح مصرف سوق دهیم.وزیر نیرو تصریح کرد: استاندار تهران اعلام کرده که از اول آذرماه تا دهم دی ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، مصرف گاز خانگی در استان تهران 15 درصد رشد داشته، درحالی که 2 درصد از این 15 درصد مربوط به انشعابات جدید است.اردکانیان با بیان اینکه «قطعا باید برای این شدت مصرف انرژی چاره اندیشی کنیم»، گفت: باید برای مردم تشریح کنیم که وقتی پنجره خانه را کیپ کنیم که مصرف گاز بالا نرود، بیمارستان نیز برق اش را از دست نمی دهد.وی ادامه داد: استفاده از برقی که با یارانه قابل ملاحظه ای تولید می شود، برای ماینینگ و تویلد رمز ارز، تابع مصوبه هیئت وزیران است ک کسانی که مجوز دارند، برابر با برق صادراتی، تعرفه برق مصرفی را پرداخت می نند اما نهادهای مربوطه باید با کسانی که به صورت غیرمجاز به تولید رمزارز می پردازند برخورد کنند.وزیر نیرو خاطرنشان کرد: طبق گزارش هایی که به ما رسیده، 300 مگاوات مقدار مصرف برق تولیدکنندگان مجاز رمز ارز است؛ در حالی که اوج بار هم اکنون 38000 مگاوات است.اردکانیان با بیان اینکه «توانیر به کسانی که مراکز غیرمجاز تولید رمزارز را گزارش دهند پاداش می دهد»، گفت: باید از رهگذر سرما، گرما، تحریم و هر نوع حادثه دیگری برای صحیح تر کردن مصرف منابع محدودی که در اختیار داریم، استفاده کنیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

ماهشهر - علی اکبر احمدی دشتی مدیرعامل پتروشیمی رازی واقع در منطقه ویژه پتروشیمی ماهشهر به اتهام تخلفات مالی بازداشت شد.به گزارش مهر، علی اکبر احمدی دشتی مدیرعامل پتروشیمی رازی به عنوان یکی از قدیمی ترین واحدهای شیمیایی کشور با اتهام تخلفات مالی بازداشت شد.احمدی دشتی از سال ۱۳۸۲ به عنوان پتروشیمی رازی ماهشهر منصوب شده است.گفته میشود تخلفات مالی و ارزی از جمله اتهامات مدیرعامل بازداشتی این پتروشیمی است.برخی منابع هم اعلام کردهاند که وثیقه تعیین شده برای این مدیر بازداشتی سنگین بوده و وی توان تأمین آن را نداشته است.پتروشیمی رازی یکی از قدیمی ترین پتروشیمیهای کشور است که در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بندرماهشهر قرار دارد و آمونیاک، اوره و اسیدسولفوریک از جمله محصولات این شرکت قدیمی پتروشیمی است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
-
اولویت های بانک گردشگری در دهه آینده
-
مدیریت ریسک لازمه «انطباقپذیری با قوانین موجود» در فناوری مالی است
-
اخبار
-
سهم ۳۰ درصدی پتروشیمی ها از صادرات غیرنفتی
-
هیچ کشوری نیست که روزی ۶۰۰ میلیون مترمکعب گاز خانگی مصرف کند
-
مدیرعامل پتروشیمی رازی بازداشت شد