
محسن کوهکن ریزی-عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس
بازار خودرو همچنان در رکود بهسر میبرد. فعالان بازار میگویند، به دلیل بلاتکلیفی در قیمتگذاری خودرو، این روزها مشتریان بیش از پیش سردرگم به نظر میرسند. در شرایطی که بازار خودرو برای سرمایههای سرگردان جذابیت گذشته را ندارد، بازهم شاهد افزایش قیمت خودرو هستیم. اعتراضات بسیاری از مشتریان خودروسازان داخلی که به دلیل تاخیر در تحویل و نحوه محاسبه قیمت خودروها صورت میگیرد، گفت: از آنجایی که پیش فروشهای انجام گرفته دغدغههای بسیاری برای مردم ایجاد کرده کمیسیون صنایع در تلاش است به این موضوع رسیدگی کند.زمانی که قراردادی میان دو طرف منعقد میشود مبنا عمل به تعهدات است و قیمتهای توافقی، موعد تحویل، مشخصات و.... براساس شرایط روز در قرادادهای پیش فروش خودرو مشخص شده است.در هر قرادادی که منعقد میشود ممکن است به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه، سودی که طرف متعهد به دست میآورد کاهش پیدا کند یا به صفر برسد حال این سوال مطرح میشود که آیا تولیدکننده میتواند برای جبران این زیان با افزایش قیمت، طرف مقابل را مجبور به پرداخت پول بیشتری کند؟ مسلما جواب منفی است چراکه در صورتی که قیمت مواد اولیه کاهش پیدا کند تولیدکنندگان از قیمتی که در قرارداد توافق شده مبلغی کسر نمیکنند.زمانی که شرایط ارائه خدمات و تحویل کالا در قرادادها مشخص میشود هیچ یک از طرفین نمیتوانند از اجرای مسئولیت شانه خالی کنند و شرکت های خودروساز و یا هر واحد تولید دیگری میتواند شرایط اقتصادی آینده را تا حدودی پیش بینی کرده و پس از در نظر گرفتن تمامی شرایط و احتمالات آینده حرکت کند.در دین اسلام نیز بر پایبندی به تعهدات تاکید شده است و نمی توان با توجیهاتی مانند حفظ صنعت خودروسازی که در طول سالیان گذشته مورد حمایت دولت نیز بوده است افزایش قیمت خودرو را به جامعه تحمیل کرد.طرفینی که قرارداد پیش فروش خودرو را امضا کردند عاقل، بالغ و مسلط به شرایط روز هستند و حتی اگر در قرادادها قید شود که افزایش یا کاهش قیمت مواد اولیه بر قیمت خودرو موثر است شخص ثالثی باید این افزایش یا کاهش را تایید و مشخص کند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

توضیحات رئیس سازمان خصوصی سازی کشور و توضیحات منتقدان در خصوص واگذاری جنجالی آلومینیوم المهدی و هرمزال به اندازهای با یکدیگر در تناقض است که نمیتوان هر دو روایت را «راست» قلمداد کرد؛ روایتهایی که امتدادشان دو نتیجه متفاوت دارد؛ تاراج یا حراج!
به گزارش تسنیم، ماجرای پرحاشیه واگذاری آلومینیوم المهدی و هرمزال به بخش خصوصی و ابهامات جدی که در قیمتگذاری این دو وجود دارد و مدارا با خریداری که نتوانسته بود تعهداتش را انجام دهد، هر روز وارد فاز جدیدی میشود؛ بخصوص آنکه میراشرف پوری حسینی رئیس سازمان خصوصیسازی در گفتوگو با تسنیم، سعی کرد با ارائه توضیحاتی، پاسخ منتقدان را بدهد ولی به نظر میرسد نه تنها این توضیحات، منتقدان را مجاب نمیکند بلکه ابهامات جدیدتری را هم به موضوعات قبلی اضافه کرده است.
در این گزارش به چند نمونه از این موارد اشاره شده است:
1- روایتها از فروش و قیمتگذاری آلمینیوم المهدی و هرمزال
پوری حسینی: 100 میلیارد تومان گرانتر از قیمتگذاری فروختیم/ توکلی: به بدترین شیوه قیمتگذاری شد
پوری حسینی: در ابتدا که ما برای فروش المهدی و هرمزال وارد شدیم ارزش روز خالص داراییها را 2000 میلیارد تومان براورد کردیم؛ (البته برای سادهشدن موضوع، اعداد را رند اعلام میکنم) کسی نخرید؛ در نوبت دوم مزایده متوجه یک نکته شدیم؛ اینکه هرمزال شرکت نبود بلکه مال و دارایی بود که به ایمیدرو و دولت تعلق داشت؛ ما متوجه شدیم که ایمیدرو برای تاسیس هرمزال از یونی کردیت ایتالیا با تضمین بیمه ساچه ایتالیا 280 میلیون یورو قرض تحت عنوان فاینانس گرفته بود؛ آقایان ایمیدرو گفتند اگر شما هرمزال را فروختید و پولش را به خزانه ریختید، تکلیف من با یونیکردیت چه میشود؟ من 280 میلیون یورو را از کجا پس بدهم؟ یعنی اگر این اتفاق بیفتد خزانه باید برای من اعتبار درنظر بگیرد و هر سال مجلس باید تصویب کند و ماجرای تخصیص بودجه و ... پیش میآید؛ پس پیشنهاد یک راه سادهتر دادیم که بجای اینکه خریدار، 1000 میلیارد تومان (معادل 280 میلیون یورو) را به خزانه بدهد و مشکلات بعدی پیش بیاید، این 1000 میلیارد را جدا میکنیم و به خریدار میگوییم این 1000 میلیارد تومان را به جای پرداخت به خزانه، از جانب ایمیدرو به یونی کردیت پرداخت کن؛ لذا در آگهی نوبت دوم، به جای 2000 میلیارد، 1000 میلیارد تومان به عنوان قیمت آلمینیوم المهدی و هرمزال اعلام کردیم؛ همین باعث شد تا عدهای از عزیزان از سر دلسوزی اعتراض کردند که چرا این قیمت را نصف کردید؟ درحالی که ما نوشته بودیم خریدار متعهد است 1000 میلیارد تومان به یونی کردیت بابت تعهدات ایمیدرو پرداخت کند. اتفاقا در نوبت دوم مزایده، قیمت پایه واگذاری المهدی به نسبت نوبت اول مزایده نه تنها نصف نشده بود بلکه حدود 100 میلیارد تومان بالاتر هم رفته بود. این ماجرا به شکایت رسید و من به نمایندگی از هیئت واگذاری، به هیئت داوری رفتم؛ آقایان چندین بند شکواییه داشتند و هیئت داوری هم با حوصله موضوعات را بررسی کرد و در نهایت حق را به هیئات واگذاری داد و اعلام کرد همه کارهای انجام شده توسط هئیت واگذاری درست است؛ در مقابل، شاکیان نسبت به تجدید نظرخواهی نسبت به رای هیئت داوری اقدام کردند؛ در مرحله تجدید نظر هم دادگاه، قرارِ رد دعوی بدوی را صادر و اعلام کرد این شکایت از ابتدا باید رد میشد. بازهم دوستان به اینجا بسنده نکردند و دکتر طیبنیا به عنوان وزیر اقتصاد در جلسه سوال از وزیر در مجلس حاضر شد و نهایتاً مجلس از توضیحات ایشان قانع شد. در مورد هرمزال هم ما شرکت و سهم نفروخته بودیم بلکه بنگاه فروخته بودیم؛ یعنی داراییها را فروخته بودیم؛ لذا همه آنچه را فروخته بودیم بر روی کاغذ آورده بودیم
احمد توکلی: اینها آمدند نام هرمزال را که از سال 88 افتتاح شده و تا سال 94، به مدت هفت سال تولید داشته و صدها هزار تن شمش تولید کرده بود، گذاشتند «طرح» و قیمتگذاری آن را بر اساس اجزاء آن انجام دادند؛ یعنی گفتند این ماشینآلات فلان مبلغ میارزد، این سوله فلان قیمت ارزش دارد و دست آخر همه اینها را جمع زدند و گفتند هرمزال این مقدار ارزش دارد؛ درحالی که قیمتگذاری عقلایی باید اینچنین باشد که محاسبه کنند اگر کسی بخواهد این کارخانه را همین الان بسازد، ماشینآلات دست دوم هم سن این ماشین آلات را از اروپا وارد کند، همین سوله را بسازد چه قیمتی تمام میشود. علاوه بر همه این موارد، باید قیمت و ارزش برند هرمزال در زمان فروش آن محاسبه میشد چراکه ساخت شرکتی مشابه هرمزال نیازمند، مکانیابی، طراحی، تامین ارز، سفارش خرید، ترخیص مواداولیه، احداث ابنیه فنی، راهاندازی خط تولید، تامین برق و آب و مجوزهای لازم است که تامین هر کدام نیازمند یک کفش آهنی است، تامین نیروی انسانی، بازاریابی و موارد عدیده ای است که بعد از 7 سال میشود برند هرمزال؛ حالا آقایان آمدند برای فروش هرمزال، بدترین نوع قیمت گذاری را انتخاب کردند و هرمزال را بر اساس اجزاء آن یعنی به قیمت ماشینآلات و سوله و ... انتخاب کردند. در نتیجه اختلاف نظر شدیدی در مورد قیمت آن وجود داشت.
2- روایتها از نادیده گرفتن 136 هزار تن ضایعات و 35 هزار تن شمش در زمان فروش المهدی و هرمزال
واگذاری شرکت المهدی و هرمزال در حالی اتفاق افتاد که برخی اقلام موجود آنها در قیمتگذاری یا کمتر از میزان واقعی محاسبه و یا به کل نادیده گرفته شده بود. به طور مثال 140 هزار تن آند سوخته و باتس موجود در المهدی، تنها 3500 تن محاسبه شده بود (136هزار و 500 تن کمتر از میزان واقعی) و یا در قیمتگذاری و زمان واگذاری، 35 هزار تن شمش آلمینیوم هرمزال به طور کلی نادیده گرفته شده بود
.پوری حسینی: شرکت المهدی حدود 140 هزار تن آند سوخته یا باتس را به عنوان ضایعات در جایی دپو کرده بود و این آندها در دفاتر شرکت به عنوان اقلام و دارایی ثبت نشده بود؛ من تصور میکنم این کار تصادفی انجام شده و عادتشان بوده که مثلا میگفتهاند اینها ضایعات است و دورریز؛ البته ممکن است خدای ناکرده اثبات شود اینطور نبوده و عمدی در کار بوده است؛ به هر حال آن موقع، حدود 70 تا 80 میلیارد تومان پول این آندها بوده و شاید بعضی از مدیران پاییندست و میان دست این را کنار گذاشته بودند تا بعضی از مخارجشان را که نمیتوانستند در دفاتر بنویسند ...؛ من هیچ قضاوتی نمیکنم ولی به هرحال این باتسها و آندها در دفاتر مالی شرکت نبود. ما به خریدار المهدی نیز گفتیم این باتسها به شما تعلق ندارد و جزو اموال سهام داران قبل از شماست؛ یعنی 70 درصد ایمیدرو و حدود 30 درصد مابقی سهامداران؛ او هم پذیرفت و تایید کرد که این باتسها در قیمت گذاری نبوده و قبول کرد تا باتسها را تحویل دهد. حالا اینکه یک عدهای نرفتند و نبردند بماند ولی ایمیدرو به میزان قابل توجهی از باتسهایش را برداشت.در مورد هرمزال ما شرکت و سهم نفروخته بودیم بلکه بنگاه فروخته بودیم؛ یعنی داراییها را فروخته بودیم؛ لذا همه آنچه را فروخته بودیم بر روی کاغذ آورده بودیم و گفته بودیم آقای خریدار اینها برای شماست؛ آن زمان در انتهای خط، 31 هزار تن شمش هم تولید شده بود که برای ایمیدرو بود که به صراحت به او اعلام کرده بودیم که این 31 هزار تن شمش برای تو نیست بلکه برای ایمیدرو است؛ بعضی از آقایان که آن زمان به قیمت گذاری اعتراض میکردند میگفتند فقط 181 میلیارد تومان قیمت این شمشهاست؛ ما گفتیم اصلا شما بگویید 281 میلیارد تومان، ما که این شمشها را نفروختیم؛ اتفاقا یکی از نکاتی که الان باعث شد تا با خریدار قبلی به مشکل بخوریم .
احمد توکلی: در قیمتگذاری هرمزال و آلومینیوم المهدی در زمان فروش، بسیاری از مواد موجود در این کارخانه منظور نشده بود، مثلا در قیمتگذاری انجام شده، باتس یا ضایعات موجود را 3500 تن در نظر گرفته بودند ولی بعداً با روش توپوگرافی مشخص شد، میزان باتسهای موجود در المهدی، 140 هزار تن است. یا شمشهای الومینیوم موجود در هرمزال و المهدی که در ملک ایمیدرو قرار داشت، 34 هزار و 800 تن بود که همه اینها را نادیده گرفتند و بعد گفتند اینها را صورتجلسه میکنیم تا به دست مالک آن برسد، ولی در عمل، خریدار المهدی و هرمزال اجازه نداد این اتفاق بیافتد. اسناد و نامههایی که در اختیار ماست نشان میدهد خریدار تا 2 سال اجازه نداد ایمیدرو که مالک این اموال بود، آنها را ببرد و از 34 هزار و 800 تن شمش متعلق به ایمیدرو، حداکثر 5000 تن را توانستند ببرند؛ مابقی چه شد؟ خریدار فروخت و با پولش کار کرد. خریدار، اموال ایمیدرو مثل باتس و شمشها را تحویل نمیداد؛ حتی خریدار، بیش از 3 میلیارد تومان از پولهای موجود ایمیدرو و آلمینیوم المهدی را از حسابهایشان برداشت کرده بود.
او در مورد ادعای سازمان خصوصی سازی که مدعی است «باتس ها در صورت مالی شرکت در زمان قیمت گذاری نیامده بوده و این سازمان اطلاعی از وجود این باتسها در زمان قیمتگذاری نداشته» هم میگوید: خب اگر این حرف صحت داشته باشد نشان دهنده ضعف سازمان خصوصی سازی به عنوان فروشنده است؛ این سازمان امین دولت در واگذاری شرکتهای دولتی است؛ به هرحال باتسها که سوزن ته گرد نبوده که بشود قبول کرد اینها دیده نشده؛ 140 هزار تن باتس، یک تپه بزرگ است؛ چطور ممکن است این حجم، دیده نشده باشد. از طرف دیگر بهترین دلیل که میشود فهمید این ادعای سازمان خصوصیسازی صحت ندارد آن است که باتسها در صورت مالی شرکت آمده بود ولی مقدار آن 3500 تن ذکر شده بود ولی 3500تن کجا و 140 هزار تن کجا؟

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

معترضان به سیاستهای اقتصادی رئیس جمهوری فرانسه، علیرغم هشدار مقامات دولتی، برای نُهمین هفته متوالی به خیابانهای پاریس و دیگر شهرهای بزرگ فرانسه سرازیر شدند. به گزارش تسنیم، تظاهراتکنندگان و معترضان به سیاستهای اقتصادی دولت فرانسه برای نُهمین هفته متوالی به خیابانهای شهرهای بزرگ فرانسه از جمله پاریس سرازیر شدند.این در شرایطی است که مقامات دولتی و نهادهای امنیتی فرانسه وعده دادهاند بهطور جدی و با قاطعیت به مقابله با اعتراضات این هفته خواهند برخاست.طبق گزارش الجزیره، شهر بورژ فرانسه از اولین نقاطی بود که شاهد حضور معترضان جلیقهزرد بود.نیروهای امنیتی در شهر پاریس نیز از صبح امروز خود را آماده مقابله با تظاهراتکنندگان کردهاند. مقامات فرانسه بیش از 80 هزار نیروی امنیتی را برای کنترل اوضاع و مقابله با جلیقهزردها فراخوانده است.کریستوف کاستانر، وزیر کشور فرانسه نیز تهدید کرده بود که با هرگونه اقدام خشونتآمیز به شدت برخورد خواهد شد.فرانس24 گزارش داد که مقامات رسمی دولت فرانسه پیشبینی کردهاند که تظاهرات ضد دولتی این هفته بزرگتر و خشنتر از هفته پیش خواهد بود.دولت فرانسه تنها برای کنترل اوضاع در شهر پاریس حدود 5 هزار افسر را به همراه وسایل نقلیه زرهی در پایتخت فرانسه مستقر کردهاند.جنبش موسوم به جلیقهزردها برخلاف اعتراضات دیگر، فاقد سازماندهی و هماهنگی مرکزی است، اما طی هفته گذشته در شبکههای اجتماعی بهطور مرتبط برای برگزاری تظاهرات گسترده فراخوان داده
شوه بود.
وقوع انفجار مهیب در پاریس
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، پلیس فرانسه از وقوع انفجاری مهیب در یک نانوایی در منطقه نهم پاریس خبر داد. این انفجار موجب شکسته شدن ویترین مغازهها و تخریب ساختمانهای اطراف شده است.طبق گزارش پلیس فرانسه، علت این انفجار که داخل یک مغازه رخ داده، هنوز مشخص نیست، اما فرضیه نشت گاز از بقیه فرضیهها بیشتر مطرح است.سخنگوی آتش نشانی فرانسه از افزایش شمار مجروحان به ۳۶ نفر خبر داد که حال ۱۲ نفر از آنها وخیم گزارش شده است. وزارت کشور فرانسه نیز در خبری جدید از کشته شدن چهار نفر بر اثر این حادثه خبر داد.بر اساس تصاویری که پلیس منتشر کرده است، طبقه همکف و طبقه اول ساختمان واقع در نبش خیابان «ترهویز» در آتش میسوزد و مغازه نانوایی که در آن انفجار روی داده، کاملا تخریب شده است. در حال حاضر، آتشنشانان در حال خاموش کردن آتش و امدادرسانی به ساکنان محل هستند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رهبر معظم انقلاب در پیامیبه نشست اتحادیه انجمنهای اسلامیدانشجویان در اروپا، فرمودند: پیوستن دانشجویان ایرانی در جهان به حرکت پیشرفت و بینیاز کردن کشور از بیگانگان جهاد فی سبیل ا... است.به گزارش مهر، حضرت آیت ا... خامنهای در پیامیبه پنجاه و سومین نشست اتحادیه انجمنهای اسلامیدانشجویان در اروپا، تأکید کردند: پیوستن دانشجویان ایرانی در هر نقطه از جهان به حرکت پیشرفت و بینیاز کردن کشور از بیگانگان، جهاد فی سبیل ا... است.متن پیام رهبر انقلاب اسلامیکه صبح امروز حجتالاسلام جواد اژهای آن را در مرکز اسلامیهامبورگ قرائت کرد، به این شرح است:
بسم ا... الرحمن الرحیم
جوانان عزیز
همه میدانیم که شما دانشجویان در شمار برترین امیدهای آینده کشورید. آنچه همه باید بدانند این است که به توفیق الهی هم اکنون خیل عظیمیاز دانشجویان دیروز، در کشور به کارهای بزرگ سرگرمند و لذت خدمت به پیشرفت دانش و فناوری در میهن خود را با همه وجود حس میکنند. دانشجویان امروز ما -در هر نقطه جهان- این فرصت را خواهند داشت که به این مجموعههای مؤمن و خدوم بپیوندند و کشور را از بیگانگان کاملاً بینیاز کنند. این حرکت آنگاه که با نیت صادقانه و خدایی انجام گیرد، جهاد فی سبیل ا... است. شما جوانان انجمنهای اسلامیمیتوانید پیشگامان و راهبران این جهاد باشید. توفیق روزافزون شما را از خداوند خواهانم.
سیدعلی خامنهای۲۰ دی ۱۳۹۷

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه فرهنگی: حسین اسرافیلی با انتقاد از نحوه انتخاب مدیران فرهنگی در سالهای گذشته میگوید که بعضا افرادی در حوزه فرهنگ انتخاب شدهاند در حالی که نمیدانند فرهنگ را چطور مینویسند. این نوع نگاهها به فرهنگ و هنر انقلاب لطمه زده است.
شعر انقلاب اسلامیهرچند ریشه در پیش از پیروزی انقلاب اسلامیدارد، اما در چند دهه اخیر بالید و استعدادها و دریچههای جدیدی را به روی ادبیات معاصر گشود. با وجود این، شعر انقلاب اسلامیدر سالهای گذشته با ضعفهای جدی نیز مواجه است؛ ضعف در تعریف، نظریهپردازی و نقد علمیو آکادمیک. در حالی که از سوی متولیان و مسئولان بارها از گسترش نقد دانشگاهی در این حوزه سخن رفته و آمارهایی ارائه شده است، شاعران و فعالان این حوزه هنوز بر سر اصول اولیه شعر انقلاب اختلاف دارند. اینکه «شعر انقلاب چیست؟»، «چه کسی میتواند شاعر انقلاب خطاب شود» و ... پرسشهای سهل و ممتنعی است؛ هم میتوان به آن پاسخ داد و هم نمیتوان. پیدا کردن یک پاسخ واحد برای هر یک از این پرسشهای به ظاهر ساده، زمانی طولانی میطلبد، آن هم در جلسات مفصل که شاعران و کارشناسان به یک جمعبندی برسند.طی سالهای گذشته نهادها، مراکز و انجمنهای ادبی مختلف تلاش کردهاند تا به یاری شعر میانسال انقلاب بیایند و با ایجاد فضا و زمینه کار، دریچه جدیدی به روی ادبیات انقلاب اسلامیبگشایند، اما ماحصل این فعالیتها از نظر اهل نظر و کارشناسان، چندان مطلوب نبوده است. انجمن شاعران انقلاب اسلامیو دفاع مقدس، انجمنی تازهتأسیس با حضور شاعران نامآشنای انقلاب اسلامیاست که قرار است فعالیت خود را به صورت رسمیاز این هفته آغاز کند. حسین اسرافیلی، مدیر این انجمن، میگوید که هدف از راهاندازی این انجمن، برطرف کردن خلأها و ضعفهای موجود در حوزه ادبیات انقلاب اسلامیاست. او میگوید این انجمن تلاش دارد تا فارغ از نگاههای سیاسی، به آموزش ادب گرانسنگ و ارجمند فارسی بپردازد و زمینه را برای فعالیت شاعران جوان انقلاب اسلامیفراهم کند. تسنیم با او در این رابطه به گفتوگو پرداخته که به این شرح است:
* حوزه هنری در سالهای پس از انقلاب به عنوان مجمعی برای شاعران و هنرمندان انقلابی فعال و مطرح بوده است. در سالهای گذشته نیز مراکز و انجمنهای دیگری با این هدف شکل گرفت و به مکانی برای دور هم جمع شدن شاعران انقلاب شد؛ مراکزی مانند شهرستان ادب و ... . تشکیل انجمن شاعران انقلاب اسلامیو دفاع مقدس در باغ موزه با چه هدفی صورت گرفته است؟ آیا تشکیل این انجمن به نوعی موازیکاری با دیگر مراکز و انجمنها نیست؟
همانطور که گفتید ما انجمنهای زیادی داریم که در این زمینه فعالیت میکنند؛ نهادهایی مانند حوزه هنری، انجمن شاعران، شهرستان ادب و ... که جلساتی را با حضور شاعران برگزار میکنند، آموزشهایی هم برای شاعران دارند و خودشان هم به چاپ کتاب این شاعران اقدام میکنند. اما انجمن شاعران انقلاب اسلامیو دفاع مقدس نیز با اهدافی راهاندازی شده که شاید عملکردش در برخی از مسائل متفاوت با دیگر انجمنها باشد. اولین نکته این است که انجمن تلاش دارد تا بر شاعران جوان متمرکز باشد و آموزشهای لازم را در این زمینه ارائه دهد. سؤال اینجاست که با وجود انجمنهای مختلف، این انجمن چرا تشکیل شد؟ پاسخ این است که بسیاری از انجمنها به وظایفی که برعهده دارند، به درستی عمل نمیکنند. متأسفانه گاه دیده میشود که آموزشهایی که در برخی از انجمنهای ادبی ارائه میشود، در ادامه زبان فاخر و ارجمند فارسی نیست و شاعران جوان را به این سمت هدایت نمیکنند.اکثر شاعرانی که در این دست از انجمنها هستند، متاسفانه از ادب گذشته بیاطلاعاند و نمیدانند ادب گذشته از نظر ساختاری و محتوایی چه ویژگیهایی داشته است؛ با توجه به این موضوع، انجمن شاعران انقلاب اسلامیو دفاع مقدس تشکیل شد تا شاعران جوان را با ادب گرانسنگ آشنا کند و مؤلفههای این زبان را به شاعران جوانتر نشان دهد.
بیاطلاعی انجمنهای ادبی از ادب ارجمند و گرانسنگ فارسی
این انجمن قصد دارد تا هویت ملی و دینی را بیان کند تا کسانی که در این زمینه استعداد دارند، پرورشدهنده ادبیات ارجمند گذشته ما باشند؛ بنابراین انجمن تازهتأسیس هم میتواند کلاسهای آموزشی داشته و هم در فعالیتهای فرهنگی تأثیرگذار باشد.با توجه به شرایط موجود، وجود انجمن متعهد و آرمانگرایی که با آرمانهای امام(ره) و انقلاب ارتباط داشته باشد و در عین حال، نسبت به ادب گرانسنگ گذشته آشنا باشد، خالی بود.
* البته به نظر میرسد که برخی از مراکزی که از آنها یاد شد، مانند حوزه هنری، نسبت به دورههای قبل منفعلتر عمل میکند. در دورهای حوزه هنری اولین و آخرین محفل شاعران و هنرمندان انقلاب بود و جریانسازی میکرد، اما در این سالها این نقش کمرنگتر شده است.
تقریباً میتوان همین را گفت. حوزه اندیشه و هنر اسلامیکه بعدها به نام حوزه هنری مطرح شد، گاه درجا میزند. متأسفانه تعداد کارمندان حوزه هنری بیشتر از هنرمندانش است؛ متأسفانه حوزه بیشتر تبدیل به یک نهاد اداری شده تا فرهنگی و هنری. یک جوان که میخواهد کتابش را چاپ کند باید دو تا سه سال زمان صرف کند. با توجه به همین مشکلات بود که ما قصد داشتیم انجمنی میخواستیم که کار اداری نداشته باشد و تنها رویکردش، فرهنگی باشد و آثار را با حداقل هزینهها منتشر کند.
جای خالی نقد آینهوار در ادبیات انقلاب
* در سالهای گذشته یکی از اصلیترین و در عین حال مغفولترین موضوع در انجمنها و مراکز ادبی، نقد عالمانه و منصفانه است. متأسفانه ما در سالهای گذشته دیگر کمتر با نقد به اصطلاح آینهوار مواجه هستیم که در کنار نقاط قوت، کاستیها و ضعفهای یک اثر ادبی را نیز برشمارد. انجمن شاعران انقلاب اسلامیو دفاع مقدس تا چه اندازه در صدد رفع این کاستی در فضای ادبی کشور است؟
یکی از اصلیترین اهداف انجمن نقد ادبی با حضور کسانی است که اهل نقد باشند. متأسفانه ما بعد از انقلاب کمتر کسی را داشتهایم که منتقد ادبی باشد؛ عمده نقدها از منظر شخصی نوشته شدهاند. ما قصد داریم تا در این انجمن شرایط را برای حضور منتقدان فراهم کنیم. متأسفانه برخی از شعرهای سالهای گذشته عمرشان کوتاه بوده و با توصیفات عریان و نقدهای بهبه و چهچهی عمرشان به سر میآید. انجمن شاعران انقلاب اسلامیو دفاع مقدس با توجه به این شرایط قصد دارد زمینهای را برای حضور شاعران جوان فراهم کند تا آنها با ادب قدیم آشنا شده و از حضور اساتید و منتقدان ادبی بهرهمند شوند.
* آقای اسرافیلی، متأسفانه یکی از رویکردهایی که در سالهای گذشته در حوزه فرهنگ و ادبیات دیده میشود، نگاه سیاسی و دستهبندی کردن شاعران از این منظر است. گاه دیده شده که مسئولی، شاعران انقلاب را از این نگاه دستهبندی میکند. به نظر شما این نوع نگاهها تا چه اندازه به ادبیات انقلاب ضربه زده و انجمن شاعران انقلاب و دفاع مقدس تا چه اندازه بر این امر اهتمام دارد که از این فضا دور باشد و انجمن، انجمنی برای همه شاعران انقلاب باشد؟
هرکس وابستگی فکری و اندیشهای به جریانی دارد، نهایت تلاش ما این است که از نگاههای حزبی به دور باشیم؛ به همین دلیل برای تشکیل این انجمن از افراد مختلف با تفکرات حزبی متفاوت تدعوت کردیم تا اینطور احساس نشود که انجمن وابسته به یک جریان فکری خاص است. امیدوارم که در ادامه راه نیز بتوانیم این موضوع را ثابت کنیم.
فرهنگ و هنر انقلاب؛ قربانی نگاههای سیاسی
متاسفانه نگاههای سیاسی سبب شده تا برخی از مدیران فرهنگی نیز با این نوع نگاه انتخاب شوند و در این میان، فرهنگ بیشترین ضربه را خورده است. به عنوان نمونه، ما طی چهار دهه گذشته همواره رایزن فرهنگی در کشورهای مختلف داشتهایم، اما از این تعداد چند نفرشان فرهنگی بوده و براساس رابطههای خانوادگی انتخاب نشدهاند؟ شاید بتوان گفت که به انگشتان دست هم نمیرسند. دیده شده که شخصی بیکار بوده، نامه زدهاند تا رایزن فرهنگی شود؛ در حالی که نمیداند فرهنگ را چطور مینویسند. پسرخالهها و پسرعمهها را براساس رابطههای خانوادگی و نه ضابطه و توانایی، گاه مدیر فرهنگی میکنند. امثال محمدحسین جعفریان، علیرضا قزوه، موسوی گرمارودی و ... در میان رایزنهای فرهنگی چهار دهه گذشته کم بوده است. به همین دلیل است که امروز کمتر کشوری را سراغ دارید که با فرهنگ ما آشنا باشد، حتی در میان کشورهای همسو و یا کشورهای منطقه. این نوع نگاهها به فرهنگ و هنر انقلاب لطمه زده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مــلی پوشان ایران با نمایشی مـنطقی و زدن دو گــل آزمون موفق به برتری برابر ویتنام شدند.به گزارش «ورزش سه»، تیم ملی ایران که در نخستین مسابقه جام ملتهای آسیا نمایش فوقالعادهای برابر یمن داشت و موفق شد با نمایشی سراسر هجومی و یک طرفه به برتری 5 بر صفر دست پیدا کند و برای مدعیان قهرمانی این رقابتها خط و نشان بکشد، ظهر امروز شنبه در دومین بازی خود به مصاف ویتنام رفت و توانست مثل دیدار اول دروازه خود را بسته نگه دارد و با گلهای سردار آزمون در دقایق 38 و 69 صاحب برتری شود و در جدول گروه D به امتیاز 6 رسیده و صدرنشینی را حفظ کند.ویتنام که در مسابقه اخیرش عملکرد فراتر از تصور برابر عراق داشت و در لحظات پایانی شکست خورد، امروز به دنبال زد ضد حملات و گرفتن حداقل یک امتیاز از شاگردان کارلوس کیروش بود ولی تلاش آنها باز هم بدون امتیاز بود و با وجود اینکه در نیمه دوم نیز حملاتی روی دروازه ایران داشت؛ اما در نهایت نتوانست گلی بزند و 2 بر صفر مغلوب شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

بررسی عملکرد کشورهای اروپایی نشان میدهد که این کشورها به دلیل منافع اقتصادی از اجرای تعهدات خود در قبال توافقات آب و هوایی شانه خالی کردهاند. به گزارش «عصرایرانیان» بررسی عملکرد کشورهای اروپایی که از مهمترین عاملین افزایش انتشار گازهای گلخانهای از دوران انقلاب صنعتی تا به حال به شمار میروند، نشان میدهد که این کشورها از اجرای تعهدات خود از پروتکل کیوتو تا توافق پاریس به دلیل منافع اقتصادی شانه خالی کردهاند.پروتکل کیوتو بهعنوان اولین معاهده تغییرات اقلیمیلازمالاجرا در سال ۱۹۹۷ به تائید کشورهای عضو کنوانسیون تغییرات اقلیم سازمان ملل متحد (UNFCCC) رسید. این توافق کشورهای توسعهیافته را در صورت پیوستن، ملزم به کاهش انتشار گازهای گلخانهای انسانساخت از جمله کربن دیاکسید (CO2) میکرد. هدف این پروتکل، کاهش ۵.۲ درصدی انتشار گازهای گلخانهای ۳۷ کشور عضو پیوست ۱ (Annex1) بود که بهعنوان کشورهای صنعتی شناخته میشدند. از جمله این کشورها میتوان به کشورهای عضو اتحادیه اروپا، آمریکا، استرالیا و روسیه اشاره کرد. دو کشور آمریکا و استرالیا به دلیل تضاد با منافع اقتصادی به این توافق نپیوستند. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، این توافق بعد از ۸ سال تعلل در سال ۲۰۰۵ به مرحله لازمالاجرا شدن رسید و اولین دوره اجرایی آن نیز از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ بود.بر اساس پروتکل کیوتو، بخش انرژی از جمله سوختهای فسیلی، بیشترین انتشار گازهای گلخانهای را در برمیگرفت، به همین دلیل این پروتکل بر کاهش مصرف سوختهای فسیلی همچون نفت و گاز و زغالسنگ تمرکز جدی داشت. اما بررسیهای آماری نشان میدهد که برخلاف خواستهی پروتکل کیوتو کشورهای اروپایی عضو این توافق نهتنها وابستگی خود به سوختهای فسیلی را کاهش ندادهاند که واردات این نوع سوختها را از ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۵ که سال تأیید توافقنامه پاریس است، افزایش نیز دادهاند.وابستگی اروپا به واردات سوختهای فسیلی از
۵۳ درصد در سال ۱۹۹۰ به ۷۳درصد در سال ۲۰۱۵ افزایش قابلتوجهی داشته است. بهعبارتدیگر، در سال ۱۹۹۰ به ازای هر تن انرژی تولیدشده در اروپا، یکتن سوخت فسیلی وارد میشد ولی در سال ۲۰۱۵ برای هر تن انرژی تولیدشده، سه تن انرژی وارد شده است. این افزایش وابستگی و مصرف سوختهای فسیلی در حالی است که این سوختها از منابع مهم انتشار گازهای گلخانهای است. نمودار زیر روند افزایشی وابستگی کشورهای اروپایی به واردات سوختهای فسیلی را نشان میدهد.مطابق نمودار فوق، واردات سوختهای فسیلی اروپا در دوره اجرای پروتکل کیوتو از سال 2008 تا 2012 نیز روند افزایشی داشته است.سهم کشور آلمان بهعنوان بزرگترین مصرفکننده انرژی در بین کشورهای اروپایی حدود ۱۹ درصد است. همچنین بعد از آلمان، کشور فرانسه با مصرف ۱۶ درصد و انگلیس با ۱۲ درصد مصرف در رتبههای بعدی قرار دارند. از سوی دیگر در سال ۲۰۱۵ نسبت به سال ۱۹۹۰ وابستگی به واردات سوختهای فسیلی در لهستان بهعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان زغالسنگ در اروپا از ۱ درصد به ۳۲ درصد، در انگلیس از ۲ درصد به ۳۳ درصد و در هلند از ۲۲ به ۵۶ درصد افزایشیافته است.علاوه بر نقض عهد کشورهای اروپایی در پروتکل کیوتو، این کشورها به تعهدات خود در توافقنامه پاریس که در سال ۲۰۱۵ به تأیید کشورهای عضو کنوانسیون تغییرات اقلیم سازمان ملل از جمله خود کشورهای اروپایی رسید، نیز پایبند نماندهاند.گروه شفافیت اقلیمیاخیرا در گزارشی اعلام کرد در حالیکه ۲۰ اقتصاد بزرگ جهان (کشورهای عضو گروه ۲۰) مسئول تولید بیش از ۸۰ درصد از گازهای گلخانهای زمین هستند، اما هیچکدام از آنها به تعهدات خود ذیل این پیمان برای کاهش استفاده از سوختهای فسیلی و رهایی از کربن وفادار نبودهاند و هیچ برنامهای نیز برای تحقق اهداف توافق آب و هوایی پاریس ندارند و همچنان بخش اعظمیاز انرژی موردنیاز خود را از سوختهای فسیلی تامین میکنند. بر اساس گزارش این گروه، کشورهای اروپایی در سال ۲۰۱۷ یارانه اعطایی به سوختهای فسیلی مصرفی در صنعت را افزایش دادهاند که همین موضوع منجر به افزایش مصرف سوختهای فسیلی و در نهایت منجر به افزایش انتشار گازهای گلخانهای شده است. از طرف دیگر، مقامات لهستان که میزبان COP24 نیز بودهاند، اعلام کردهاند که تا سال ۲۰۵۰ نیز نمیتوانند سوخت زغالسنگ را که از منابع مهم انتشار گازهای گلخانهای است، کنار بگذارند؛ چراکه این اقدام میتواند ضربه مهلکی به اقتصاد لهستان وارد کند.بر اساس نکات ذکرشده، کشورهای اروپایی که از اصلیترین عاملان افزایش انتشار گازهای گلخانهای به شمار میروند، منافع اقتصادی را به اجرای تعهدات خود در راستای کاهش اثر گلخانهای ترجیح میدهند؛ اما در مقابل، کشورهای در حال توسعه را که نقش چندانی در افزایش اثر گلخانهای در جو ندارند، برای کاهش انتشار خود بعضاً تحتفشار قرار میدهند.
هیچیک از ۲۰ اقتصاد بزرگ دنیا به مفاد توافق پاریس پایبند نیستند
گروه شفافیت اقلیمیاخیرا در گزارشی اعلام کرده است هیچکدام از کشورهای گروه ۲۰ (G-20) به تعهدات خود ذیل این پیمان برای کاهش استفاده از سوختهای فسیلی و رهایی از کربن وفادار نبودهاند و این در حالیست که آنها مسئول تولید بیش از ۸۰ درصد از گازهای گلخانهای زمین هستند.این گروه در چهارمین گزارش سالانه خود نوشته است که طبق تحقیقات انجامشده هیچیک از اعضای گروه ۲۰ طرحی برای تحقق اهداف توافق آب و هوایی پاریس ندارد و این کشورها همچنان بخش اعظمیاز انرژی موردنیاز خود را از سوختهای فسیلی تامین میکنند. طبق این گزارش که در آستانه نشست گروه ۲۰ در آرژانتین منتشر شده است، کشورهای عضو این گروه مسئول تولید ۸۲ درصد گازهای گلخانهای هستند و در این میان، کانادا بیشترین سرانه تولید گازهای گلخانهای را دارد.کانادا سی و هشتمین کشور جهان از نظر جمعیت و یازدهمین اقتصاد بزرگ دنیا محسوب میشود اما در عین حال، هفتمین تولیدکننده گازهای گلخانهای در جهان به شمار میرود. بر اساس گزارش گروه شفافیت اقلیمی، هر کانادایی در طول سال به طور میانگین ۲۲ تُن گاز گلخانهای تولید میکند که بالاترین سرانه در میان کشورهای عضو گروه ۲۰ است.بر مبنای این گزارش، ۱۵ کشور عضو گروه ۲۰ در سال گذشته شاهد افزایش تولید گازهای گلخانهای بودهاند و فقط هند، برنامههایی را در دست اجرا دارد که میتواند در تطابق با اهداف پیمان پاریس باشد.گروه شفافیت اقلیمیدر گزارش خود خاطرنشان کرده است که بیست اقتصاد بزرگ جهان با وجود امضای توافقنامه پاریس و تعهداتی که ذیل این توافق متقبل شدهاند، همچنان بیش از ۸۰ درصد انرژی موردنیاز خود را از سوختهای فسیلی تامین میکنند. این رقم در کشورهای عربستان، استرالیا و ژاپن به بیش از ۹۰ درصد میرسد.نویسندگان این گزارش در پایان تاکید کردهاند که اعضای گروه ۲۰ برای محدود کردن گرمایش جهانی به ۱/۵ درجه سانتیگراد بالاتر از دوران پیش از صنعتی شدن، باید تا سال ۲۰۳۰ تولید گازهای گلخانهای خود را به نصف کاهش دهند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش از الحاق زیردریایی فاتح به ناوگان این نیرو در نهم بهمنماه سال جاری خبر داد. به گزارش فارس، دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش در حاشیه مراسم ختم والده فرمانده کل ارتش در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره الحاق زیر دریایی فاتح به ناوگان این نیرو، اظهار داشت: این زیردریایی نهم بهمنماه سال جاری به ناوگان نداجا ملحق میشود.وی همچنین درباره زمان اعزام ناوگروه نیروی دریایی ارتش به اقیانوس اطلس با بیان اینکه «ان شاالله به زودی این ماموریت آغاز میشود»، خاطر نشان کرد: هرجایی که مملکت اراده کند نداجا حضور داشته باشد، اینکه کدام اقیانوس باشد، مهم نیست؛ چراکه در همه دریاهای آزاد امکان حضور برای همه ملت ها وجود دارد و هر ملتی که قدرت دریانوردی داشته باشد، میتواند در دریاهای آزاد حضور داشته باشد.فرمانده نداجا همچنین درباره آخرین وضعیت ناوشکن دماوند، تصریح کرد: هفته پیش از روند بازسازی ناوشکن دماوند بازدید کردیم؛تاکنون کار سازه تمام شده و اقدامات مربوط به روسازه نیر در حال اتمام است.دریادار خانزادی در پایان گفت: امیدواریم تا پایان سال دماوند در آب باشد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه سیاسی: وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه تلاشهای مذبوحانه این کشور برای القای سیاست ایران هراسی، روز جمعه از برنامه واشنگتن برای برگزاری نشستی با موضوع ایران در روزهای 13 و 14 فوریه در ورشو لهستان خبر داد.مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا روزجمعه اعلام کرد لهستان سیزدهم و چهاردهم ماه آینده میلادی میزبان نشستی علیه ایران خواهد بود. پامپئو در مصاحبه با شبکه «فاکسنیوز» با بیان اینکه واشنگتن تلاش میکند دهها کشور از مناطق مختلف جهان را برای حضور در این نشست گردهم آورد، گفت که این همایش برای ارتقای ثبات، امنیت و آزادی در منطقه غرب آسیا و با هدف کاهش نفوذ منطقهای ایران برگزار میشود.وزیر امورخارجه آمریکا با اعلام اینکه این کنفرانس روزهای ۱۳ و ۱۴ماه فوریه در ورشو، پایتخت لهستان برگزار خواهد شد، گفت: ما رهبران دهها کشور از سراسر جهان را گرد هم خواهیم آورد. این کشورها با هدف تمرکز بر ثبات خاورمیانه، صلح، آزادی و امنیت در این منطقه گرد هم خواهند آمد و اطمینان حاصل کردن از اینکه ایران تاثیر کارشکنانهای ندارد، یک رکن مهم این نشست خواهد بود.اما در این رابطه روزنامه تایمز آو اسرائیل نوشت که پمپئو از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی دعوت کرده است که در این کنفرانس شرکت کند اما نتانیاهو تاکنون تصمیمیبرای حضور در این کنفرانس نگرفته است.به نوشته این روزنامه صهیونیستی، وزیران امورخارجه چند کشور عربی شامل اردن، مصر، عربستان سعودی، بحرین، امارات متحده عربی و مراکش نیز به این کنفرانس دعوت شدهاند.
ایران از همیشه قوی تر است
اما در این رابطه وزیر امور خارجه کشورمان به اعلام برگزاری کنفرانس ضد ایرانی در لهستان واکنش نشان داد. محمدجواد ظریف در صفحه توییتر خود نوشت: یادآوری به میزبان و شرکتکنندگان کنفرانس ضد ایرانی: کسانی که در آخرین نمایش ضد ایرانی توسط آمریکا شرکت کرده بودند، یا مردهاند، یا بیآبرو شده و یا به حاشیه رانده شدهاند؛ و ایران قویتر از همیشه است.او ادامه داد: دولت لهستان نمیتواند این ننگ را پاک کند: در حالی که ایران لهستانیها را در جنگ جهانی دوم نجات داد، این کشور اکنون میزبان یک سیرک درمانده ضد ایرانی میشود.از سوی دیگر معاون وزیر امور خارجه کشورمان به برگزاری کنفرانس ضد ایرانی در لهستان واکنش نشان داد. سیدعباس عراقچی در صفحه توییتر خود نوشت: ۱۸۹۲ لهستانی از ۱۹۴۲ تاکنون درقبرستان لهستانیها در قلب تهران آرمیدهاند. بیش از یکصد هزار لهستانی پس از آزادی از اردوگاههای کار اجباری استالین، از راه ایران بازگشتند. قبرستانها در ایران بعد از ۳۰ سال قابل جایگزینی هستند اما مردم تهران ۷۷ سال است که احترام میهمانان خود را نگاه داشتهاند.
آمریکا قافیه را باخته است
همچنین دبیر شورای عالی امنیت ملی در واکنش به برگزاری اجلاسی ضد ایرانی در لهستان گفت: تبدیل «تحریم با حداکثر فشار» به «سمینار و کنگره» به معنای باختن قافیه است.به گزارش ایسنا، امیر دریابان علی شمخانی، در واکنش به بیانیه آمریکا و لهستان درباره برگزاری اجلاسی ضد ایرانی در ماه آینده میلادی، اظهار کرد: آدمیکه میگوید تحریم با حداکثر فشار، وقتی به سمینار و کنگره میرسد مفهومش این است که قافیه را باخته است.در همین رابطه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامیبرگزاری اجلاس ضد ایرانی در لهستان را جنگی روانی دانست که میتواند به عرصه شکست آمریکاییها تبدیل شود.حشمتا... فلاحتپیشه در گفتوگو با ایسنا گفت: برگزاری اجلاس ضد ایرانی در لهستان اقدام انفعالی آمریکاست. پمپئو وزیر خارجه آمریکا افسر ارشد اطلاعاتی است که وظیفهاش پوشاندن شکستهای آمریکا در حوزه عملی در قالب یکسری جنگهای روانی است که این سیاست را در قبال جمهوری اسلامیایران در پیش گرفته است.وی توضیح داد: در حال حاضر آمریکاییها با رسوایی منطقه را ترک میکنند خودشان هم اذعان دارند که در شکل دادن داعش نقش اصلی داشتند و در بیرون راندن داعش و شکست آن برخی کشورها همچون ایران و روسیه موفق عمل کردند. آمریکا در شرایطی که موضوع خروج از منطقه را مطرح میکند و جایی در منطقه ندارد، برگزاری اجلاس در لهستان را بیان کرده که این یک جنگ روانی است، چون آمریکا جایی در عمق استراتژیک ایران و منطقه ندارد و تنها برای جبران شکستهای عملیاتیاش این موارد را بیان کرده است.رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامیدر ادامه تاکید کرد: در چنین شرایطی میتوان در قالب دیپلماسی عمومیپاسخ داد چون آمریکا بسیاری از معاهدات بینالمللی از جمله برجام را بر هم زد و اقدام غیرقانونی انجام داد که این در حوزه بینالمللی مشهود است. ایران باید سیاستهای همسو با جامعه بینالملل را دنبال کرده و راهبردهای متناسب با ثبات در منطقه را در پیش بگیرد.فلاحتپیشه تاکید کرد: لهستان میتواند به صحنه شکست آمریکاییها تبدیل شود.رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامیدر پایان گفت که لازم است ایران برخورد قاطع با لهستان داشته باشد و این برخورد فراتر از گلایه ساده صورت گیرد.
گردهمایی در لهستان، در راستای ادامه راهبرد سیاسی علیه ایران است
از سوی دیگر معاون وزیر خارجه پیشین آمریکا در امور امنیت بین المللی، سخنان ضد ایرانی«مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا در قاهره را تکرار حرفهای پیشین وی دانست و گفت: برگزاری گردهمایی در لهستان هرگونه توافق احتمالی با ایران را دشوارتر میکند.به گزارش ایرنا، «فرانک ویزنر» در گفت وگو با ایرنا با اشاره به اینکه اکنون بحث برگزاری یک گردهمایی بین المللی در لهستان را مطرح کردهاند گفت: راهبرد همانی است که قبلا بوده، تنها شاهد مانوری تاکتیکی برای افزایش فشار علیه ایران هستیم. عضو تیم آمریکا در مذاکرات هستهای در پاسخ به این که آیا گردهمایی لهستان برای سرپوش گذاشتن بر شکست طرح ناتوی عربی آمریکا نیست، اظهار کرد: ما با دو روند در اینجا روبرو هستیم. در سطح منطقه ای، از سال 1950 تاکنون، منطقه خاورمیانه شاهد شکل گیریهای ائتلافهای نظامیو غیرنظامیمتعددی میان دولتهای منطقه و بیرون از منطقه بوده است.ویزنر تصریح کرد: هیچ یک از آنها واقعا دوام نیاورده اند. مسایل مختلفی همچون تضاد منافع، دامنگیر آنها شده است که نمونه آن دعوای قطر و عربستان و در نتیجه بحران در شورای همکاری خلیج فارس است.وی خاطرنشان کرد: بحران جاری در شورای همکاری، طرح ناتوی عربی را به چالش کشیده است. من زمینهای برای ظهور یک ائتلاف نظامیجدی (علیه تهران) در این مرحله نمیبینم. همانطور که گفتم، تاریخ منطقه و همین طور واقعیتهای منطقهای نشان میدهد که تحقق این موضوع دشوار است.این دیپلمات پیشین آمریکا افزود: برقراری گردهمایی در لهستان، در راستای ادامه راهبرد سیاسی علیه ایران است. این موضوع تنها امکان هرگونه توافق را با ایران بر سر مسایل منطقه، دشوارتر میکند.ویزنر در پاسخ به این که چرا آمریکا گردهمایی ادعایی را در لهستان و نه در سایر کشورهای مطرح اروپایی برگزار میکند، گفت: دولت ترامپ مدتهاست که با بریتانیا، فرانسه و آلمان و همین طور دیگر امضا کنندگان برجام مساله دارد. مشکلات ما هنوز ادامه دارد و من فکر نمیکنم که آنها چندان علاقهای به این گردهمایی که پمپئو گفته است داشته باشند.بر اساس این گزارش این جدیدترین نمایش تبلیغاتی دولت ترامپ علیه ایران است. دولت آمریکا بعد از خروج از برجام در صدد است با هجمههای تبلیغاتی به ایران فشار آورده و کشورهای دیگر را به حمایت از تحریمهای یکجانبه علیه ملت ایران فرا بخواند. گزارشهای متعددی که از زمان ورود ترامپ به کاخ سفید منتشر شده نشان میدهند سیاستهای ضدایرانی او تا اندازه زیادی تحت تأثیر شبکه لابی سعودی-اماراتی-صهیونیستی قرار دارند. این افشاگریها نشان میدهند قراردادهای تسلیحاتی و امنیتی لابیگران با دولتهای عربستان و امارات نقش مهمیدر تبلیغات ضد ایرانی دولت ترامپ بازی میکند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از موضعگیری اخیر دولت فرانسه علیه برنامه موشکی ایران تشکر کرده و آن را نشانهای دانسته که دنیا از «تهدید ایران» با خبر شده است. به گزارش تسنیم، «رابرت پالادینو»، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از موضعگیری اخیر دولت فرانسه علیه برنامه موشکی ایران تشکر کرده و آن را نشانهای دانسته که دنیا از «تهدید ایران» با خبر شده است. پالادینو در توئیتر نوشت: «از بیانیه قاطعانه فرانسه درباره برنامه موشکهای بالستیک حکومت ایران تشکر میکنم. فناوری ماهوارهبر دقیقاً همان موشکهای قارهپیما سرپیچی از قطعنامه 2231 شورای امنیت به شمار میرود. دنیا از اندازه کامل تهدید ایران باخبر شده است.»روز جمعه سخنگوی وزارت خارجه فرانسه برنامه موشکی ایران را مغایر با قطعنامه 2231 شورای امنیت خوانده بود و از ایران خواتسه بود تمامی فعالیتهای مرتبط با موشکهای بالستیک را متوقف کند.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

وزیر امور خارجه آلمان در مصاحبه با شبکه اشپیگل این کشور گفت که امیدوار است کانال پرداخت مالی با ایران در هفتههای پیشرو نهایی شود.به گزارش «عصرایرانیان»، هایکو ماس در مصاحبه با شبکه اشپیگل با اشاره به رایزنیهای این کشور با مقامات اروپایی، ژاپنی، کانادایی و آفریقای جنوبی برای ایستادگی در مقابله با یکجانبه گرایی و سیاستهای حمایتگرایانه برخی کشورها گفت که آلمان در تلاش است همکاریهای بینالمللی را ایجاد و تقویت کند. ماس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه قدر تا رونمایی از سیستم پرداخت مستقل از دلار که اتحادیه اروپا وعده ایجاد آن برای حفظ توافق هستهای و روابط اقتصادی با ایران را داده است فاصله داریم، گفت: امیدواریم بتوانیم در هفتههای پیش رو این کانال مالی را نهایی کنیم. ما در حال تامین الزامات نهایی نظیر تعیین کشوری که میزبان مقر این مکانیزم باشد هستیم. ماس با اشاره به فشارهای مقامات آمریکایی بر اروپا به منظور رها کردن ایده مکانیزم پرداخت گفت: به خاطر این فشارها، کار آسانی در پیش نداریم. پیشتر مایا کوچیجانکیچ، سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در خصوص راهاندازی مکانیزم مالی همکاری با ایران گفته بود که طبق اطلاعات به دست آمده، کار ادامه دارد و پیشرفتهای خوبی در این خصوص حاصل شده است. وی همچنین با اشاره به این که مکانیزم ویژه «اسپیوی» به زودی رونمایی خواهد شد، اظهار کرده بود که این کار در هفتههای آینده به منظور ارتقای تجارت قانونی با ایران انجام خواهد شد و این مکانیزم بخشی از تلاشهای گستردهتر اتحادیه اروپا برای حفظ توافق هستهای سال ۲۰۱۵ با ایران است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

بانک استاندارد چارترد انگلیس اعلام کرد: تا سال 2030 از 10 اقتصاد بزرگ جهان 7 اقتصاد از بازارهای نوظهور خواهد بود. به گزارش فارس به نقل از راشاتودی، بانک استاندارد چارترد انگلیس پیشبینی کرد تا سال 2020 چین با پشت سر گذاشتن آمریکا به بزرگترین اقتصاد جهان بدل خواهد شد و به احتمال زیاد در بلندمدت نیز هندیها آمریکا را پشت سر گذاشته و به دومین اقتصاد بزرگ جهان پس از چین تبدیل میشود.در گزارش این بانک انگلیسی آمده است: تا سال 2030 از 10 اقتصاد برتر جهان 7 اقتصاد از کشورهایی هستند که هم اکنون جزو بازارهای نوظهور محسوب میشوند.بانک استاندارد چارترد انگلیس معتقد است این احتمال وجود دارد که اندونزی نیز احتمالا به جمع 5 کشور با بزرگترین اقتصاد بپیوندد.در گزارش بانک استاندارد چارترد آمده است: هند به احتمال زیاد اصلیترین نقشآفرین رشد اقتصاد جهانی خواهد بود و باتوجه به اصلاحاتی که در این کشور در جریان است رشد اقتصادی این کشور در دهه 2020 به 7.8 درصد خواهد رسید.استاندارد چارترد در گزارش خود آورده است: اصلیترین اصلاحاتی که هم اکنون در هند در جریان است اعمال مالیاتهای جدید بر کالاهای تولید داخل و خدمات در این کشور در کنار طرح کد ورشکستگی در هند با نام اختصاری IBC است.بانک استاندارد چارترد میگوید: بالا رفتن متوسط سن جمعیت در جهان تاثیر بسزایی بر کاهش رشد اقتصاد جهانی طی سالهای آینده خواهد داشت اما این مسئله بر هند تاثیر زیادی نخواهد گذاشت چرا که این کشور از بالاترین نرخ جوانان در جمعیت خود برخوردار است و حدود نیمیاز جمعیت آن جوانان زیر 25 سال هستند.بانک استاندارد چارترد گفته است که هند تا سال 2030 به صد میلیون شغل در حوزه تولید و خدمات نیاز دارد تا بتواند تقاضای اشتغال در این کشور پاسخ دهد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

حمیدرضا مقدمفر گفت: اظهارات اخیر مبنی بر اینکه صنعت دفاعی و موشکی یادگار آیتالله هاشمی است، ناشی از نشناختن تاریخ موشکی است.
حمیدرضا مقدمفر کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با تسنیم درباره اظهارات حجتالاسلام روحانی رئیسجمهور در مراسم دومین سالگرد ارتحال آیتالله هاشمی رفسنجانی که صنعت دفاعی و موشکی را یادگار آقای هاشمی نامید، گفت: برای تجلیل از آیتالله هاشمی باید از افراط و تفریط دوری کرد؛ واقعیت این است که پس از شکلگیری جنگ شهرها در دفاع مقدس، مجموعهی تصمیمگیران و مسئولان کشور به این جمعبندی رسیده بودند که کشور برای دفاع از مردم و شهرها در مقابل جنون صدام نیاز به موشک دارد. وی با بیان اینکه در آن مقطع هیچ نشانهای وجود ندارد که آیتالله هاشمی به فکر راهاندازی صنعت موشکی باشد بلکه ایدهی تقریباً قریب به اتفاق مسئولان این بود که از طریق موشکها صرفاً پاسخ صدام را بدهیم، خاطرنشان کرد: شهید حسن طهرانی مقدم تلاشهای بسیاری کرد تا از طریق مهندسی معکوس بتواند از دانش موشک سر دربیاورد که به لطف الهی و توسلات و تلاشهای خودش در این کار موفق شد و در نتیجه، صنعت موشکی شکل گرفت. نکتهی قابل توجه اینکه در همان مقطع که شهید طهرانیمقدم یکی دو موشک را برای مهندسی معکوس باز کرد، خیلیها با او مخالف بودند و میگفتند در این شرایط که همین چند موشک را داریم، این کار هدر دادن سرمایه است و ما هیچ وقت موفق نمیشویم موشک بسازیم! اما اخلاص و هوش و تلاش شهید طهرانیمقدم کشور را به جایی رساند که همه به آن افتخار میکنیم.این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه قطعاً آقای هاشمی هم به واسطه مسئولیت خود، در کنار دیگر مسئولان، در افتخار موشکی کشور سهیم هستند، گفت: اما صنعت موشکی را یادگار ایشان دانستن و غلو دربارهی نقش ایشان، ظلم و جفا به تاریخ و وجدان است.مقدمفر در ادامه تصریح کرد: متاسفانه از آیتالله هاشمی در سالهای پایانی زندگیشان کدهای روشنی هست که نشان میدهد توصیفات اخیر آقای روحانی را چندان هم برای خود افتخار نمیدیدند! مثلاً آقای هاشمی 20 مرداد 95 در جمع مدیران و مسئولان آموزش و پرورش کشور عملاً سرمایهگذاری در صنایع نظامی و دفاعی را تخطئه میکند و میگوید: «اگر میبینید که امروز ژاپن و آلمان محکمترین اقتصاد دنیا را دارند، اینها بعد از جنگ جهانی دوم از نیروی نظامی محروم شدند و ممنوع شدند که نیروی نظامی داشته باشند. نیروهای نظامی بیشترین خرجهای کشورهای در حال جنگ را میبردند. پولهایشان آزاد شد و به سمت کارهای علمی و تولیدی رفت. اقتصاد علمی و دانشبنیان برای خودشان ایجاد کردند؛ آسیبپذیر هم نیستند. این راه در ایران باز شده است.»وی افزود: لذا حتی اگر آقای هاشمی را به توصیف آقای روحانی، اصطلاحاً پدر صنعت دفاعی و موشکی هم بدانیم -که با توجه به موارد فوقالذکر، نسبتی با واقعیت ندارد- ایشان تمایل داشت این فرزند را سرراهی کرده و در خیابان رها کند!وی در پایان این گفتوگو خاطرنشان کرد که جا دارد به علت این تحلیلهای نادرست از خانواده معظم شهید طهرانیمقدم، این دانشمند و سردار شهید و پارسای بیادعا و همه رزمندگان اسلام برای این آدرسهای غلط تاریخی عذرخواهی و دلجویی شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه اجتماعی : رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماریهای وزارت بهداشت گفت: درحال حاضر ۲۵ هزار نفر در کشور در لیست انتظار پیوند عضو قرار دارند که به دلیل کافی نبودن تعداد اهداء عضو، هر روز هفت تا ۱۰ نفر از این افراد جان خود را از دست میدهند.
دکتر مهدی شادنوش در اولین دوره آموزش تخصصی و مدیریتی فراهم آوری اعضای پیوندی استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت این امر در احیاء و زنده کردن مجدد انسانها، گفت: مقوله پیوند اعضا در کشور ایران به عنوان یک کشور دینی از دیرباز موانعی داشت که در سال ۶۸ با فتوای امام خمینی (ره) بستر انجام آن در کشور فراهم شد.
وی بابیان اینکه ۱۱ سال پس از فتوای امام (ره)، تصویب قانون پیوند اعضا در مجلس و صدور فتوا از سوی دیگر مراجع، راه پیوند اعضا را در ایران هموارتر کرد، افزود: مجموعه این اقدامات باعث شد تا امروز شاهد باشیم که امر پیوند اعضا در ایران بصورت یک حرکت رسمیدر جریان باشد، اما برای شتاب این حرکت قدرتمند نیاز به مساعدت بیشتری داریم.رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماریهای وزارت بهداشت تاکید کرد: از سال ۷۹ که قانون پیوند اعضا در مجلس به تصویب رسید تا پایان سال ۹۶، میزان پیوند اعضا در ایران رشدی ۶۰ درصدی داشته، اما این رشد هنوز جوابگوی میزان نیاز کشور نیست.وی در ادامه به وقوع سالانه ۱۶ هزار حادثه ناشی از تصادفات در کشور اشاره کرد و گفت: حدود پنج تا شش هزار نفر از این افراد حادثه دیده، دچار مرگ مغزی میشوند که ۲۵۰۰ تا چهار هزار نفر از آنان قابلیت اهداء عضو دارند.وی تعداد سالانه اهداء عضو در ایران را کمتر از ۱۰۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: در سال ۹۶ تعداد اهدای عضوهای انجام شده در ایران ۹۲۶ نفر بوده است.شادنوش همچنین با بیان اینکه در کشور ۲۵ هزار نفر در لیست انتظار پیوند اعضا قرار دارند، عنوان کرد: در حال حاضر با این تعداد اهداء عضو در کشور تنها میتوانیم ۱۵ درصد از این افراد در لیست انتظار را جواب دهیم و ۸۵ درصد آنها درد میکشند.
هر ۳ ساعت یک بیمار نیازمند پیوند عضو، جان میبازد
وی اضافه کرد: هر سه ساعت یک نفر و روزی هفت تا ۱۰ نفر از این تعداد به این دلیل که عضوی برای اهداء نیست که به آنان داده شود، جان خود را از دست میدهند. با این روال اهداء عضو در کشور تا سال ۱۴۰۰، درصد افراد در لیست انتظار که میتوانیم به آنها پیوند عضو بدهیم به ۴۵ درصد افزایش مییابد که اصلا رضایت بخش نیست، لذا باید آن را به ۷۵ درصد برسانیم.
رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماریهای وزارت بهداشت بر لزوم فراهم کردن زیرساخت و فرهنگسازی برای بالا بردن آمار اهداء عضو درکشور تاکید کرد و گفت: سال ۹۶ تعداد افراد دارنده کارت اهداء عضو در کشور به پنج میلیون نفر رسید.به گفته وی، کسب رضایت اهداء عضو از خانواده افراد مرگ مغزی شده در ایران بین شش تا ۹۰ ساعت زمان میبرد؛ درحالیکه این زمان در کشورهای پیشرفته تنها یک تا دو ساعت است.وی در ادامه گفت: از سال ۷۹ تا پایان سال گذشته بیش از ۴۶ هزار و ۷۰۰ پیوند کلیه افراد زنده و افراد مرگ مغزی شده، ۵۵۰۰ پیوند کبد، ۱۰۴۲ پیوند قلب، ۱۵۱ پیوند ریه، ۲۶۳ پیوند لوزالمعده و ۵۲ پیوند روده در کشور انجام شده است.شادنوش در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت اهداء عضو در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: از جمعیت دو میلیون نفری این استان، سالانه ۵۰ نفر دچار مرگ مغزی میشوند که تعدادی از آنها میتوانند با اهداء عضو باعث نجات جان دیگر افراد بیمار نیازمند پیوند شوند.وی با بیان اینکه در استان کرمانشاه از سال ۹۰ امکان پیوند به بیماران نیازمند فراهم شده، گفت: طی هفت سال گذشته تنها ۲۹ اهداء عضو در کرمانشاه انجام شده است.رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماریهای وزارت بهداشت تعداد بیماران نیازمند به دیالیز در کرمانشاه را ۶۵۴ بیمار اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۴۵۶ نفر امکان پیوند دارند و ۱۹۰ نفر نیز باید بصورت قطعی به آنها کلیه پیوند داده شود.وی تاکید کرد: برای هر بار دیالیز هرکدام از این بیماران ۴۰۰ هزار تومان از خزانه دولت پول صرف میشود که در یک دوره پنج ساله رقم آن به ۳۵۰ میلیون تومان میرسد.
توان اهدای عضو در ایران ۴ برابر آمار فعلی است
کتایون نجفیزاده مدیرعامل انجمن اهداء عضو ایران نیز در اولین دوره آموزش تخصصی و مدیریتی فراهمآوری اعضای پیوندی استان کرمانشاه با بیان اینکه اهداء عضو مسئلهای اجتماعی و ملی است که باید برای ترویج آن در جامعه فرهنگسازی کنیم، افزود: ضروری است برای مردم فرهنگسازی کنیم که افراد مرگ مغزی در واقع مردههایی هستند که تنها قلبشان برای مدتی کوتاه تپش دارد.مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایران با بیان اینکه افراد مرگ مغزی یک درصد از افراد فوت شده جامعه را تشکیل میدهند، گفت: معتقدیم اینها افرادی هستند که خداوند به آنها توفیق داده تا مرگی قهرمانانه داشته باشند و باعث نجات جان انسانهای دیگر شوند.وی رشد اهدای عضو در ایران را از سال ۷۹ تا پایان سال گذشته خوب توصیف کرد و به ایسنا گفت: سال ۷۹ شاخص اهدای عضو در کشور برای هر یک میلیون نفر، دو دهم درصد بود که این رقم در سال ۹۶ به ۱۱.۵۸ رسیده که پیشرفت خوبی است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
-
افزایش قیمت بهانه مناسبی برای حفظ صنعت خودروسازی نیست
-
تاراج یا حراج؟
-
انفجار مهیب پاریس
-
در جهادِ بینیاز کردن کامل کشور از بیگانگان پیشگام باشید
-
سایه سنگین سیاست بر سر هنر انقلاب
-
صعودایران از مرحله گروهی جام ملتهای آسیا قطعی شد
-
نقض عهد اروپاییها؛ از پروتکل کیوتو تا توافق پاریس
-
دریادار خانزادی: زیردریایی فاتح نهم بهمن به ناوگان نداجا ملحق میشود
-
ننگ لهستانی
-
ایران برنامه موشکی خود را کنار بگذارد وقاحت فرانسوی
-
باز هم وعده!
-
سال 2030 آمریکا دیگر قدرت اول اقتصادی دنیا نیست
-
موشک را یادگار آیتالله هاشمی دانستن، نشناختن تاریخ است
-
۲۵ هزار نفر در لیست انتظار پیوند عضو هستند
-
اخبار
-
انهدام تیم تروریستی مرتبط با رژیم صهیونیستی در غرب کشور
-
اخبار
-
اخبار
-
احداث پتروپالایشگاهها و مشارکت مردم همچنان بلاتکلیف
-
شیوه پرداخت یارانه اصلاح می شود
-
خطر کاهش شدید سطح زیرکشت گندم
-
نرمش قهرمانانه این نیست که از حقوق ملت کوتاه بیاییم
-
توافق تهران و جاکارتا برای انجام تبادلات تجاری با ارزهای ملی
-
آمریکا برای پرداخت هزینههای دولت به بن بست خورد
-
بحران انرژی برای اروپا سختتر خواهد شد
-
کاهش وابستگی اتحادیه پایاپای آسیایی به دلار با اجرای طرحهای ابتکاری ایران
-
احداث پتروپالایشگاهها و مشارکت مردم همچنان بلاتکلیف
-
شیوه پرداخت یارانه اصلاح می شود
-
ضرورت تقویت شبکه سلامت سیما