
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران گفت: انتقام از عوامل تروریستی به موقع انجام خواهد شد و قرار گذاشتهایم که در مقابل هر شهید، ۱۰ نفر از آنها را به هلاکت برسانیم. به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام عبدالله حاجیصادقی در حاشیه مراسم گرامیداشت شهدای جنایت تروریستی در جاده خاش_زاهدان با اشاره به دستگیری عاملان حمله تروریستی خاش-زاهدان توسط سپاه در روز گذشته، اظهار داشت: این اقدام، اولین ضربه سپاه پاسداران با عاملان حادثه تروریستی طی هفته قبل بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

معاون سابق امور زیربنایی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامیبا اشاره به اینکه همانند آمریکا و چین باید از توافق پاریس خارج شویم گفت: پیوستن به لایحه FATF شرایط اقتصادی کشور را بدتر میکند. محمدرضا محمدخانی معاون سابق امور زیربنایی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامیدر گفتوگو با فارس، با اشاره به اینکه توافق پاریس بر اساس تحقیقاتی که انجام دادیم توافقی به معنای کلمه افتضاح است،گفت: پیوستن به این توافق منجر به کشیده شدن ترمز اقتصادی ایران میشود.وی ادامه داد: ما نیز مانند آمریکا باید کاملاً شفاف با این موضوع برخورد کنیم و از این توافق خارج شویم.وی تصریح کرد: آمریکا و چین از این توافق خارج شدند و روسیه نیز هرگز به این توافق نخواهد پیوست و جالب اینجاست که عربستان برای پیوستن شروطی را گذاشته است که اجرایی نیست به همین دلیل من معتقدم ما نیز مانند آمریکا و چین باید از این توافق خارج شویم.محمدخانی با اشاره به مباحث مربوط به FATF اظهار داشت: FATF نیز مانند برجام شرایط کشور را بر هم میزند به طوریکه پذیرش بی چون و چرای الزامات FATF از توافق پاریس نیز بدتر است.این کارشناس حوزه انرژی خاطرنشان کرد: زمانی که برجام داشت تصویب میشد ما یک کار ویژهای در مرکز پژوهشهای مجلس انجام دادیم و در آنجا رسماً اعلام کردیم که برجام کشور را در سربالایی به صورت نیمکلاچ قرار میدهد که نمیتوانیم جلو برویم و بلکه بالعکس ما را رو به عقب باز میگرداند؛ اما در مورد FATF میگویند این لایحه بسیار بدتر از برجام است. هر چند که برخیها انتظار دارند ما از برجام و FATF تعریف کنیم.وی در پایان تصریح کرد: ظاهراً برای برخی از مسئولان اصلاً آینده اقتصاد ایران و شرایط کشور مهم نیست زیرا پیوستن به FATF میتواند ایران را در شرایط بدتر از این قرار دهد و ما نباید خودمان طناب دار را به گردنمان بیندازیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نماینده مردم خمینیشهر در مجلس گفت: مشکل از برجام و غیر برجام نیست بلکه مشکل این است که آقای روحانی کفایت سیاسی مسلم ندارد. محمدجواد ابطحی در گفتوگو با دانشجو در خصوص طرح استیضاح رئیس جمهور اظهار داشت: بنده عملکرد رئیس جمهور را نه تنها در این دوره بلکه در دوره قبل هم موفق نمیدیدم اما با وعدههایی که درباره برجام داده بود انتظار داشتیم که در دوره دوازدهم عملکرد بهتری از خود نشان دهد. ابطحی تصریح کرد: رئیس جمهور باید دورههای عالی مدیریت استراتژیک را ببیند و تاریخ بخواند، حتی به نظرم بهتر است روحانی به حوزههای علمیه برگردد چراکه به نظر میرسد در آنجا بهتر کار کند. نماینده مردم خمینیشهر تأکید کرد: بنده موافق طرح استیضاح رئیس جمهور نبودم هرچند موضعم در برابر عملکرد او مشخص است، اما به امضای برخی همکاران اطمینان نداشتم و احتمال داشت که برخی همکاران با یک شام و وعده امضای خود را پس بگیرند. وی ادامه داد: از سوی دیگر امکان رأی آوردن ۱۹۱ امضا در مجلس فعلی بعید و به نوعی آب در هاون کوبیدن بود. همچنین این امر یک پاس گل به روحانی تلقی میشد که بتواند بر عملکرد ۶ ساله خود سرپوش بگذارد و بگوید افراطیون اجازه کار کردن را نمیدهند. میدانید که آقای روحانی در هیچ چیزی هم که تخصص نداشته باشد، اما متخصص جنگ روانی است. ابطحی با بیان اینکه در این مجلس امیدی به حل مشکلات از طریق استیضاح نداریم، یادآور شد: معتقدم با توجه به تخلفات متعددی که آقای روحانی در حوزههای مختلف مرتکب شده دادستان کل کشور میتواند او را تحت پیگرد قانونی قرار دهد حتی بعضی از دوستان ما آماده بودند برخی از تخلفات و جرائم رئیس جمهور را به دستگاه قضا اعلام کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه اجتماعی : کارشناس مسئول دفتر امور آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه سمزدایی کودکان معتاد زیر ۱۸ سال برعهده وزارت بهداشت است، گفت: این کودکان باید بعد از سمزدایی به مراکز بهزیستی منتقل شوند، اما وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این زمینه با این سازمان همکاری نمیکند.
سعید نوروزی در نشست تحلیلی یک تجربه زیسته از دروازهغار با عنوان «در همین نزدیکی» با بیان اینکه فعالیت سازمان بهزیستی در محله دروازه غار ذیل معاونت اجتماعی این سازمان قرار دارد و شامل ساماندهی وضعیت کودکان کار و خیابان و دختران و پسران آسیب دیده یا در معرض آسیب هستند، اظهار کرد: همانطور که میدانید در حوزه آسیبدیدگان اجتماعی مصوبه و قانون کم نداریم، اما مشکل اصلی ضمانت اجرایی این قوانین است. حدود ۲۰ سازمان مردمنهاد در این منطقه با سازمان بهزیستی همکاری میکنند و به توانمندسازی کودکان این منطقه میپردازند.وی با تاکید بر اینکه تلاش میکنیم اقدامات سازمان بهزیستی در این منطقه مبتنی بر شواهد واقعی باشد، ادامه داد: جای خالی بسیاری از خدمات در این منطقه وجود دارد. با این حال اقدامات ارزیابی به شکلی مستمر در این مناطق صورت میگیرد و تلاش میکنیم به جای مداخلات عامرانه بیشتر تسهیلگر باشیم. این خدمات شامل توانمندسازی کودکان کار و خیابان است اگرچه فکر میکنیم ریشهکن کردن کودکان کار و خیابان دستنیافتنی است و به همین دلیل به دنبال کاهش آسیبهای آنها هستیم.کارشناس مسئول دفتر امور آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی با تاکید بر اینکه نمیتوانیم کودکان کار و خیابان را حذف کنیم، چرا که آنها منبع درآمد خانوادههایشان هستند، تصریح کرد: به همین دلیل تلاش میکنیم تا برای مثال ساعت کاری آنها را کم کنیم، آموزشهای پیشگیرانه را به آنها ارائه کنیم. آنان را به سازمانهای مردمنهاد وصل کرده و به آنها آموزش خودمراقبتی بدهیم.وی با بیان اینکه هنوز سرپناهی برای ساماندهی همه این کودکان کار و خیابان وجود ندارد، اظهار کرد: به دنبال فراهم کردن این خدمات هستیم بهزیستی به هیچ عنوان موافق طرحهای ضربتی جمعآوری کودکان کار و خیابان نیست و با آنها نیز در جلسات متعدد با این رویکردها مخالفت کرده است.نوروزی با تاکید بر اینکه اعتقادی به طرحهای فوری نداریم، تصریح کرد: ممکن است کارهای جهادی در همه جای دنیا سودمند باشد، اما در حوزه آسیبهای اجتماعی اثر معکوس دارد و تنها چرخه آسیبهای اجتماعی را تکرار میکند. در حوزه آسیبهای اجتماعی نیازمند فعالیتهای تدریجی هستیم.کارشناس مسئول دفتر امور آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی با بیان اینکه آییننامهای برای جمعآوری کودکان کار و خیابان وجود دارد که براساس آن همه دستگاهها باید وظایفشان را انجام دهند، گفت: برای مثال براساس این آییننامه شهرداری باید زیرساختهای لازم را تهیه کند و در اختیار دستگاههای ذیربط قرار دهد. این در حالی است که ما هنوز نیاز به زیرساختهای بیشتری داریم. وی با بیان اینکه از بین ۱۲ هزار کودک کار و خیابان در سراسر کشور ۴۰۰۰ نفر از آنها در استان تهران قرار دارند و تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفتهاند، تصریح کرد: همچنین از بین این تعداد بین ۷۰ تا ۷۵ درصد آنها جزو اتباع بیگانه هستند و باید مداخلات خاص قومیتها در مورد آنها طراحی شود.این کارشناس مسئول دفتر امور آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی ضمن تشریح تفاوت مسالهی «کودکان کار و کار کودک»، اظهار کرد: حذف کودک کار دشوار است اما باید کار کودک را بهبود ببخشیم. بهزیستی در حوزه کار کودک با کارگاههای زیرزمینی مشکل دارد و اتفاقاً بیشترین آسیبها نیز متوجه کودکانی است که به شکل زیرزمینی کار میکنند.نوروزی با بیان اینکه ریشهیابی این معضلات کار سازمان بهزیستی نیست و مربوط به مشکلات سطح کلان و معضلات اجتماعی و اقتصادی است، تصریح کرد: به نظر نمیرسد کودکان کار و خیابان عمدتاً از سوی باندهای بزرگ ساماندهی شده باشند.
این مساله عمدتاً در مورد کودکان زبالهگرد دیده میشود.وی ضمن تشریح وضعیت اعتیاد این کودکان به ایسنا گفت: قرار بود تا کودکان معتاد زیر ۱۸ سال در مراکز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سمزدایی شوند و بعد از بهبودی به مراکز بهزیستی انتقال پیدا کنند اما در این زمینه وزارت بهداشت و بهزیستی همکاری نمیکنند، در حال حاضر دو مرکز در تهران برای این کودکان تدارک دیدهایم، اما نمیتوانیم به دلیل نیاز به پزشک و اورژانس سمزدایی این کودکان را انجام دهیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

پرونده تیم ملی اسکی آلپاین ایران در مسابقات قهرمانی جهان درحالی با ناکامیکم سابقه بسته شد که برخی ملیپوشان عنواندار با تشخیص کادر فنی از اعزام به این رویداد کنار گذاشته شدند. به گزارش مهر، پرونده حضور ایران در رقابتهای قهرمانی آلپاین جهان در سوئد با ناکامیو کلکسیونی از اوتیها که در تاریخ اسکی ایران کم سابقه بود به پایان رسید تا نگرانیها برای آینده این رشته افزایش پیدا کند. همه چیز از اختلافات میان سرمربی سابق تیم ملی علیداد ساوه شمشکی و بهرام ساوه شمشکی دبیر فدراسیون آغاز شد تا سرانجام این سرمربی باشد که از تیم ملی کنار گذاشته شود تا سریال حذف از تیم ملی همانجا کلید بخورد. سرمربیای که به عقیده اسکیبازان بهترین مربی ایرانی است و بار فنی اش از همه مربیان داخلی بالاتر بود و سابقه سالها تجربه در میادین بینالمللی از جمله المپیک را داشت از تیم ملی خط خورد تا نوبت به اخراجی دوم برسد. او کسی نبود جز کاپیتان حسین ساوه شمشکی. ساوه شمشکی که بعد از جاماندن از المپیک زمستانی کره جنوبی که مسبب اصلی آن را کم کاری فدراسیون اسکی میدانست و در گفتگو با خبرگزاری مهر این موضوع را به صراحت بیان کرده بود، در پی اختلافات مجدد باز هم با دبیر فدراسیون به سادگی و با بهانه عدم رعایت عرف تیم ملی از تیم ملی اسکی آلپاین کنار گذاشته شد. او که با وجود مصدومیت رو به بهبود خود فرصت حضور در چند انتخابی را پیدا کرده و در همانها هم نتیجه خوبی را کسب کرده بود، در ترکیب تیم ملی قرار نگرفت تا دومین قربانی اسکی نیز از میان برترینهای این رشته انتخاب شود.
قربانی بعدی از راه رسید!
انتقادات از عملکرد سلیقهای و چکشی فدراسیون اسکی ادامه داشت تا اینکه برگزاری مسابقاتی عجیب در دیزین شرایط را برای رونمایی از سومین قربانی فراهم کرد. چند روزی از سرماخوردگی محمد کیادربندسری میگذشت و وی که در فصل اسکی در تمام مسابقات رتبه نخست را از آن خود کرده بود و پس از وقفه دو دوره عدم حضور در قهرمانی جهان انگیزه زیادی برای این دوره از رقابتهای جهانی داشت تا موفقیت و عملکرد تاریخی خود در قهرمانی جهان اتریش را تکرار کند با یک شوک بزرگ مواجه شد. کیادربندسری که با نوشتن نامهای از سرمربی تیم ملی (باقر کلهر) خواسته بود تا در چهار پنج روز پایانی تا اعزام به وی مرخصی بدهد تا سرماخوردگی اش بهبود یابد با خبری عجیب آشفته شد. رقابتهایی که با نام مسابقات جوانان در سایت فدراسیون جهانی ثبت شده بود به ناگاه تغییر ماهیت داد و بزرگسالان هم فرصت شرکت در آن را پیدا کردند و در غیاب کیادربندسری هم تیمیهای وی در این رقابت ظاهرا مشکوک حضور پیدا کردند و در شرایطی که مشخص نبود چرا برخی از ورزشکاران تا به این حد در این مسابقه ضعیف اسکی میکنند مرتضی جعفری با اختلاف زمانی غیر طبیعی با دیگران رتبه نخست را از آن خود کرد تا در پایان فصل وی بهترین اسکیباز ایران شده و کیادربندسری را هم پشت سر بگذارد.
تهدید ملی پوشی که دنبال حقش بود
احتمال تبانی در این مسابقه که البته از نظر دبیر فدراسیون و نماینده فدراسیون جهانی جرم محسوب نمیشود باعث شد تا کیادربندسری که در تمام فصل با اقتدار در رتبه نخست قرار گرفته بود و حالا یک شبه تمام تلاشش بر باد رفته بود از فدراسیون بخواهد با بررسی موضوع تبانی در این رقابت حق و عدالت را برقرار کند اما نه تنها پاسخی از فدراسیون نشنید بلکه تهدید شد در صورت پس نگرفتن اظهاراتش به رقابتهای قهرمانی جهان اعزام نخواهد شد. برترین اسکیباز ایران و تنها دارنده مدال بازیهای آسیایی زمستانی که هیچ گوش شنوایی در فدراسیون نمیدید پیش از آنکه مثل هم تیمیاش به صورت رسمیاز تیم ملی خط بخورد با نوشتن نامهای از حضور در رقابتهای قهرمانی جهان انصراف داد تا تراژدی تیم ملی اسکی آلپاین با سه اخراجی سایه سیاهی از عدم شایسته سالاری بر تیم ملی بیاندازد. در این میان آنچه از همه ناراحت کننده تر به نظر میرسید سکوت دوباره سید عبدی افتخاری رئیس فدراسیون اسکی بود. عبدی افتخاری که اگرچه از خانواده اسکی اما وابسته به هیچ طیف خاصی نبود باز هم در برابر اقدامات شگفت آور برخی مهرههای فدراسیون واکنشی نشان نداد تا تیم ملی با ترکیبی متفاوت از برترینها راهی سوئد شود. این اقدام عبدی افتخاری انتقادات بسیاری از پیشکسوتان از جمله علی ساوجی را در پی داشت که در مصاحبهای با خبرگزاری مهر اعلام کرد تصمیمات فدراسیون را عبدی افتخاری نمیگیرد.
ناکامیپشت ناکامی
هرچقدر تیم ملی در رقابتهای قهرمانی جهان با ناکامیهمراه بود شانتاژ و فریب افکار عمومیهم بیشتر از قبل وجود داشت. درست در همان لحظهای که اسکیبازان کشورمان زمین میخوردند خبر از کمک گرفتن سایر تیمها از مسیر طراحی شده کادر فنی کشورمان به گوش میرسید. در اینکه سطح اسکی ما تفاوت زیادی با کشورهای اروپایی و حتی برخی آسیاییها دارد شکی نیست. در اینکه بسیاری از اسکیبازان قهرمانی جهان برای اختلاف کمتر زمان خود با نفر نخست میجنگند و ما برای سالم به خط پایان رسیدن هم شکی نیست اما قبول شکست و عذرخواهی در پی برآورده نشدن انتظارات بهترین رویکردی است که کادر فنی تیم ملی میتواند داشته باشد. ملی پوشان اسکی که در بدترین امکانات و بدون کمترین اردوی آمادگی از همه چیز خود برای تیم ملی زدهاند حق این را دارند که بهترین کادر فنی را داشته باشند. تیم ملی آن قدر مقدس است که نباید کادر فنی بدون در نظر گرفتن شایستگیهای لازم انتخاب شود و باید برترینها و باتجربهترین هدایت آن را بر عهده بگیرند. هیچ کس از ملی پوشان اسکی توقع خارق العاده ندارد، آنها تمام توان خود را در رقابتهای قهرمانی جهان به نمایش گذاشتند. از فروغ عباسی گرفته که استعداد خود را نه فقط در اسکی بلکه در بسیاری از رشتههای ورزشی به اثبات رسانده است، از مرجان کلهر باسابقه که اخلاق را در قهرمانی جهان به تصویر کشید و علیرغم اطلاع داوران از خطای خود در مسیر به صورت کاملا شخصی از شرکت در مانش دوم مسابقه خود انصراف داد، از عاطفه احمدی که با تلاش بی نظیر خود برای بهتر بودن نشان داد به عمل کار برآید به سخندانی نیست و از صدف ساوه شمشکی که وقتی همه در مارپیچ بزرگ زمین خوردند او به خط پایان رسید و حتی میترا کلهر که تمام تلاشش را برای رسیدن به خط پایان انجام داد. نقطه قوت تیم ملی بانوان ایران در این بود که کسی دست در ترکیب تیم ملی نبرد و آنها برترینهای ایران بودند. شاید اگر در بازبینیهای مسیر تذکرات لازم به آنها داده میشد این همه خطا نمیکردند و اوت نمیشدند اما آنها هر چه که بودند برترینهای ایران بودند درست بر خلاف تیم ملی مردان. به نمایش ضعیف تیم ملی مردان چه در مارپیچ بزرگ و چه مارپیچ کوچک میتوان خرده گرفت چرا که میشد دو نماینده برتر مردان ایران را در ترکیب تیم ملی داشته باشیم و خودمان نخواستیم. چرا محمد کیادربندسری و حسین ساوه شمشکی پس از سالها افتخار و سالها تلاش توسط عدهای که حتی یکبار در هیچ میدان بزرگی مسابقه ندادهاند حذف شوند؟ مگر تیم ملی جنگ قدرت است که هر کسی زورش نرسید حذف شود و تسویه حسابهای شخصی جای اتحاد و همدلی را بگیرد؟ تصور کنید اگر روی این موضوع مدیریت درستی میشد و اجازه دخالت در ترکیب تیم ملی را نمیدادیم امروز به جای نوشتن از کلکسیون اوتیها از عملکرد قابل قبول تیم ملی مینوشتیم.
راه افتادن مجدد بحث تکراری
همین عدم مدیریت باعث شده تا دوباره بحث دیزین و شمشکی و دربندسری پس از سالها در فدراسیون اسکی راه بیفتد. مگر نه اینکه چیزی جز اتحاد و همدلی میان بومیان توانمند اسکی که همه زندگی خود را وقف اسکی و برف کردهاند نمیتواند این رشته را موفق کند؟ همین حالا هم دیر نشده است، به جای شانتاژ و تبلیغات واهی در روزهای شکست کافی است با یک عذرخواهی ساده و تغییر مسیری که در پیش گرفته شده به بیراهه نرفت. مگر میشود در روز اوت نیمیاز تیم ملی گفت خوشحالیم که از همه آسیاییها برتر بودیم. مثل این است که در فوتبال جام ملتهای آسیا پس از حذف از رقابتها بگوییم خوشحالیم که مثلاً از تیمهای فلان منطقه آسیا برتر بودهایم! فدراسیون اسکی قبل از اینکه بخواهد با استعدادیابی در سطح بینالمللی مانور بدهد و در دیدارهای بینالمللی از این استعدادیابی بگوید و کارنامهاش را پر کند استعدادهای فعلیاش را حفظ کند. چه میتوان گفت به استعداد نونهال از اینکه اگر روزی برترین اسکیباز ایران هم باشد و فلان مسئول فدراسیون از او خوشش نیاید جایی در تیم ملی نخواهد داشت؟!

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه سیاسی: قوه قضائیه مدتی است که با تشکیل دادگاههای ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی در استان تهران، اصفهان، شیراز و بندرعباس اقدامات گستردهای را در این زمینه انجام داده است و مبالغ هنگفتی که توسط عدهای از کشور خارج شده بود و یا مورد کلاهبرداری قرار گرفته بود، به خزانه دولت بازگشت؛ در همین راستا دستگاه قضائی با افرادی نظیر وحید مظلومین و باقری درمنی که با اقدامات خود اخلالی گسترده در نظام اقتصادی کشور ایجاد کرده، بهشدت برخورد کرد که این اقدامات موج رضایتی را نیز بین مردم بهوجود آورد؛ اما نکته قابل توجه این است که آیا دستگاه قضائی با تمام متخلفان خارج از اینکه فرد در چه جناحی قرار دارد بهطور یکسان برخورد میکند یا خیر؟
البته آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه بارها تأکید کرده است که با تمام افرادی که به بیتالمال دستدرازی میکنند بهشدت برخورد خواهد شد چرا که در شرایط نامناسب اقتصادی کشور، افرادی که در سیستم اقتصادی خلل ایجاد میکنند جایی در بین مردم نخواهند داشت؛ از طرفی سخنگوی دستگاه قضائی درباره انتقاداتی که به دستگاه قضائی درباره عدم برخورد با مسئولان متخلف صورت میگیرد واکنش نشان داد و گفت که برای قوه قضائیه افراد متخلف هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند و هر فردی که تخلف کند قطعا باید جوابگو باشد؛ حجتالاسلام اژهای معتقد است که برخورد با متخلفان پرونده بانک سرمایه، برخورد با متخلفان ارزی و رسیدگی به جرائم اقتصادی برادر رئیس جمهور نشانه این موضوع است که دستگاه قضائی با متخلفان در هر پست و مقامی که باشند برخورد میکند. اواخر تیر ماه سال گذشته بود که حسین فریدون توسط ضابطان قضایی بازداشت و به دلیل عدم تأمین وثیقه، روانه زندان شد. وی روز بعد با تأمین وثیقه ۵۰ میلیاردی (که برخی منابع از کاهش آن به ۳۵ میلیارد تومان خبر داده بودند) آزاد شد.
برگزاری اولین جلسه دادگاه حسین فریدون
بر همین اساس، یکی از موضوعات مطرح در جامعه این است که چرا دادگاه حسین فریدون (برادر رئیس جمهور) هنوز برگزار نشده است و البته در این رابطه حجتالاسلام اژهای از برگزاری اولین دادگاه رسیدگی به جرائم اقتصادی این فرد در اواسط اسفند ماه سال جاری خبر داد؛ با اینکه همگان منتظر برگزاری اولین جلسه دادگاه حسین فریدون در اسفند ماه بودند، ظهر سهشنبه (۳۰ بهمن) اولین جلسه رسیدگی به اتهامات حسین فریدون و شش نفر از مرتبطین وی در پرونده، در شعبه ۱۰۵۷ مجتمع قضائی کارکنان دولت به ریاست قاضی عالیشاه برگزار شد. در این جلسه که حسین فریدون و چهار نفر از مرتبطین به همراه وکلای خود حضور داشتند، نماینده دادستان کیفرخواست پرونده را قرائت کرد. گفتنی است در جلسه اول دادگاه، متهم ردیف دوم و وکیل وی پس از تفهیم اتهام از سوی قاضی عالیشاه به دفاع از اتهامات انتسابی مطرح شده در کیفرخواست پرداختند.
رابطه پنهان برادر رئیس جمهور با ابربدهکاران بانکی
بر اساس این گزارش، حسین فریدون بهدلیل مشارکت با بدهکاران کلان بانکی و کمک به این افراد برای انجام اقداماتشان مورد اتهام قرار گرفته است؛ وی با دو بدهکار کلان بانکی به نامهای رسول دانیالزاده و شبدوست مالامیری همکاریهای گستردهای را داشته است؛ بهطوری که مالامیری پولهای کسب کرده از راههای غیرقانونی را به حساب دختر حسین فریدون در لندن و کانادا واریز کرده است. از طرفی یکی دیگر از کارهای حسین فریدون فشارهای غیرمنطقی برای انتصاب علی صدقی به پست مدیرعاملی بانک رفاه کارگران بوده است؛ با اینکه این فرد بهدلیل اقدامات مختلف غیرقانونی در حوزه نظام پولی صلاحیت لازم برای مدیرعاملی بانک رفاه را نداشته است؛ یکی دیگر از موضوعات مطرح شده درباره حسین فریدون ارتباط نزدیک وی با علی رستگار سرخهای است؛ این فرد که چندی پیش مدیرعامل بانک ملت نیز بود، بعد از افشا شدن موضوع فیشهای حقوقی از پست خود برکنار شد اما ماجرا به همین موضوع ختم نمیشود، چراکه وی بهدلیل عضویت در یک باند فساد توسط اطلاعات سپاه بازداشت شد. همچنین استفاده حسین فریدون با رانتهای مختلف برای تدریس در رشته روابط بینالملل در مقطع دکتری در دانشگاه شهید بهشتی نیز بر سر زبانها بود لذا موضوعی که مهم به نظر میرسد این است که حسین فریدون چه در موضوع اقتصادی و چه در مسئله ادامه تحصیل تخلفاتی را انجام داده و از قوه قضائیه انتظار میرود همانطور که با مفاسد اقتصادی برخورد کرده است با برادر رئیس جمهور نیز برخوردهای قانونی را انجام دهد. بر اساس این گزارش، حجتالاسلام روحانی در جلسه رأی اعتماد به کابینه خطوط قرمز دولتش را امانتداری در بیتالمال، رعایت رهنمودهای رهبری، حراست از عزت کشور و صیانت از حقوق مسلم ایران و پایداری از اخلاق و احکام نورانی اسلام اعلام و گفته بود هر کس از این خط قرمز عبور کند جایی در حلقه خدمتگزاران این دولت نخواهد داشت؛ حال مسئله اینجاست که آیا رئیس جمهور به خاطر برادر خود خطوط قرمز را نادیده میگیرد یا اینکه به دستگاه قضائی پیشنهاد میدهد که با این فرد نیز مانند بقیه افراد متخلف برخورد شود؟

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه سیاسی: طی هفتههای اخیر فشارهای دولت و حامیان آن به مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تایید لوایح پالرمو و CFT شدت یافته است، کلیدواژه مباحث مطرح شده از سوی آنها نیز معیشت مردم است، موضوعی که پیش از برجام هم بارها مطرح شد و دولت اساس این توافق را بهبود معیشت مردم عنوان میکرد اما اینکه تصویب لوایح مرتبط به FATF چقدر باعث حل مشکلات میشود یا اینکه عدم تصویب آن به مشکلت موجود میافزاید مورد بحث جدی منتقدان این لوایح است. حسینعلی حاجیدلیگانی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در گفتوگو با «عصرایرانیان» اظهار کرد: دولت روحانی از زمان روی کار آمدن تمام برنامههای خود را بر اساس مذاکره با غربیها بسته است و طوری وانمود میکند که اگر با آنها مذاکره نکنیم کشور به خطر خواهد افتاد. وی بیان کرد: تجربه برجام نشان داد که نباید به غرب امیدی داشت اما دولتمردان به این امر توجهی ندارند و تنها به دنبال این هستند تا توافقات جدیدی با خارجیها بکنند. حاجیدلیگانی با بیان اینکه اروپاییها به دنبال باجخواهی از ایران و تصویب لوایح FATF تصریح کرد: اینکه بلافاصله بعد از تلاش دولت برای تصویب لوایح FATF قیمت ارز و سکه آن هم بعد از 6 ماه آرامش نسبی و کنترل بازار افزایش یافت نشان داد که دولت دوباره با گروگانگرفتن معیشت مردم میخواهد یک توافق خارجی را به سرانجام برساند. وی در پایان با بیان اینکه دولت با گره زدن FATF به معیشت مردم آدرس غلط میدهد، متذکر شد: دولت در قضیه برجام نیز همین حربه را به کار گرفته بود تا حرف خود را به کرسی بنشاند اما مجمع تشخیص مصلحت نباید زیر بار فشارها برود.
معیشت مردم به پالرمو و FATF ارتباط ندارد
غلامعلی حدادعادل، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اظهارات برخی دولتمردان مبنی بر اینکه در صورت عدم تصویب لایحه الحاق ایران کنوانسیون پالرمو معیشت مردم با مشکل مواجه میشود، اظهار کرد: اینکه سخت شدن معیشت مردم را به پالرمو و FATF منوط کنند، نوعی فرافکنی است. وی افزود: حال که امروز این لایحه را رد نکردیم، وضع معیشت مردم خوب است؟ این فرافکنی است که این لایحه را به معیشت ارتباط دهند. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: خود آقایان هم میگویند هیچ تضمینی نیست که با پیوستن به کنوانسیون پالرمو وضع بهتر شود. به هر حال مجمع تشخیص مصلحت نظام به دور از فضاسازیها لوایح مربوط به FATF را بررسی میکند. حداد عادل عنوان کرد: اعضای مجمع آزادانه بررسی پالرمو را انجام و به تشخیص خودشان رأی میدهند و سیاسی و حزبی عمل نمیکنند. ملاک مجمع تشخیص، مصلحت کشور و نظام است و امیدواریم تصمیمی که گرفته میشود به سود کشور باشد. وی تأکید کرد: پیام من این است که دولت در رابطه با پالرمو فرافکنی نکند.
هدف FATF و لوایح آن، ناکارآمد ساختن نظامِ دور زدن تحریمهاست
سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره FATF و ساختار آن اظهار کرد: این سیستم بخشی از نظام سلطه جهانی آمریکا و برخی کشورهای غربی است. هدف از ایجاد این سیستم، کنترل مستقل بر کشورها خارج از چارچوب سازمان ملل است؛ FATF در واقع یک نظام امنیتی، سیاسی و اطلاعاتی است و در پوشش سیستمی اقتصادی عمل میکند. وی افزود: آمریکا که مدعی ایجاد این سیستم برای مبارزه با پولشویی است، خود درگیر یکی از شدیدترین انواع پولشویی در دنیا است. بخش زیادی از این پولشویی نیز در اروپا رخ میدهد. این کشورها در حالی مدعی مبارزه با پولشویی هستند که خود دچار شدیدترین نوع این پولشوییها هستند. سردار وحیدی درباره ماهیت FATF عنوان کرد: در بحث تأمین مالی تروریسم، رژیم صهیونیستی که آشکارا به ترور میپردازد و از بیان آن هیچ ابایی ندارد و کشوری تروریست مانند عربستان با قضیه ترور خاشقجی هماکنون عضو FATF هستند. بنابراین عضویت در این کنوانسیونها در واقع یک نوع پوشش برای سلطه و تأمین اهداف سیاسی و امنیتی خود و ناکارآمد ساختن نظام دورزدن تحریمها محسوب میشود. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: ما باید به طور صریح و روشن به دنیا بگوییم که به هیچ کدام از تحریمها و قواعد آنها که مانع از دورزدن تحریمها و تأمین منافع ملت ما شود، عمل نخواهیم کرد و به افراد دیگر هم این اجازه را نخواهیم داد. هیچ کسی نمیتواند برخلاف منافع ملت ایران به قواعد خودساخته آمریکاییها که برای از پای درآوردن ملت ما ایجاد شده، تن دهد. هدف این قوانین کنترل ملتهاست و امروز معیشت و اقتصاد ملت ما را مورد هدف قرار داده است. وی درباره بررسی این لوایح در مجمع تشخیص مصلحت نظام، تأکید کرد: FATF در مجمع مورد بحث قرار نگرفته و موارد مورد بحث، دو کنوانسیونی است که مسائل مربوط به آنها بخشی از سازوکارهای به کار گرفته شده از سوی FATF است.
با پدیده آمریکای داخلی مواجه هستیم
امیر خجسته، رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به افزایش ناگهانی قیمتها اظهار داشت: هماکنون مردم شگفت زده هستند و اساساً پرسش هر روز مردم از ما این است که کشور را چه کسی مدیریت و چه کسی نظارت میکند و چه کسانی مرزها را کنترل میکنند؟ وی در ادامه افزود: از یک طرف فوج فوج گوسفندهای مولد ما به خارج از کشور و کشورهای عربی و پاکستان قاچاق میشود و از سوی دیگر ما گوشت گرم وارد و به این کار خود هم افتخار میکنیم. این مدیریت نیست و افتخاری هم ندارد. ما به جهان میگوییم که ضعف مدیریت داریم و نمیتوانیم کشور را اداره کنیم. مردم شرایط بسیار سختی دارند و از مسئولان کشور به شدت عصبانی هستند. برخی گمان میکنند، مردم از دولت عصبانی هستند، ولی واقعیت این است که مردم از دولت گذشتهاند و اتفاقاً برخی دولت را قربانی وضعیت موجود میدانند. وی گفت: جالب است که هیچ کس هم در این شرایط حرفی نمیزند و رئیس جمهور و وزرا و مجلس هم سکوت میکنند. این هم وضعیت بودجه امسال است؛ تورم به بالای ۱۰۰ درصد رسیده، حال آنکه افزایش حقوق ۲۰ درصد در نظر گرفته شده است. برخوردی که با مردم شده است درست نیست. تسویه حسابهای سیاسی با زندگی مردم گره خورده و آنان زیر فشار در حال نابود شدن هستند. این در حالی است که این مردم، هر کاری لازم بود برای حفظ نظام کردهاند؛ نمونه آن روز ۲۲ بهمن بود که دیدید همه آمدند. مردم کشور خود را دوست دارند، ولی معلوم نیست چرا مسئولان کشور را دوست ندارند؟! خجسته ادامه داد: اگر مسئولان نمیتوانند کنار بروند، بایستند و مقتدرانه کشور را اداره کنند. یک بار برای همیشه تعیین تکلیف کنید. الان ما با پدیده امریکای داخلی مواجه هستیم و احتکار دست امریکای داخلی است. بازار و اخلال در آن دست امریکای داخلی است و حتی خارج کردن گوسفندان کشور هم کار امریکای داخلی است. وی در ادامه یادآور شد: وزیر صنعت بلایی بر سر خودرو آورده که با هیچ چیزی درست نخواهد شد. من فکر میکنم عمر این وزیر هم در وزارت خانه زیاد دوام نیاورد و به زودی استیضاح وی کلید بخورد. فروش خودرو با ۵ درصد زیر قیمت بازار ظلم به مردم است. بازار را دادهاند دست دلالها؛ بنابراین، نتیجه این شده که پراید ۷ میلیونی بشود ۵۰ میلیون تومان. خلاصه آنکه یک ویروس بیخیالی در کشور ایجاد شده و در حال نابود کردن کشور است. وی در پایان خاطرنشان کرد: خودروسازهای ما خودرو را تولید میکنند، خوب هم تولید میکنند، اما با باندبازی و رانت آنها را به بازار و عوامل خود میدهند. به تازگی اتفاقات بسیاری افتاده و ما اسناد این تخلفات را داریم، بسیار ظریف، خودرو را به دلال میدهند و در بازار به فروش میرسانند، حال آنکه به من و شما ماشین نمیدهد، ولی نفرات خودشان هر وقت بخواهند خودرو دارند. اینکه میگویند تولید نداریم و نمیتوانیم به تعهدات عمل کنیم، حرف بیربطی است. اتفاقاً تولید دارند و تولیداتشان هم در بازار آزاد با رانت و باندبازی به فروش میرسد. شما به بازار مراجعه کنید، میتوانید به راحتی خودرو روز تولید داخل را پیدا کنید. اگر خودرو نیست، چطور خودرو تحویل روز در بازار به فروش میرسد؟ اگر انکار میکنند، بیایند من اسنادش را نشان میدهم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه فرهنگی : ایفای نقش مادران شهید از سوی بازیگران همواره مورد استقبال شدید جامعه قرار گرفته است. ایفای این نقشها توسط بازیگران نه تنها مور قبول اقبال عموم واقع شده بلکه به طور معمول جوایز معتبر سینمایی را نیز برای این بازیگران به همراه داشته است.
طی چهل سال گذر از انقلاب اسلامی ایران سینما همواره شاهد تولید و پخش آثاری بوده که به زندگی شهدا، خانواده شهدا و یا جانبازان و ایثارگران پرداخته است.در این بین ایفای نقش مادران شهید از سوی بازیگران همواره مورد استقبال شدید جامعه قرار گرفته است. ایفای این نقشها توسط بازیگران نه تنها مور قبول اقبال عموم واقع شده بلکه به طور معمول جوایز معتبر سینمایی را نیز برای این بازیگران به همراه داشته است.به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان به معرفی پنج بازیگر زن سینمای ایران که در نقش مادران شهید ظاهر شدهاند پرداخته است.
ثریا قاسمی (ویلاییها)
ثریا قاسمی در سینما و تلویزیون مادران بسیاری را به تصویر کشیده است اما ایفای نقش مادر شهید در فیلم ویلایی ها ساخته منیر قیدی از جمله به یادماندنیترین نقشهای وی است که برایش سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را نیز به همراه آورده است.قاسمی درباره بازی در این فیلم گفته است: بازی در فیلم “ویلاییها” برایم یادآور روزهای سخت دفاع مقدس و انتظار کشیدنهای خانوادههای رزمندگان، برای آنکه آیا فرزندشان را باری دیگر میبینند یا خیر بود. درسهای بسیاری از بازی در این فیلم گرفتم.بازی کردن در چنین نقشی بسیار غمگینانه است؛ برای یک مادر بسیار سخت است که از سرنوشت فرزند خود خبر نداشته باشد و زمانی هم که او را میبیند، به این فکر میکند که آیا یک بار دیگر فرزندشان را میبیند. برایم افتخار بود که نقش یک مادر رزمنده را ایفا کردم.بسیار بازی در این ژانر فیلمها را دوست دارم و حتماً اگر پیشنهاد دیگر در عرصه دفاع مقدس به من داده شود، آن را قبول خواهم کرد.
شیرین یزدان بخش (بوسیدن روی ماه)
یزدان بخش شاید خیلی دیر به سینمای ایران وارد شده اما همواره از خود نقشهای به یادماندنی را از خود به یادگار گذاشته است. یکی از مهمترین و بهترین نقشهای یزدان بخش بدون شک بازی در نقش ماد شهید در فیلم بوسیدن روی ماه است که برای وی نامزدی سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را نیز به همراه داشت.
یزدان بخش درباره بازی در فیلم بوسیدن روی ماه گفته است: حس عجیبی بود که قابل وصف نیست. در معراج شهدا حالم عادی نبود، بازی نمیکردم. خودم را به جای آن مادرها قرار دادم. الان هم به آن زمان فکر میکنم میبینیم اصلا در آن اتاق بازی نکردم. یک حال عجیبی بود.مادر شهید، مادر شهید است، چه یک سال از جنگ گذشته باشد و چه سالهای دور. بالاخره هر زمان که درد دل کنند و خاطرات خود را مرور کنند، باز هم به یاد فرزندانشان صحبت میکنند و به یاد میآورند زحمات و خاطراتی که از فرزندان شهیدشان دارند. هر قدر انسان پیرتر شود احساساتش جوانتر خواهد شد. داغ شهید هیچگاه کهنه نمیشود.
مریلا زارعی (شیار ۱۴۳)
زارعی بارها برای ایفای نقش های مختلف نامزد سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شده و برای آثار مختلفی همچون سربازان جمعه و زیر سقف دودی سیمرغ را به خانه برده اما یکی از به یادماندنی ترین نقشهای وی در سینما به بازی نقش الفت در فیلم سینمایی شیار صد و چهل و سه باز می گردد.زارعی بازی در فیلم نرگس آبیار را تجربه ای متفاوت خواند و گفت: دارایی الفت در “شیار ۱۴۳» دم دست نبود که به راحتی آن را به دست آورم؛ بنابراین من بیش از آن که با مادران شهدا صحبت کنم، ذهن و روح و روان خود را بیدار کردم. زیرا حوزه دفاع مقدس را حوزهای شهودی میدانم. ایمان داشتم برای بازی این نقش باید از تجربه ۱۸ سال بازیگری ام استفاده کنم. از این رو طبق عادت همیشگی ام برای بازی در هر نقشی یک موسیقی در ذهنم نقش گرفت. اما هر آنچه موسیقی در ذهنم داشتم، مرور کردم و دیدم به الفت نمیخورد. من الفت را در سجاده نماز پیدا کردم. به نظرم حق مطلب درباره فیلم «شیار ۱۴۳» ادا نشده است و تحلیل فنی و تکنیکی درباره این اثر چندان خیلی درست نیست.مستندی درباره یک شهید دیدم که بعد از ۱۵ سال پیکر او را در حالی که سالم بود، به خانواده اش باز میگرداند. خانواده اش میگفتند او در مجالس عزاداری امام حسین (ع) اشک میریخت و آن را به صورتش میزد من این احوال را باور دارم و نقش الفت حاصل این باور من است. متاسفانه از این جنس اتفاقات پیرامون ما زیاد میافتد؛ اما در سینما به تصویر کشیده نمیشود. یکی از سینماگران میگفت: باعث تاسف است که زیباترین وضوی سینما را آنتونی کوئین در عمر مختار گرفته است. در حالی که ما در جامعهای شیعی زندگی میکنیم.
آهو خردمند (مهمان داریم)
یکی دیگر از نقش مادران شهید که طی سالهای گذشته بازخورد خوبی را از آن خود کرده بازی آهو خردمند در نقش یک مادر شهید در فیلم مهمان داریم به کارگردانی محمد مهدی عسکرپور بود.خرمند درباره بازی در این فیلم سینمایی گفته است: شخصیتی که من در این فیلم بازی کردم علاوه بر همه اشتراکاتی که میان مادران ایرانی وجود دارد دربرگیرنده صبوری این مادر برای دوری از ۳ فرزند شهیدش نیز بود و این مسئله شخصیت این مادر را از تمامی نقش های مشابه متمایز می کرد.
آفرین عبیسی (خانم سادات)
به گزارش میزان ، آفرین عبیسی در این فیلم در مقابل امین زندگانی بازیگر نقش شهید محسن حاجی حسنی کارگر به عنوان مادر وی به ایفای این نقش میپردازد. “خانم سادات” عنوان فیلم سینمایی زندگینامه شهید حاجیحسنیکارگر است که به کارگردانی و تهیه کنندگی مریم ابراهیموند و نویسندگی علی اکبر محلوجیان در حال ساخت است و با برداشتی آزاد به تصویرسازی شخصیت این شهید میپردازد.شهید “محسن حاجیحسنیکارگر” قاری بینالمللی و نفر اول مسابقات قرآن کریم در مالزی، دوم مهرماه سال جاری همزمان با ادای مراسم رمی جمرات در منطقه منا به همراه جمع کثیری از حجاج کشورمان دعوت حق را لبیک گفت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه جزئیات عملیات دستگیری و انهدام خانههای تیمى عوامل حادثه تروریستی جاده خاش ـ زاهدان را تشریح کرد. سردار محمد پاکپور در حاشیه مراسم گرامیداشت شهدای حادثه تروریستی جاده خاش-زاهدان اظهار داشت: بعد از حادثهای که رخ داد اقدامات زیادی انجام دادیم و بعد از اینکه قطعات خودروی انتحاری را به برادرانمان در نیروی انتظامی تحویل دادیم، هویت خودرو را مشخص کردند و بعد از شناسایی هویت آن نیروهای اطلاعاتی و عملیاتی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه عملیات دستگیری و انهدام تیم پشتیبانیکننده و تیمی که خودرو را برای این اقدام آماده کرده بودند را آغاز کردند. دو روز قبل اولین سرنخی که به دست آورده بودیم که یک خانم بود را دستگیر کردیم و بعد از دستگیری این عامل تروریستی، به افراد دیگر هم رسیدیم. دو نفر از عناصر تیم تروریستی پاکستانی بودند و عامل انتحاری نیز فردی به نام حافظ محمدعلی از پاکستان بود و یک فرد دیگر از پاکستان نیز حضور داشتد. فرمانده نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه ٣ نفر از عوامل تیم تروریستی از منطقه سیستان و بلوچستان بودند، تصریح کرد: دو نفر از آنها دستگیر شدهاند و یک نفر هم متواری است که به زودی دستگیر خواهد شد. مهمات و تجهیزات بسیار زیادی این گروهک آماده کرده بودند و اقداماتی که میخواستند انجام دهند، فقط صرفاً برای این کار نبوده و قصد داشتند اقدامات تروریستی را در ٢٢ بهمن و سایر مناسبتها انجام دهند. در آن زنان تمهیدات زیادی را برای راهپیمایی ٢٢ بهمن داشتیم و آنها موفق نشدند و حتی در ایام دهه فجر در مرز نیز عناصر تروریست تلاش زیادی کردند که اقداماتی از این قبیل انجام دهند اما نتوانستند. وی با اشاره به اقدام اخیر تروریستها در منطقه سیستان و بلوچستان، گفت: آنها اقدام خاصی نتوانستند انجام بدهند و این حرکت کوری است که یک ماشین را در جاده ترانزیتی منفجر کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نقوی حسینی- نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس
همکاری مناسبی بین دستگاههای اجرایی، انتظامی و قضائی در زمینه مبارزه با قاچاق دام زنده وجود دارد اما قاچاق دام زنده یکی از عمدهترین عواملی است که به اذعان بسیاری از مسئولان دولتی و قضائی، گرانی گوشت قرمز در بازار را طی ماههای اخیر رقم زد.از یک دامداریهای 2 هزار راسی در منطقه ورامین بازدید داشتم، طی این بازدید فعالان این حوزه به شدت نسبت کشتار و قاچاق دام مولد از نوع سبک و سنگین اظهار نگرانی میکردند و معتقد بودند طی ماههای آینده دچار مشکل میشویم.اگر دام مولد از بین برود قطعا سال آینده در حوزه لبنیات و گوشت دچار مشکلات بیشتری میشویم و قاچاق دام نیازمند امکانات کاملا رویتی است و اگر بخواهند با آن مقابله کنند کار دشواری نیست، بنابر گفته دامداران قاچاقچیان دام زنده و مولد با تشکیلات دولتی ارتباط دارند و از ارتباطات موجود خود بهرهبرداری میکنند.قاچاق دام زنده و مولد جای نگرانی دارد و باید با آن هرچه سریعتر مقابله شود.دامداری های بزرگی که از آن بازدید کردم بر روی نژادهای بومی فعالیت کرده و تولیداتی نیز در این زمینه داشتهاند اما اگر فکری به حال وضعیت دام مولد نشود مشکلات موجود افزایش پیدا میکند.در جلسات گذشته کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلای مباحثی در خصوص وضعیت قاچاق دام زنده و مولد و وضعیت بازار گوشت قرمز مطرح و حتی در این زمینه جلساتی نیز برگزار شده است. نگاه ما تعاملی بوده و همه متولیان امر از سازمان دامپزشکی، وزارت جهاد کشاورزی، نیروی انتظامی، سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان حمل و نقل و غیره بایستی دست به دست هم بدهند که بتوانند نقش اساسی در این زمینه ایفا کنند. اساساً فلسفه ستاد همین است و با نگاه هماهنگی و به صورت فرابخشی عمل کرده و خواهد کرد. ناجا هم یکی از این دستگاهها است و هماکنون بیشترین تلاش را در این زمینه انجام میدهد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

جانشین فرمانده سپاه گفت: رزمندگان سپاه در مقابل مثلث شوم آمریکا، رژیم صهیونیستی و دولتهای عرب مرتجع منطقه ایستادهاند و کار آنها، کار سادهای نیست و امروز عربستان قلب شرارت در منطقه و جهان است. سردار حسین سلامی در مراسم بزرگداشت شهدای حادثه تروریستی جاده خاش ـ زاهدان طی سخنانی اظهار داشت: این روزهای رایحه شهادت حافظان حریم امنیت و نوامیس و موی افزود: این شهادت و این واقعه بزرگ بعثتی را در قلبها ایجاد کرد این واقعه دوباره روح شهادت را در پیکره ملت ما جاری کرد. سردار سلامی ادامه داد: جامعه ما به واسطه شهادت به بقاء عزتمندانه رسیده است، شهادت منبع عظیم تولید قدرت ما است و به ما عزت میبخشد و به ما درس میدهد که باید برای پیشرفت و پیروزی در راه خدا بایستیم. جانشین فرمانده سپاه با بیان اینکه اگر قدرت روح این شهدا نبود نمیتوانستیم در مقابل این امواج دشمنی ایستادگی کنیم، عنوان کرد: بنابراین شهادت نشانه قدرت عظیم نهفته در روح و جان ما است. وی تصریح کرد: ما همواره به شهادت افتخار میکنیم و بدون شهادت پیروز میشدیم، وقتی ملتی مرگ در راه آرمانها را افتخار بداند، شکست نمیخورد و شهادت رمز اصلی تسلیمناپذیری یک ملت است. سردار سلامی تصریح کرد: شهادت این عزیزان نشان داد ما همچنان ایستادهایم و جوانان ما برای حفاظت از مرزها هزاران کیلومتر هجرت میکنند و این نشانه زیبایی است که همچنان نشان میدهد پاسداران این نسل از همان نسل پاسداران فداکار هستند، این اتفاق نشان داد لشگر 14 امام حسین (ع) هنوز هم همان لشکر خطشکن لحظههای سخت نبردهای سهمگین هستند. جانشین فرمانده سپاه گفت: هم شهدا هم ملت با هم نشان دادند که روح اسلام، حیاتی قوی در این جامعه دارد و در ادامه آن حرکت ملت در 22 بهمن ماه که همه فرضیه های باطل شیاطین را نابود کرد، نشان داد مردم بهتر و عمیق تر از گذشته با درک و ایمانی آگاهانه موقعیت خطیر اسلام و انقلاب را بیش از هر زمان دیگری درک میکنند. وی ادامه داد: معیار این حوادث تروریسم کوچک نیست، بلکه ظهور یک استراتژی و یک تاکتیک خطرناک جهانی است. رزمندگان نیروی زمینی سپاه در مقابل مثلث شوم آمریکا، رژیم صهیونیستی و دولتهای عرب مرتجع منطقه ایستاده اند و کار آنها، کار ساده ای نیست و امروز عربستان قلب شرارت در منطقه و جهان است. سردار سلامی اظهار داشت: امروز مرکز ثقل قدرت از دنیای استکبار به دنیای اسلام در حال حابجایی است و جهان آبستن یک حادثه بزرگ به سود اسلام است. وقتی اسلام با پیامهای آزادیبخش خویش به قدرت میرسد، در این حالت قدرتها میدانند اگر در مقابل این موج اسلام نایستند باید از مناطق تحت اشغال خویش عقب بنشینند. امروز اسلام در حال پیشرفت است و تمام پیروزیها و دستاوردهای ما در مقابل انفعال دنیای استکبار به دست آمده است. آنها ضعیفتر شدهاند و امروز آشفته بازاری در دنیای سیاست وجود دارد که موجب درماندگی آنها برای حل کوچکترین مسائل شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
-
مقابل هر شهید سپاه، ۱۰ تروریست را به هلاکت میرسانیم
-
اجرای الزامات« FATF» شرایط اقتصادی را بدتر میکند
-
روحانی کفایت سیاسی مسلم ندارد
-
حضور یک سوم کودکان «کاروخیابان» در پایتخت
-
«یخزدگی» ورزش اسکی با چند انتخاب اشتباه
-
پای برادر رئیس جمهور به دادگاه باز شد
-
آدرس غلط دولت با گره زدن «FATF» به معیشت مردم
-
مادران شهید، نقشهایی که فراتر از سینما جاودانه شدند
-
سردار پاکپور: عامل انتحاری جنایت تروریستی زاهدان، پاکستانی بود
-
قاچاق دام مولد تولید گوشت و لبنیات را تهدید میکند
-
عربستان «قلب شرارت» در منطقه و جهان است
-
دلار جهانگیری استخوانی به جامانده در گلوی اقتصاد کشور
-
برنامه های توسعه به خوبی عملیاتی نمی شوند
-
طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی ارائه میشود
-
مجردها تعهد محضری ندهند از نهضت ملی مسکن حذف میشوند
-
دولت کارهای اقتصادی مهمی در پیش دارد
-
اسرائیل، تکفیریها را تأمین مالی میکند
-
پرونده مطالبات کلان و برخی توافقات گره خورده را امسال ورق خواهیم زد
-
آغاز همزمان تعمیرات اساسی ۴ واحد عملیاتی در شرکت پالایش نفت اصفهان
-
عملیات اجرایی پروژه آبرسانی پیامبر رحمت (ص) به روستای آبشکی شهرستان مشهد آغاز شد
-
اخبار
-
اخبار
-
ظرفیت برتر کشتیسازی ایران در منطقه
-
تعرفه واردات پوشاک هنوز برمبنای ارز ۴۲۰۰ است
-
سرنگونی روسیه از قدرت بزرگ نفتی جهان
-
دولت سیزدهم به دنبال توزیع عادلانه یارانهها و مبارزه با فقر است