واردات ۷۴ هزار تن برنج
برای تنظیم بازار داخلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از واردات ۷۴ هزارتن برنج به کشور خبرداد و گفت: بازار برنج با توزیع محموله های وارداتی به ثبات می رسد.به گزارش عصرایرانیان به نقل از شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ سید سعید راد با اعلام حمل و انتقال برنج‌های وارداتی از مبادی بنادر کشور به اقصی نقاط کشور افزود: ۷۴ هزار تن برنج وارد کشور شده که به زودی در چرخه توزیع سراسری قرار می‌گیرد تا عرضه و تقاضای این محصول پرمصرف به تعادل برسد.مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران قیمت مصوب برنج هندی را بسته به نوع آن از هر کیلوگرم ۵۰ هزار تومان تا حداکثر ۵۹ هزار و ۸۰۰ هزار تومان برای مصرف‌کننده اعلام کرد و افزود: محموله‌های‌ برنج پاکستانی نیز در انواع مختلف، طی روزهای آتی وارد کشور می‌شود که با نرخ مصوب از هر کیلوگرم ۵۰ هزار تومان تا حداکثر ۶۶ هزار تومان در اختیار مصرف‌کنندگان قرار خواهد گرفت.وی تصریح کرد: برنج‌های تنظیم بازار از طریق فروشگاه‌ های زنجیره‌ای، بنکداران و سوپرمارکت‌ها در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد و نظارت بر روند آن در استان‌ها بر عهده ستاد تنظیم بازار استانی است.راد خاطرنشان کرد: میزان تخصیص برنج برای هر استان به سازمان‌ تعزیرات حکومتی، سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و بازرسی‌های وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت، اعلام خواهد شد.

توزیع یک سوم نهاده مصرفی
در سامانه بازارگاه
دبیر فدراسیون طیور گفت: در حال حاضر یک سوم نهاده مصرفی در سامانه بازارگاه عرضه می‌شود.به گزارش باشگاه خبرنگاران، سیدفرزاد طلاکش دبیر فدراسیون طیور از توزیع قطره چکانی نهاده دامی خبر داد و گفت: توزیع نهاده دامی در سامانه بازارگاه بصورت محدود و قطره چکانی در حال انجام است و هنوز مشکل به طور کامل رفع نشده است.به گفته وی، بنابر آمار ماهانه صنعت دام و طیور کشور به طور متوسط ۹۰۰ هزارتن ذرت و ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزارتن کنجاله سویا نیاز دارد که یک سوم این میزان در سامانه بازارگاه توزیع نشده است.طلاکش ادامه داد: تا زمانیکه بانک مرکزی ارز مکفی در اختیار واردکنندگان نگذارد، مشکل مرتفع نخواهد شد و از طرفی وزیر جهاد کشاورزی قول تامین ۳۰۰ میلیون دلار ارز را دادند، درحالیکه مشکل چند میلیارد دلار است که اگر بخشی از این میزان تامین نشود، این مشکلات ادامه خواهد داشت.دبیرفدراسیون طیور با بیان اینکه با استمرار روند فعلی تامین ارز قیمت مرغ به ۵۰۰ هزارتومان می رسد، اغراق دانست و گفت: اگر ارز آزاد شود، قیمت مرغ به ۲۵۰ هزارتومان نخواهد رسید. ضمن آنکه در جلسات تقاضا کردیم که با توجه به مشکلات فعلی تامین ارز از سوی بانک مرکزی، ارز آزاد شود و در مقابل دولت به دهک های ضعیف یارانه از طریق کارت الکترونیک دهد چراکه با کاهش ارز از ۱۵ میلیارد دلار به ۸ میلیارد دلار راه دیگری جزء آزادسازی وجود ندارد، در غیراین صورت به رقم‌تولید مدنظر نخواهیم رسید.

ایران و ازبکستان
در مسیر توافق‌های تعرفه‌ای
وزیر صنعت، معدن و تجارت از رشد ۵۸ درصدی حجم مبادلات ایران و ازبکستان در سال جاری خبر داد و اعلام کرد با رفع موانع گمرکی، تسهیل حمل‌ونقل و امضای موافقت‌نامه تجارت ترجیحی، جهش قابل‌توجهی در روابط اقتصادی دو کشور ایجاد خواهد شد.به گزارش صدا وسیما، سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت برای مذاکره با مقامات بلندپایه ازبکستان، از جمله نخست‌وزیر و وزرای اقتصادی و صنعتی این کشور، به تاشکند سفر کرده است. محور اصلی این سفر، دستیابی به توافق‌های جدید تعرفه‌ای، رفع موانع گمرکی و تسهیل مراودات تجاری میان دو کشور عنوان شده است.وزیر صمت در دیدار با تجار و بازرگانان ایرانی مقیم ازبکستان، ضمن بررسی مشکلات و دغدغه‌های آنان، گفت: خوشبختانه تلاش‌های سفارت جمهوری اسلامی ایران، وزارت صمت و سایر نهادهای مرتبط با حوزه تجارت و بازرگانی نتیجه داده و امسال شاهد افزایش ۵۸ درصدی حجم مبادلات میان ایران و ازبکستان بودیم.اتابک با تأکید بر جایگاه راهبردی ازبکستان به‌عنوان حلقه اتصال آسیای میانه افزود: با وجود توسعه اخیر در روابط تجاری، برای رسیدن به ظرفیت واقعی باید موانع حمل‌ونقل ریلی و جاده‌ای و مشکلات گمرکی رفع شود و موافقت‌نامه تجارت ترجیحی هرچه سریع‌تر به امضا برسد.در این سفر، جمعی از مدیران شرکت‌های بزرگ ایرانی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران، معاون وزیر و رئیس هیئت عامل ایمیدرو و دیگر مسئولان وزارت صمت، وزیر را همراهی می‌کنند.

برنامه اقدام ۱۰۰ محله بحرانی
و حاد کشور تدوین می‌شود
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: برنامه اقدام مشترک ۱۰۰ محله بحرانی و حاد کشور فردا با حضور وزیر راه و شهرسازی تدوین می‌شود.به گزارش باشگاه خبرنگاران،
عبدالرضا گلپایگانی، معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برگزاری پنجاه و هشتمین جلسه ستاد بازآفرینی شهری، گفت: این جلسه با دستور کار بررسی وضعیت ۱۰۰ محله بحرانی کشور و مبادله تفاهم‌نامه‌های همکاری با سازمان شهرداری‌ها، مدیریت بحران و بنیاد مسکن برگزار می‌شود.وی با بیان اینکه این نشست با محوریت چهار موضوع اساسی برگزار می‌گردد، گفت: در بخش نخست، برنامه اقدام مشترک عملیاتی برای ۱۰۰ محله بحرانی و حاد کشور به لحاظ شرایط بهداشت محیط و شبکه فاضلاب ارائه خواهد شد.

مقالات مرتبط

«اتحاد همه آمریکای لاتین» راه‌حل «مادورو» برای پیروزی مقابل آمریکا

نیکولاس مادورو از کشورهای عضو جامعه کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب (سلاک)…

20 آبان 1404

«اندیشه انقلابی» بازدارنده‌ترین عامل در برابر تهدیدهای آمریکا(مقاله وارده)

خطای محاسباتی ترامپ درباره ایران علیرضا معشوری *رویکرد سیاست خارجی آمریکا در…

20 آبان 1404

آمریکا و انگلیس تا لحظه آخر  پای شاه و رژیمش ایستادند

دفتر پژوهش‌های مؤسسه کیهانبا روی کارآمدن جیمی کارتر در سال 1976 اگرچه…

20 آبان 1404

دیدگاهتان را بنویسید