«مجلس شورای اسلامی به عنوان خانه ملت، همواره در کنار مردم و مسئولان محلی خواهد بود تا با همکاری و همفکری، مشکلات را برطرف و راه‌های پیشرفت را هموار کنیم.»
البرز – راضیه دارابی: به مناسبت گرامیداشت روز مجلس شورای اسلامی، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مهستان در دیداری صمیمانه با دکتر علی حدادی، نماینده محترم مردم شریف غرب استان البرز در مجلس شورای اسلامی، ضمن تبریک این روز، بر همکاری و هم‌افزایی بیشتر برای توسعه و پیشرفت شهر تأکید کردند.در این دیدار که در دفتر دکتر حدادی برگزار شد، شهردار مهستان ضمن قدردانی از تلاش‌های نماینده محترم در پیگیری مطالبات مردم، بر لزوم تعامل بیشتر بین مدیریت شهری و نمایندگان مجلس برای تحقق پروژه‌های عمرانی و خدماتی تأکید کرد.دکتر علی حدادی نیز در این دیدار، روز مجلس را به تمامی نمایندگان و خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی تبریک گفت و اظهار داشت: «مجلس شورای اسلامی به عنوان خانه ملت، همواره در کنار مردم و مسئولان محلی خواهد بود تا با همکاری و همفکری، مشکلات را برطرف و راه‌های پیشرفت را هموار کنیم.»اعضای شورای اسلامی شهر مهستان نیز در این دیدار، گزارش کوتاهی از اقدامات و برنامه‌های خود در زمینه توسعه شهری، بهبود زیرساخت‌ها و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان ارائه دادند و بر لزوم حمایت‌های بیشتر از سوی نمایندگان مجلس در تخصیص اعتبارات و منابع مالی تأکید کردند.در پایان این دیدار، طرفین بر ادامه همکاری‌ها و برگزاری جلسات منظم برای پیگیری مسائل و مطالبات مردم شهر مهستان توافق کردند.

نقش‌آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان در خودکفایی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس با اشاره به حضور بیش از 150 شرکت داخلی و دانش‌بنیان در نمایشگاه ساخت داخل در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در عسلویه گفت: این نمایشگاه نقش‌آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان در خودکفایی صنعت نفت و پتروشیمی پارس جنوبی نشان داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، سخاوت اسدی شامگاه در آیین افتتاح نهمین نمایشگاه ساخت داخل در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در عسلویه با اشاره به حضور بیش از 150 شرکت داخلی و دانش‌بنیان گفت: این‌ نمایشگاه یکی از جلوه‌های روشن توانمندی تولیدکنندگان داخلی به‌ویژه در حوزه ساخت بار اول بوده که نقش مهمی در خودکفایی صنعتی کشور ایفا می‌کند. وی با تأکید بر اهمیت ایجاد ارتباط مستقیم بین سازندگان، تولیدکنندگان و مشاوران صنعت افزود: سازمان منطقه ویژه پارس خود را موظف می‌داند بستر لازم برای تعامل بی‌واسطه بین فعالین صنعت را فراهم کند تا مسیر توسعه فناوری و تولید داخلی هموارتر شود. اسدی با اشاره به رویکرد دولت بر حمایت از شرکت های دانش بنیان ابراز داشت: با توجه به شرایط موجود کشور و در راستای سیاست‌های دولت و ابلاغیه‌های مقام معظم رهبری، رویکرد تمامی مدیران بر استفاده حداکثری از تولیدات داخلی متمرکز شده است.وی ادامه داد: بی‌تردید آنچه ما را به ساحل امن آرامش، سازندگی و قطع وابستگی‌ها می‌رساند، تکیه بر توان تجهیزات و صنایع داخلی است. مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس با اشاره به نتایج ملموس این رویکرد تصریح کرد: این حرکت به صورت جدی آغاز شده و امروز شاهد رشد، شکوفایی و تثبیت جایگاه شرکت‌های داخلی در صنایع راهبردی کشور هستیم وی با اشاره به نقش‌آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان در خودکفایی صنعت نفت و پتروشیمی منطقه پارس جنوبی گفت: حمایت از سازندگان داخلی نه تنها موجب کاهش وابستگی، بلکه زمینه رقابت جهانی را نیز فراهم می‌آورد. مدیرعامل منطقه ویژه پارس یادآور شد: تقویت پیوند فناوری و صنعت ملی با حمایت دولت و بخش خصوصی، مسیر سازندگی و خودکفایی ایران را هموارتر می‌کند.

زنده‌مانی ۷۸ درصدی نهال‌ها در طرح مردمی «کاشت یک میلیارد درخت»
تبیانیان – سمنان: مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت گفت: طبق بررسی‌ها ۷۸ درصد نهال‌های کاشته‌شده در قالب این طرح زنده مانده‌اند و در صورت تداوم همکاری دستگاه‌های اجرایی، بخش‌خصوصی و مردم، این طرح با کاشت گونه‌های سازگار با اقلیم و بهره‌گیری از آب‌های نامتعارف و روش‌های نوین آبیاری تا سال ۱۴۰۶ به سرانجام می‌رسد. رضا احمدی با اشاره به وضعیت آب،‌ تغییرات اقلیمی شدید،‌ کمبود بارش‌ها، بیان کرد: ۷۸ درصد زنده‌مانی نهال‌های کاشته شده در قالب طرح مردمی کاشت یک میلیارد نهال کشور درصدی منطقی، معقول و موفقیت‌آمیز است و با مدیریت مصرف آب می‌توان کاشت نهال را با قدرت پیگیری کرد و اجرای برنامه طبق هدف تعیین‌شده ادامه دارد.مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت گفت: طبق پژوهش‌های علمی، کاشت درخت از مهم‌ترین راهکارهای مدیریت تغییرات اقلیمی است و با وجود شرایط اقلیمی و خشکسالی کاشت درخت با مدیریت مصرف و روش‌های نوین آبیاری برای بهبود وضعیت در برنامه‌ریزی‌ها مدنظر قرار گرفته است. وی با اشاره به مشکلات در تامین آب برای آبیاری نهال‌ها گفت: آبیاری فضای سبز با پساب و آب‌های نامتعارف بسیاری از این مشکلات را برطرف می‌کند. این مسوول یادآور شد: طبق قانون هوای پاک، شرکت آب و فاضلاب موظف است بخشی از پساب و آب‌های نامتعارف را به‌طور رایگان برای آبیاری فضای سبز شهرها تخصیص دهد و اکنون تلاش می‌شود این سهم برای آبیاری در زمینه کاشت یک میلیارد نهال نیز تخصیص یابد. وی بیان کرد: ۳۰ درصد اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت با کاشت حدود ۳۳۰ میلیون اصله نهال با همراهی بخش خصوصی و در قالب مسوولیت اجتماعی برنامه‌ریزی شده است و تاکنون ۵۰ درصد این تعهد محقق شده و افزایش این مشارکت به ۵۰۰ میلیون اصله نهال در دستور کار قرار دارد.

مقالات مرتبط

گاز؛ سوخت ارزان یا خوراک از دست‌ رفته؟

در حالی که گاز طبیعی می‌تواند موتور خلق ارزش افزوده در صنایع…

30 دسامبر 2025

تعیین حداقل مزد کارگران ظاهری ساده اما موضوعی پیچیده است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تعیین حداقل دستمزد جامعه کارگری…

30 دسامبر 2025

هشدار کارشناسان درباره «شوک تورمی 1400همتی» بودجه 1405

بررسی‌ها نشان می‌دهد یکی از خطرناک‌ترین بخش‌های لایحه بودجه 1405 تغییرات گسترده…

30 دسامبر 2025

دیدگاهتان را بنویسید