ایران دستاوردهای گسترده‌ای در فناوری و علوم دارد

لیانگ ژیانگ، پژوهشگر ارشد مرکز مطالعات آسیای غربی و آفریقا در همایش خیزش در برابر خردکشی، با اشاره به سیاست‌های سرکوبگرانه علمی غرب گفت: غربی‌ها به دنبال انحصار دانش و جلوگیری از پیشرفت تکنولوژی در کشورهای دیگر هستند. تنها مسیر توسعه علمی در جهان جنوب، شکستن این انحصار و گسترش دسترسی آزاد به علم است.
وی افزود: امروز در شرق، دستیابی به فناوری و علم به‌سرعت در حال پیشرفت است. ایران توانسته به دستاوردهای هسته‌ای و علمی مهمی نائل شود و این مسئله برای برخی محافل غربی ناخوشایند است، چراکه با تصور آنان از نظم دانشی جهانی در تضاد قرار دارد.
این پژوهشگر چینی تأکید کرد: کشورهای جنوب جهانی باید همکاری‌های علمی خود را گسترش دهند و در عین حال، مدیریت سیاسی این ارتباطات را در دست بگیرند. ایران با اتکا به سیاست تاب‌آوری و استقلال علمی خود توانسته در مسیر پیشرفت فناوری و علوم گام‌های مؤثری بردارد.

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
مقالات مرتبط

رهبر انصارالله یمن: رویارویی همه‌جانبه‌ای با دشمن در پیش داریم

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی از احتمال وقوع جنگی قریب‌الوقوع خبر داد و…

13 آبان 1404

دولت اسناد تصویب CFT را به سازمان ملل فرستاد

به گزارش عصر ایرانیان به نقل از خبرگزاری فارس، اسناد CFT که…

13 آبان 1404

معاریو: اعتبار اسرائیل به ته خط رسیده است

به گزارش عصر ایرانیان به نقل از خبرگزاری فارس؛ مدیر انجمن تورهای…

دیدگاهتان را بنویسید