صفحه اصلی > سیاسی : تغییر پارادایم را چطور است از مکانیسم ماشه و فرانچسکو شروع کنیم آقای ظریف؟

تغییر پارادایم را چطور است از مکانیسم ماشه و فرانچسکو شروع کنیم آقای ظریف؟

محمدجواد ظریف یا بهتر است از این به بعد بگوییم فرانچسکو ظریف، طی افاضات جدیدی فرموده تغییر پارادایم از درون ایران آغاز می‌شود و به همسایگان گسترش می یابد!
خوب است آقای ظریف بگوید دقیقا منظورش کدام پارادایم و چارچوب فکری است که باید تغییر کند و اصلا مگر چه اتفاقی رخ داده که لازم است درون ایران پارادایمی تغییر کند؟ حالا وسط مذاکرات به کشور حمله شده و بیش از هزار ایرانی شهید شدند و معلوم شده مذاکره فریبی برای تهاجم نظامی بوده، اتفاقی نیافتاده است. حالا شاید اروپایی‌ها مکانیسم ماشه را فعال کنند و همه آنچه ادعا می‌شد در برجام حل و فصل شده، بعد از آن همه هزینه برای کشور و بعد از آن همه سکه که شما جایزه گرفتید و لابد سرمایه‌گذاری کردید، دوباره قرار است برگردد سر جای اول خودش؛ اتفاق مهمی نیست. مهم نیست کشور یک دهه معطل یک توافق فاجعه‌بار بوده که شما حتی متن آن را کامل نخوانده بودی و فرانچسکو نامی که فامیلی‌اش را هم نمی‌دانی هر چه می‌خواست به آن اضافه می‌کرده است!
بله آقای فرانچسکو ظریف! باید اینها را مرور کنیم تا به نتیجه برسیم چه پارادایمی تغییر کند.
اگر قرار باشد پارادایمی تغییر کند، با توجه به نتایج مذاکره با امریکا و توافق برجام، باید پارادایمی که مذاکره و تعامل با فریب‌کار و جنایتکاری مانند امریکا را ارائه می‌کند و این تفکر که امریکا و اروپا بیایند مشکلات ما را حل کنند، برای همیشه تمام شود و پرونده و پارادایم ایجاد جبهه واحد با مخالفان سیاست‌های امریکا باز شود. کاری که در بریکس دارد انجام می‌شود و امریکا و ترامپ قاتل را به لرزه درآورده. کاری که شهید رئیسی با حکمت و درایت خود در پیش گرفته بود و در دولت پزشکیان که در واقع دولت خود شما هست و تمام ناکارآمدی‌ها و شکست‌هایش به نام شما هم نوشته می‌شود، رها شده است. بله آقای فرانچسکو ظریف، دست پیش نگیرید که پس نیافتید. شما امروز در موضع پاسخگویی سیاست‌ها و عملکرد شکست‌خورده خود هستید نه در موضع مطالبه و تز دادن برای تغییرات مطلوب امریکا و اسرائیل.

مقالات مرتبط

زنگ خطر برای مدارس دولتی

نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۴ مانند یک آشکارساز قدرتمند عمل کرده و…

13 شهریور 1404

200 سال اعتماد، غربزدگی و وادادگی

در هفته‌های اخیر، جریان غرب‌گرا در داخل کشور بار دیگر با بی‌اعتنایی…

12 شهریور 1404

دروغ غرب‌گراها درباره شانگهای

غرب گراها تلاش زیادی میکنند تا هر طور شده ایران را در…

دیدگاهتان را بنویسید