صفحه اصلی > دانشجویی : نشریۀ «حلما» جامعۀ اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه

نشریۀ «حلما» جامعۀ اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه

سومین شماره از نشریه دانشجویی حلما با عنوان «شمشیر صبوری، سپر پایداری
زنان، اسطوره‌های مقاومت» به بررسی نقش زنان در جنگ پرداخته است.
اسما سلمان زاده، سردبیر نشریه حلما در شروع این نشریه با تیتر «نیمی از آفتاب، تمام ایستادگی» به شرح محتوای این شماره پرداخته است.
شرمین ابراهیمی دانشجوی کارشناسی حقوق دانشگاه آزاد ارومیه در مطلبی با عنوان «شانه‌های بی‌مدال» به نقش بی‌بدیل زنان در سایه کم توجهی به آنها در پس پرده جنگ پرداخته است.
رویا امانلو، دانشجوی آموزش ریاضی دانشگاه فرهنگیان تبریز با معرفی کتاب «ستاره‌ها چیدنی نیستند» به روایت زندگی یک دختر آمریکایی فعال حقوق زنان پرداخته است که در مسیر زندگی خود به اسلام روی می‌آورد.رحیمه آذرنیوشه، دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در مطلبی با عنوان «سرمایه‌دار عشـــق و ایمان ام‌المساکین تا ام‌الفضائل» به نقش بی‌بدیل حضرت خدیجه در ترویج اسلام پرداخته است و در ادامه جایگاه بی‌بدیل زن در اسلام را بررسی نموده است.
نادیا حسن زاده، دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی در مطلبی با عنوان «رد پای نور» به موضوع الگوگیری از حضرت زهرا(س) در تربیت فرزندان صالح پرداخته است
فاطمه یوسفی، فارغ التحصیل کارشناسی روانشناسی در مطلبی با تیتر «از دامن زن تا اوج معراج» به نقش زنان از سنگر خانه تا جبهه پرداخته است.
معصومه صحت دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی در مطلبی به نقش حضرت زینب(س) در کربلا و دوران اسارت پرداخته است.
اسما علیزاده، دانشجوی کارشناسی زبان و ادبیات فارسی با تمجید از اقدام ورزشکار ۱۶ ساله کشورمان زهرا رحیمی نژاد که موفق به کسب مدال آسیایی شده بود پرداخته است. این ورزشکار به هنگام روی سکو رفتن تصاویری از کودکان شهید جنگ تحمیلی دوازده روزه با خود به همراه داشت.
فاطمه ابراهیمی
دانشجوی کارشناسی اقتصاد کشاورزی با مطلبی با عنوان «فانوس‌هایی در دل تاریخ» با روایت نقش‌های برجسته زنان در موقف‌های مختلف تاریخی و موضوعات مختلف به تمجید از نقش آنان پرداخته است.

یاسر سالک‌نیا، متولد ۱۳۷۶، سردبیر سابق پایگاه خبری دانشجویی کف دانشگاه، کارشناس ارشد عمران و دبیر کنونی عصردانشجوست
مقالات مرتبط

کودتا در سالگرد کودتا

دکتر مصدق پس از ملی شدن نفت با حمایت آیة الله کاشانی…

3 شهریور 1404

پژواک صدای غرب “چالش‌‌سازی اصلاحات در پساجنگ و تشدید شکاف‌های گفتمانی”

در شرایط حساس کنونی که کشور در مرحله پساجنگ و مواجهه با…

3 شهریور 1404

بحران دارو، بحرانی خطرناک‌تر از بی‌برقی!

در شرایطی که مردم ایران با بحران‌هایی چون قطعی برق، کمبود آب…

3 شهریور 1404

دیدگاهتان را بنویسید