هلاکت تعدادی از تروریست‌‌های مسلح

به گزارش عصرایرانیان؛ سردار سعید منتظرالمهدی سخنگوی فراجا اظهار کرد: ملت بزرگ ایران، همان گونه که همه می‌دانید گرانی‌ها و تورم اخیر در کشور موجب اعتراض کسبه و بازاریان و افزایش نرخ ارز و ناپایداری بازار شد که معیشت مردم را تحت تأثیر قرار داد؛ پلیس ضمن انتقال این دغدغه‌ها به افراد مسئول در کشور تلاش کرد بر اساس استانداردها بالاترین میزان رواداری و سعه صدر را در کنترل اعتراضات به‌کار گیرد.
وی افزود: این رویکرد پلیس طی چند روز اخیر مورد تأیید نخبگان اجتماعی و مردم بوده است؛ بارها و بارها در اعتراضات شکل‌گرفته توسط فرمانده‌کل انتظامی و فرماندهان عملیاتی تأکید شده است که میان معترضان و اغتشاشگران تفاوت وجود دارد و بر همین سیاق میدان اعتراضات مدیریت شد.
منتظرالمهدی گفت: اما عده‌ای مردم‌نما با تهییج جوانان و نوجوانان و سوءاستفاده از هیجانات آنی با ورود و مداخله رسانه‌های خارج‌نشین و ضدایرانی بر طبل آشوب کوبیدند،
بر این اساس ضرورت دارد خانواده‌ها جوانان را از خطرات میدانی تاریک و نامعلوم که با حضور عاملان دشمن خارجی است، آگاه کنند.
سخنگوی فراجا گفت: متأسفانه طی 24 ساعت گذشته برخی از افراد به‌طور سازمان‌یافته و کاملاً هدفمند با هدایت سرپل‌های اطلاعاتی، سرویس‌های خارجی و به‌کارگیری تعدادی اوباش و آشوبگر از خط‌قرمزها عبور کردند و با به آتش کشیدن اموال عمومی از جمله آمبولانس‌ها، خودروهای امدادی و آتش‌نشانی، اتوبوس‌ها و خودروهای شخصی مردم و حتی به آتش کشیدن مغازه‌ها و کسب‌و‌کارها، تخریب بانک‌ها و بیمارستانها و اماکن مذهبی آسیب جدی بر روان و آرامش جمعی مردم وارد کردند.
وی ادامه داد: تماس‌های متعدد مردمی با مرکز فوریت‌های پلیس حکایت از درخواست امدادخواهی برای حفظ اموال و جانشان است؛ و در این اثنا تعدادی از مردم به‌صورت داوطلبانه درخواست حضور و همراهی با پلیس برای حفظ امنیت جامعه داشتند.
منتظرالمهدی ابراز کرد: در این بین متأسفانه نه‌تنها شماری از بهترین حافظان نظم و امنیت کشور به شهادت رسیدند بلکه با اقدامات ضدانسانی و رفتارهای وحشیانه عناصر جنایتکار جان تعدادی از شهروندان بی‌گناه کشور گرفته شد و البته تعدادی از تروریست‌های مسلح و عناصر عملیاتی و میدانی سرویس‌های دشمن نیز در تجمعات به هلاکت رسیدند و تعدادی نیز شناسایی و دستگیر شدند که اظهارات و اعترافات آنها به‌زودی منتشر خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: مردم ایران، ما به عهدی که با شما بسته‌ایم تا از امنیت و ایمنی شما و شهر و دیارمان جانانه حراست و حفاظت کنیم محکم‌تر از همیشه پایبندیم؛ و همان گونه که نشان داده‌ایم از جان خود می‌گذریم تا جان شما در امان باشد.
سخنگوی فراجا در پایان گفت: البته مجدّانه پیگیر مطالبات معیشتی شما و استیفای حقوقتان از مقامات مسئول خواهیم بود؛ اما زین‌پس در مواجهه با آشوبگران غوغاطلب هیچ مماشاتی نخواهیم کرد.

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
مقالات مرتبط

از رنه نیکول آمریکایی تا زینب دارابی ایرانی

زینب دارابی ، نام جدیدی است که به فهرست زنان آسیب دیده…

9 بهمن 1404

حاشیه به جای متن

مشغولیت دولت به موتور سواری بانوان در اوج گرانی خودرو، ارز و…

انتقام یعنی برخورد با تمام زنجیره جنایت

نگاهی به اظهارات سخنگوی دولت که خلاف رویه جاری حتی در کشورهای…

دیدگاهتان را بنویسید