امروز: 1405/04/25 ساعت : 02:07

فرصت جهادسازندگی

این ایام که آسمان برخی شهرهایمان شاهد عبور وحشیانه‌ی موشک‌های دشمن بود، تصاویر تخریب دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و خطوط تولید فولاد در خوزستان و اصفهان، بیش از آنکه ما را دچار یأس کند، یک حقیقت را روشن می کرد که دشمنان جنایت کار از علمِ درون‌زای ما می‌هراسند نه از ساختمان‌ها، که از ذهن هایی که در دل این ساختمان‌ها بالنده شده‌اند.
اما ماجرا فقط به تخریب زیرساخت‌ها ختم نمی‌شود. پس از شهادت رهبر عزیزمان و در ادامه‌ی تجاوزات اسفندماه، دشمنان گمان می‌کردند که با بمباران مراکز علمی، نبض تولید و پویایی ایران را متوقف خواهند کرد. اما غافل از آنکه دانشگاهِ پویا در دل جوانانی است که با هر سنگی که از دیوار آزمایشگاهی فرو می‌ریزد، اراده‌شان برای ساختن مصمم تر می‌شود.
اینجا، منطق تازه‌ای جاری است.
منطقی که تهدید را به فرصت تبدیل می کند، دانشجویان ایران امروز، نه همچون ناظرانی منفعل، که چون فاعلانی انقلابی در میدان حاضر شده اند برای آینده. وقتی دشمن یک خط تولید را هدف می‌گیرد، دانشجوی ما بی درنگ برای بهره‌وری دوباره و ساخت آن آماده است. این همان جهاد سازندگی تازه‌ای است که از متن بحران زاده می‌شود و امروز شاهد آن هستیم.
ما به وضوح دیده‌ایم که در این جنگ تحمیلی سوم، رمز عبور از بحران‌ها، تکیه بر دین و دانش» توأمان است. آنچه دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرده، نه صرفاً توان موشکی که توان خلق کردن از دلِ نداشته‌هاست. جوان مومن و دانشگاهی ما از لبه‌های فناوری نانو و بیو تا هسته و موشک را با همین روحیه‌ی شدنی کردنِ نشدنی‌ها پیش برده است.
آری؛ ما از دل همین آوارها، انگیزه‌ای تازه یافته‌ایم. و این عهدی است برآمده از ایمان و اراده‌ی پولادین نسل امروز.

علی حنائی نژاد

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیشنهاد و نظر شما در مورد این مطلب:

برای نظر دادن درباره این مطلب و دیگر مطالب ثبت نام کنید یا اگر حساب دارید وارد شوید

دیدگاه جدید

برای نظر دادن درباره این مطلب و دیگر مطالب ثبت نام کنید یا اگر حساب دارید وارد شوید

ℹ️

پیام سیستم