امروز: 1405/05/08 ساعت : 01:19

ساکتان جنگ، هم صدا با دشمن

همین که قاتلان وحشی مدافعان امنیت در اصفهان به چوبه دار سپرده شدند تا تقاص زنده زنده سوزاندن جوانان مظلوم این مرز و بوم را پس بدهند، ناگهان ماشین امضا و استوری سلبریتی‌های بی‌هنر و پرادعا به کار افتاد. جماعت تهی از اندیشه و کپی‌کاری که همواره در بزنگاه‌ها به جای ایستادن در کنار ملت، نقش پادوی رسانه‌ای و پیاده‌نظام دشمن را ایفا می‌کنند، با ژست‌های نخ‌نمای انسان‌دوستانه و شعارهای عوام‌فریبانه‌ای چون «نه به اعدام»، به تطهیر جانیانی پرداختند که دستشان تا مِرفَق به خون مردم آغشته است. این مدعیان دروغین صلح و انسانیت، همان‌هایی هستند که در برابر جنایات عریان آمریکای تروریست و رژیم کودک‌کش صهیونیستی و ریخته شدن خون هزاران بی‌گناه، لال می‌شوند و خفه‌خون می‌گیرند. وقتی سرباز امنیتی این کشور با حقوقی ناچیز، زیر دست و پای اوباشِ مورد حمایت موساد و سیا قطعه‌قطعه می‌شود و زنده در آتش می‌سوزد، رگ غیرت این جماعت به جوش نمی‌آید، اما برای قاتلانِ همان شهید، مرثیه‌سرایی می‌کنند و حکمِ روشنِ قصاص و اسلام را زیر سوال می‌برند.
همین جماعت مدعی که امروز برای قاتلان و اوباش یقه‌چاک می‌دهند و در مذمت خشونت مرثیه‌سرایی می‌کنند، دقیقا همان ساکتان بی‌رگ و ریشه‌ای هستند که در برابر هجمه‌های بی‌امان و در بحبوحه جنگی که موجودیت و امنیت کشور را هدف گرفته بود، به لانه‌هایشان خزیدند. آن روزها که ماشین جنگی استکبار و رژیم خونخوار صهیونیستی در غزه و لبنان و حتی در خاک خودمان جولان می‌داد و جان‌های پاک را می‌گرفت، این سلبریتی‌های پرادعا به جای ایستادن در سنگر دفاع از وطن، در سکوتی مرگبار فرو رفته بودند تا مبادا خدشه‌ای به ویزاهای غربی و اقامت‌هایشان وارد شود. اما حالا که تیغ عدالت بر گردن مزدوران و پیاده‌نظام همان دشمن فرود آمده، ناگهان قفل زبانشان شکسته و هم‌صدا با بلندگوهای فارسی‌زبان سیا و موساد، به جنگ روانی علیه امنیت ملی روی آورده‌اند. این جماعت نشان دادند که در روزهای سخت تقابل و جنگ لال می‌شوند، اما به وقت مجازاتِ تروریست‌ها، حنجره‌هایشان را برای پژواک صدای دشمن کوک می‌کنند.
دردآورتر از وقاحت این جماعت بی‌سواد و بی‌هویت که در ویلاهای دبی و آمریکا نفس می‌کشند و برای آشوب و خون‌ریزی در ایران نسخه می‌پیچند، انفعالِ شرم‌آورِ دستگاه‌های فرهنگی و قضایی است. تا کی قرار است خون جوانان ما، بازیچه دلقک‌بازی‌های این قشر پرمدعا شود؟ همین سلبریتی‌هایی که امروز برای قاتلان اشک تمساح می‌ریزند و با حمایت از توحش، نقش سربازان داخلی ترامپ را بازی می‌کنند، با بودجه‌های کلان بیت‌المال در صدا و سیما، بنیاد فارابی، سازمان اوج و پلتفرم‌های آلوده به پول‌های کثیف، چاق و چله شده‌اند. این‌ها از سفره همین مردمی ارتزاق می‌کنند که امنیتشان را به مسلخ می‌برند. وزارت ارشاد، قوه قضاییه و دیگر نهادهای مسئول باید پاسخگو باشند که تا چه زمانی قرار است در برابر این مارآستین‌پروری‌ها سکوت کنند؟ مماشات با این کوته‌فکرانِ پرحاشیه که با هیزم ریختن در آتش فتنه و ناامنی، پازل آمریکا و اسرائیل را تکمیل می‌کنند، خیانت به خون شهداست؛ وقت آن رسیده که بساط این باج‌دهی‌های حقارت‌بار و مصونیت‌های نانوشته برای این شبه‌هنرمندان برچیده شود.

رضا صالحی

رضا صالحی روزنامه نگار و عضو شورای سردبیری عصر ایرانیان می باشد.

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیشنهاد و نظر شما در مورد این مطلب:

برای نظر دادن درباره این مطلب و دیگر مطالب ثبت نام کنید یا اگر حساب دارید وارد شوید

دیدگاه جدید

برای نظر دادن درباره این مطلب و دیگر مطالب ثبت نام کنید یا اگر حساب دارید وارد شوید

ℹ️

پیام سیستم