امروز: 1405/04/25 ساعت : 04:15

اخبار

فرهنگ‌سازی مصرف بهینه گاز، مکمل گازرسانی و رفاه عمومی است
رئیس هیئت مدیره ضمن قدردانی از تلاش‌ها و دستاوردهای مدیریت و کارکنان شرکت در اجرای پروژه‌های گازرسانی دهه مبارک فجر، بر اهمیت اطلاع‌رسانی دقیق و فرهنگ‌سازی مصرف بهینه گاز طبیعی تأکید کرد. منوچهر فلاح با اشاره به نقش این پروژه‌ها در ارتقای سطح رفاه، امیدبخشی و رضایت مردم شریف استان، گفت: افزون بر تحقق اهداف فنی و اجرایی، توسعه فرهنگ مصرف مسئولانه و ایمن انرژی از اولویت‌های اصلی شرکت است و بدون توجه به آموزش و آگاهی عمومی، اثرگذاری اقدامات زیرساختی کامل نخواهد بود. وی با تأکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی افزود: اطلاع‌رسانی شفاف و برنامه‌ریزی شده، می‌تواند به مدیریت بهینه انرژی و کاهش مصرف غیرضروری در فصل‌های سرد سال کمک کند و امنیت تأمین گاز را تضمین نماید. در ادامه، اعضای هیئت مدیره به بررسی راهکارهای ارتقای تعامل با شهروندان، ترویج آموزش‌های عمومی و اجرای برنامه‌های فرهنگی در مدارس و سطح جامعه پرداختند و بر ضرورت هماهنگی اقدامات عملیاتی با اطلاع‌رسانی مؤثر تأکید کردند تا مصرف بهینه و ایمنی گاز طبیعی همزمان با توسعه زیرساخت‌ها تحقق یابد. افزون بر این، در این جلسه برنامه‌های آتی شرکت برای گسترش پوشش گازرسانی در مناطق کمتر توسعه‌یافته و پایدارسازی تأمین انرژی نیز مورد بحث قرار گرفت تا ضمن ارتقای رفاه عمومی، اعتماد و رضایت شهروندان نیز افزایش یابد.

هشدار درباره کاهش درآمدهای شهرسازی
البرز – راضیه دارابی: اعتصامی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهر شورای اسلامی شهر کرج، بر لزوم کاهش وابستگی به درآمدهای شهرسازی و تمرکز بر منابع پایدار تأکید کرد. سید مرتضی اعتصامی در جلسه کمیسیون تلفیق و در جریان بررسی تبصره‌های بودجه شهرداری، با قدردانی از تلاش‌های مدیران شهری اظهار داشت: از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۳ حدود ۱۰ درصد از وزن درآمدهای ناشی از جرائم کمیسیون ماده ۱۰۰ و صدور پروانه ساختمانی کاهش یافته که این روند قابل تقدیر است؛ اما همچنان بخش قابل توجهی از درآمد شهرداری به حوزه شهرسازی وابسته است.وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور افزود: رکود ساخت‌وساز، افزایش قیمت زمین و مصالح ساختمانی و همچنین محدودیت‌های زیرساختی از جمله آب و برق، در سال‌های آینده منابع درآمدی این بخش را محدودتر خواهد کرد.رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر کرج ادامه داد: لازم است مدیریت شهری نگاه ویژه‌ای به سایر ظرفیت‌های درآمدی داشته باشد. در حوزه حمل‌ونقل عمومی، سهم شهرداری از گردش مالی این بخش ناچیز است و می‌توان با برنامه‌ریزی دقیق، از این چرخه درآمد پایدارتری ایجاد کرد.اعتصامی با اشاره به ظرفیت بازارهای شهری تصریح کرد: در برخی کلان‌شهرها، بخش قابل توجهی از خرده‌فروشی‌های شهری از طریق بازارچه‌ها و مشارکت با فعالان صنفی در اختیار مدیریت شهری است و درآمد قابل توجهی ایجاد می‌کند؛ ظرفیتی که در کرج کمتر مورد توجه قرار گرفته است.وی خدمات حوزه فناوری اطلاعات را از دیگر بسترهای مغفول درآمدی دانست و خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های ایجادشده در حوزه انفورماتیک می‌تواند با برنامه‌ریزی هدفمند به منبع درآمد پایدار برای شهرداری تبدیل شود.اعتصامی در پایان بر ضرورت آینده‌پژوهی در سیاست‌های مالی شهرداری تأکید کرد و گفت: با توجه به افزایش عمر ساختمان‌ها، محدودیت زمین و ملاحظات زیست‌محیطی، امکان توسعه مبتنی بر بارگذاری‌های جدید شهری محدود است و مدیریت شهری باید از هم‌اکنون برای جایگزینی منابع درآمدی پایدار برنامه‌ریزی کند.

شرکت گاز استان البرز هزینه لوله‌کشی داخلی منازل مددجویان فاقد اشتراک را تا سقف ۳۰۰ میلیون ریال تأمین می‌کند
البرز-راضیه دارابی: ـمدیرعامل شرکت گاز استان البرز از امضای تفاهم‌نامه‌ای سه‌جانبه با هدف اجرای عملیات لوله‌کشی داخلی در منازل مددجویان فاقد اشتراک گاز خبر داد و گفت: در چارچوب این همکاری، هزینه اجرای لوله‌کشی داخلی منازل مددجویان معرفی‌شده از سوی نهادهای حمایتی تا سقف ۳۰۰ میلیون ریال برای هر خانوار، از محل اعتبارات مصوب این شرکت تأمین و پرداخت خواهد شد.سیدرضا غفاریان با اشاره به گسترش تعاملات میان دستگاه‌های خدمت‌رسان اظهار کرد: این تفاهم‌نامه در راستای بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود و حمایت از اقشار کم‌برخوردار و با هدف تحقق عدالت انرژی و کاهش محرومیت منعقد شده است.وی افزود: بر اساس مفاد این تفاهم‌نامه، مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی استان البرز که شرایط لازم را داشته باشند، می‌توانند از مزایای این طرح بهره‌مند شوند.مدیرعامل شرکت گاز استان البرز با بیان اینکه تأمین منابع مالی اجرای لوله‌کشی داخلی بر عهده این شرکت است، تصریح کرد: پرداخت هزینه‌ها برای هر مددجوی معرفی‌شده تا سقف ۳۰۰ میلیون ریال و در چارچوب اعتبارات مصوب انجام خواهد شد.غفاریان با قدردانی از همکاری دستگاه‌های یادشده خاطرنشان کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی استان البرز نیز متعهد شده‌اند نسبت به شناسایی و معرفی مددجویان واجد شرایط اقدام کرده و پس از اجرای عملیات، فرآیند اخذ تأییدیه‌های فنی و قانونی از نظام مهندسی ساختمان را پیگیری کنند.وی در پایان اجرای این تفاهم‌نامه را گامی مؤثر در توسعه عدالت انرژی و ایفای مسئولیت‌های اجتماعی شرکت گاز استان البرز دانست و اظهار امیدواری کرد با تداوم هم‌افزایی میان دستگاه‌های متولی، زمینه بهره‌مندی هرچه بیشتر اقشار نیازمند از نعمت گاز در سطح استان فراهم شود.

عصرایرانیان

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیشنهاد و نظر شما در مورد این مطلب:

برای نظر دادن درباره این مطلب و دیگر مطالب ثبت نام کنید یا اگر حساب دارید وارد شوید

دیدگاه جدید

برای نظر دادن درباره این مطلب و دیگر مطالب ثبت نام کنید یا اگر حساب دارید وارد شوید

ℹ️

پیام سیستم