یادداشت از حجت احسان بخش – قم
پیروزی راهبردی جمهوری اسلامی ایران در انتخابات آمریکا
در انتخابات آمریکا اکثریت مجلس نمایندگان و سنا به دموکرات ها رسیده است و حتی در بعضی از ایالت ها که سالها یک فرد جمهوری خواه رای می آورده ولی مردم به یک نامزد دموکرات رای دادند!
در اینکه سگ زرد برادر شغال است و فرقی بین جمهوری خواه و دموکرات در آمریکا فقط در نوع اجرای سیاست های استکباری شان است، شکی در آن نیست و مسأله ای واضح است و کسی که منکر آن شود از ابتداییات سیاست های آمریکا چیزی نمی داند.
ولی جدا از این مسأله، قطعاً دلیل اصلی شکست جمهوری خواه ها و ترامپ با همه تلاشی که برای رای آوری انجام داد، به خاطر جنگ با ایران است که باعث ناراحتی گسترده مردم آمریکا شده و عملاً مردم آمریکا با رای به دموکرات ها اقدام ترامپ در حمله به ایران را به شدت محکوم کردند.
همچنین جمهوری اسلامی ایران با تعیین راهبرد دقیق رهبر معظم انقلاب با بستن تنگه هرمز نگذاشت قیمت نفت جهانی به زیر صد دلار برسد هرچند در این مورد متأسفانه شاهد کارشکنی هایی مخصوصاً در نزدیکی انتخابات آمریکا از داخل کشورمان بودیم که با همه اینها، بالا رفتن قیمت نفت و انرژی دلیل دیگری بر این شکست حزب سیاسی ترامپ ملعون است.
این شکست مفتضحانه در ادامه شکست نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی است که در آنجا هم ترامپ، چندین بار و به صورت علنی از نتانیاهو حمایت کرد، بسیار معنادار است و نشان از شکست سنگین سیاسی این قمارباز و پیروزی غیر مستقیم ولی راهبردی جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه و دنیا است.
فقط مایه خجالت، ننگ و شرمساری بر بعضی از مسئولان ما که بر خلاف دستور رهبر معظم انقلاب با پالس های مثبت و اعلام مذاکره بازی، آن هم در شب انتخابات آمریکا هدیه بزرگی به ترامپ ملعون دادند و باعث ارزان شدن ناگهانی ۱۴ دلاری نفت جهانی شدند !!
به طوری که ترامپ همین مساله را با افتخار توییت زد و برآن با تمام وجود به نفع خود تبلیغ کرد تا بتواند جلوی شکست در انتخابات را بگیرد، هرچند همین هدیه نجس هم نتوانست ترامپ ملعون را نجات بدهد و باعث شکست مفتضحانه اش گردید.
اما این سوال مردم از مجلس و قوه قضاییه محترم وجود دارد که چرا با مسئولینی که به ترامپ قاتل رهبر شهید و هزاران نفر از مردم عزیزمان، در شب انتخابات کمک کردند برخورد نمی شود؟!






دیدگاهها ۰