(function (){ const head = document.getElementsByTagName("head")[0]; const script = document.createElement("script"); script.type = "text/javascript"; script.async = true; script.src = "https://s1.mediaad.org/serve/asre-iranian.ir/loader.js"; head.appendChild(script); })();
امروز: 1405/06/02 ساعت : 00:07
  • تماس با ما
  • تبلیغات
  • وقتی دانشگاه قربانی هیاهوی جنگ روانی دشمن شد

    بیانیه مشترک تشکل‌های دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در حمایت از حکم صادره کمیته انضباطی دانشگاه مبنی بر برخورد با دانشجوی آشوب‌گر

     

    بسم الله الرحمن الرحيم

    وَ مَنْ يَتَعَدَّ حُدُودَ اللَّهِ فَأُولَئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ» و هر کس از حدود و مرزهای الهی تجاوز کند، ستمگر است.
    سوره بقره – آیه ۲۲۹

    وقتی دانشگاه قربانی هیاهوی جنگ روانی دشمن شد…

    دشمن صهیونی آمریکایی بعد از جنگ ۱۲ روزه که نتوانست در جنگ نظامی مقابل جمهوری اسلامی ایران قد علم کند تصمیم داشت در اقدام بعدی از جنگ روانی بهره گرفته با به خدمت گرفتن جاسوسان خودفروخته و تسهیل ورود تسلیحات به کشور زمینه ی آشوب داخلی را فراهم آورد؛ در نهایت این آشوب به ابزاری دروغین در جهت شروع مجدد جنگ نظامی و تضعیف امنیت داخلی کشور بدل شد.

    و چه بستری بهتر از نهادهای علمی کشور برای شروع تاثیرگذاری بر اذهان عمومی؟ همان جایی که مبدأ تمامی تحولات است و میتواند نقطه ی شروع اتفاقات جریان ساز در کشور باشد، عرصه ی تحرکاتی بر خلاف امنیت ملی کشور شد؛ چنان که اندک دانشجویانی ، عامدانه یا جاهلانه و با هدایت گری مغرضان و گرگانی در لباس میش به سیاهی لشگر دشمن پیوستند.

    اعتراضات اقتصادی به حق مردم در دی ماه آغاز شده بود؛ اما به سرعت در دانشگاهها صورت دیگری به خود گرفت اغتشاش بر جای اعتراضنشست و با خشونتی همراه شد که دور از شأن فضای علمی کشور بود؛ به گونه ای که بعضی از دانشجویان به جای مطالبه مسالمت آمیز حل مشکلات مردم به شعارهای توهین آمیز زبان گشودند؛ البته تنها به شعار بسنده نشد و آنچه به نمایش گذاشتتند رفتارهایی برخلاف کرامت دانشجو بود. چراکه منجر به آسیب به اموال عمومی و صدمه دیدن تعدادی از دانشجویان کشور دوست شد و در نهایت به هتک حرمت پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران ختم شد که مهر تأییدی بر بی احترامی به ساحت مقدس وطن بود.

    در این معرکه اندک دانشجویان فریب خورده و مسخ شده توسط رسانه های دشمن بی توجه به پیامد اعمالشان الگویی برای به آشوب کشیده شدن خیابانها ساختند؛ الگویی که موجب شکل گیری هسته های حمایت از دخالت بیگانه و رواج آن در سراسر کشور شد و دست آخر به روزهای تلخ ۱۸ام و ۱۹ ام دی ماه انجامید. نهایتاً عادی سازی و ادبیات سازی خشونت در دانشگاه در کف خیابان نیز به نمایش گذاشته شد؛ این برهم زدن امنیت کشور سرآغازی برای تجاوز نظامی آمریکا گشت.

    سرانجام در اسفندماه ۱۴۰۴ بود که نتایج تمام آن اغتشاشات به صورت تجاوز به خاک وطن نمایان شد؛ شعارهایی که بیانگر دراز کردن دست نیاز به سوی دامان ناپاک دشمن بود تبدیل به بمب و موشکهایی شد بر سر فرزندان میهن؛ از میناب گرفته تا لامرد از شهادت نخبگان دانشگاهی تا شهادت رهبر سیاسی انقلاب اسلامی و مرجع دینی شیعیان و دست آخراز تخریب زیرساختها تا ویران سازی مرکز تحقیقاتی لیزر و پلاسمای همان دانشگاه شهید بهشتی(ره) که تا روز قبلش صدای فریاد آشوب طلبان نقش آفرین در چیدمان نقشه دشمن از حوالی آن مخابره میشد.

    شاید در نبود تحولات و ناآرامی در دانشگاه شاهد آن فجایع انسانی نمی بودیم دانش آموزان شهید مهر ماه سال تحصیلی پیش رو به مدرسه می رفتند ورزشکاران لامردی برای کشور افتخار آفرین میشدند، زیر ساخت های کشور توسعه می یافت و هزاران آرزوی دیگر که با تعدی دشمنان به این سرزمین به خاک سپرده شد.

    اما جمهوری اسلامی ایران به پشتوانه مردمی بودن این نظام که از وجود ملی مردانی همچون شهید بهشتی مالامال است مقتدر ایستاد و این اقتدار و قدرت منجر به شکست نهایی کوردلان آگاه و ناآگاه و دشمنان داخلی و خارجی شد.

    در همین راستا برخورد قاطع و صدور احکام انضباطی برای آن اندک شمار از فریب خوردگانی که حریم علم را به مسلخ هیاهو بردند، نه اقدامی از روی سلیقه که پاسداری از حرمت قانون و صیانت از حقوق عامه مردم ایران و دانشجویان بر مبنای آیین نامه انضباطی بود.

    آنان که با جسارت به پرچم مقدس میهنمان هتک حرمت شعائر ملی و دینی و راه اندازی بلوا و آشوب به ستیز با مردم این سرزمین برخاستند و راه را برای تهاجم غاصبان قصاب و ریختن خون مردمان و کودکانکشورمان گشودند لاجرم میبایست در پیشگاه قانون پاسخگوی اعمال خویش باشند.

    امروز ضمن حمایت تمام قد از این رویکرد قانون مدارانه و برخورد بازدارنده با متخلفین از عمق جان امیدواریم که صحن مقدس دانشگاه دیگر هرگز به میدان جدال و جولانگاه کینه توزیهای بیگانگان تنزل نیابد.

    تقدیری که برای دانشگاه اصیل ایرانی متصور است درخشش در قله های آگاهی و تربیت نسلی است که عزت و آبادانی را برای ایران سربلند به ارمغان آورد نه آنکه غبار روب مسیر شوم دشمنان این آب و خاک گردد.

    بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی

    انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی عضو دفتر تحکیم وحدت

    جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی

    عصر ایرانیان

    روزنامه عصر ایرانیان به صورت منظم و ۱۷ سال در حال انتشار و تولید محتوا در جبهه انقلاب به صورت مستمر و بی وقفه است

    ثبت دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پیشنهاد و نظر شما در مورد این مطلب:

    برای نظر دادن درباره این مطلب و دیگر مطالب ثبت نام کنید یا اگر حساب دارید وارد شوید

    دیدگاه جدید

    برای نظر دادن درباره این مطلب و دیگر مطالب ثبت نام کنید یا اگر حساب دارید وارد شوید

    ℹ️

    پیام سیستم