امروز: 1405/04/25 ساعت : 10:43

روسیه: آمریکا لفاظی‌های جنگ‌طلبانه علیه ایران را کنار بگذارد

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه، ضمن اشاره به حمله آمریکا به ایران در طول جنگ ۱۲ روزه، از واشنگتن خواست که «به حاکمیت ملی» ایران احترام بگذارد.
نماینده دائم روسیه در مقر سازمان ملل متحد در ژنو گنادی گاتیلف در آغاز کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل، از مواضع خصمانه آمریکا علیه ایران انتقاد کرد.
به گزارش ریانووستی روسیه، وی در این باره اظهار داشت: «ایالات متحده سال گذشته مرتکب عمل تجاوز نظامی علیه ایران شد و همچنان فشار زیادی بر این کشور اعمال می‌کند.»
دیپلمات روس با اشاره به حمله آمریکا به ایران در طول جنگ ۱۲ روزه افزود: «ما از واشنگتن می‌خواهیم تا از اظهارات جنگ‌طلبانه علیه ایران دست برداشته و حاکمیت آن را محترم بشمارد تا از تکرار فاجعه سال گذشته، که تحت بهانه‌های دروغین (رخ داد)، جلوگیری شود.»
در روزهای اخیر مقامات آمریکایی بارها مواضع تندی علیه ایران گرفته‌اند که با واکنش تهران همراه بوده و مقامات ایرانی تأکید کرده‌اند که هرگونه تهدید از سوی آمریکا، با پاسخ مقابل در منطقه مواجه خواهد شد.

عصر ایرانیان

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیشنهاد و نظر شما در مورد این مطلب:

برای نظر دادن درباره این مطلب و دیگر مطالب ثبت نام کنید یا اگر حساب دارید وارد شوید

دیدگاه جدید

برای نظر دادن درباره این مطلب و دیگر مطالب ثبت نام کنید یا اگر حساب دارید وارد شوید

ℹ️

پیام سیستم